2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dün cati muayenesi falan yapmış miydi. Nişan olabilir canım ama endişelenme. Doktorun numarası varda ona da sorabilirsin
Çatı muayenesi yapmadı usg ile muayene etmişti. Mesaj attım az önce. Bakalım ne diyecek. İnşallah kötü birşey değildir

Ay bi de kansızlık olunca kahve daha bi tatlı geliyor Ben de serum versin daha iyi şu haptan diyorum ya. Neyse az kaldı biraz daha sabır
Aynen bazen oyle canim cekiyor dibini yemek istiyorum ama biraktim napim
serum verdiler bana 2 hafta gitti ama nasil guzeldi yuzum goz altim heryerim parliyordu suan gene yalvariyorum serum icin zombi gibiyim cunki

Nisan olabilir bu zamanlar da doktor acilma felan var demedi demi

Hastane ve epidural ile ilgili bi bilgi almadım henüz o konuda bana hicbisey söylemediler. Bende az önce geldim doktordan. 2 hafta boyunca bebeğim hiç kilo almamış ve gelişimi normalde 2 hafta önden gidiyordu şimdi sadece 6 gün önden gidiyo. Biraz gerileme var yani. Tansiyonumda 14/8 çıktı. Ama herseye normal dediler bi sorun yok dediler ama biraz kafam takıldı.

Nişan daha çok şeffaf uhu/jel gibi yoğunluğu fazla oluyor. Sarı renk daha çok enfeksiyona işaret edebilir diye düşünüyorum. Takip edin doktorunuzun dediği gibi.

Olsun bence kafana takma benimde 2. Çocuk som 1 ayda aynı kiloda kalmıştı sevinmiştim doğum için. Buarada sana açıklık bakıyorlar mi

Olsun bence kafana takma benimde 2. Çocuk som 1 ayda aynı kiloda kalmıştı sevinmiştim doğum için. Buarada sana açıklık bakıyorlar mi
Bakıyo alttan muayene yapiyo şimdilik hersey yolunda açıklık yok, birde bugün streptokokken denilen bir test yaptılar. Eğer bu bakteri varsa antibiyotik yapacaklarmış bana, bu antibiyotik zatürreyi ve beyin iltihabini önlüyomuş öyle bilgi verdiler.

Reactions: Zzy
Sizin bebişlerde çok hıçkırıyormu ya bugün ben saydım tam 3 kere uzun süreli hıçkırdı tahmini bi 5 dk falan sürüyor hıçkırması
En az üç oluyor benim de ve uzun sürüyor dediğin gibi, anı olsun diye video çektim, izlesin minik hanım tüm vücuduyla hıçkırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…