Aynen bazen oyle canim cekiyor dibini yemek istiyorum ama biraktim napim
serum verdiler bana 2 hafta gitti ama nasil guzeldi yuzum goz altim heryerim parliyordu suan gene yalvariyorum serum icin zombi gibiyim cunki
Kızlar acil yardım ️
Az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda sarımsı bir akıntı ve içinde kırmızımsı hafif bir leke gördüm. Akıntı normal de kırmızı lekeler normal mi? Gebeliğim boyunca hiç lekelenme olmadı. Korktum çok. Dün muayenem vardı herşey yolundaydı. Ağrım sancım da yok çok korktum görünce. Sizce neden olabilir
Yok hayır bakmadı direk vajinaluktrason odasına alıyorlar. OrDa da açılma bakıyo. En son ultrason da herşey yolundaymis dedi. Bi bayan talep etti ultrason ona 2 hafta sonraya randevu verdiler. Bilseydim bende ederdim. Ama zaten haftaya 37 38 oluyorum istemedim. Kendini dinle dedi 10 dakika da sancin olursa hastaneye gidersin dedi. Keşke bu doktor girebilseydi doğuma o kadar eli hafif ki hiç bisey hissetmiyorum. Buarada hastane başvurusu için bisey öğrenebildin mi bende haftaya yapicam herhalde başvuruyu. Bide doğumdan önce epidural için imza istiyorlarmış ister misin istemez misin diye. Şancı anında kabuk eemiyolarmış istesen de. Sen ne düşünüyorsun. Ben ilk 2 de almadım ama bunda alsam mi acaba diyorum ihtiyaç olur mu diye düşünüyorum
Hastane ve epidural ile ilgili bi bilgi almadım henüz o konuda bana hicbisey söylemediler. Bende az önce geldim doktordan. 2 hafta boyunca bebeğim hiç kilo almamış ve gelişimi normalde 2 hafta önden gidiyordu şimdi sadece 6 gün önden gidiyo. Biraz gerileme var yani. Tansiyonumda 14/8 çıktı. Ama herseye normal dediler bi sorun yok dediler ama biraz kafam takıldı.
Kızlar acil yardım ️
Az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda sarımsı bir akıntı ve içinde kırmızımsı hafif bir leke gördüm. Akıntı normal de kırmızı lekeler normal mi? Gebeliğim boyunca hiç lekelenme olmadı. Korktum çok. Dün muayenem vardı herşey yolundaydı. Ağrım sancım da yok çok korktum görünce. Sizce neden olabilir
Nişan daha çok şeffaf uhu/jel gibi yoğunluğu fazla oluyor. Sarı renk daha çok enfeksiyona işaret edebilir diye düşünüyorum. Takip edin doktorunuzun dediği gibi.
Hastane ve epidural ile ilgili bi bilgi almadım henüz o konuda bana hicbisey söylemediler. Bende az önce geldim doktordan. 2 hafta boyunca bebeğim hiç kilo almamış ve gelişimi normalde 2 hafta önden gidiyordu şimdi sadece 6 gün önden gidiyo. Biraz gerileme var yani. Tansiyonumda 14/8 çıktı. Ama herseye normal dediler bi sorun yok dediler ama biraz kafam takıldı.
Bakıyo alttan muayene yapiyo şimdilik hersey yolunda açıklık yok, birde bugün streptokokken denilen bir test yaptılar. Eğer bu bakteri varsa antibiyotik yapacaklarmış bana, bu antibiyotik zatürreyi ve beyin iltihabini önlüyomuş öyle bilgi verdiler.
Gebelik süresince nasıldı onu bilmek gerekiyor aslında, düzenli takip edin isterseniz. Doktorunuz ortalama değerinizi biliyordur, ona göre yorum yapacaktır
Gebelik süresince nasıldı onu bilmek gerekiyor aslında, düzenli takip edin isterseniz. Doktorunuz ortalama değerinizi biliyordur, ona göre yorum yapacaktır