2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar bu bebek arabası indirime girmiş kullanan veya alan var mı almak istiyorum ama kararsız kaldım

Ben de bu kremi duydum çok iyiymiş bundan alacaktım ama arkadaş gümüş kalkan verdi onla kreme hiç ihtiyaç olmuyo dedi sütünden sürüp kapatıyomuşsun bi de lansinoh verdi bi diğeri de o yüzden almayacağım. Listeden bi eleme daha yaptık şükür
Nişanda baya sümüksü bir yapı ve pembemsi oluyo aslında. Takip et bakalım. Benim de 30. Haftada olmuştu öyle birşey doktor korkma ağrı sancı yoksa hiç sıkıntı yok demişti. Gerçekten de birşey çıkmadı. Korkma sen. Nişansa sonrasında regli ağrısı gibi ağrı oluyor arta arta doğum sancıları geliyor onu anlamaman mümkün değil zaten
Genellikle 13/8 çıkıyodu. Ama simdi limonlu su içtim inşallah biraz düşer.
Ozaman normal seyir gibi sanki

O zmn normal bir durum, o kadar artış bende de oluyor.
Şimdi acilden geliyoruz gitmeden evvel tekrar ölçtüğümde 15/9 çıkınca biraz endişelendik, ama şükür bi sorun yokmuş, sorduk kaç olursa sıkıntı olur diye 18-19 lara çıkarsa dedi. Bu Almanlar pek tınlamıyo gibime geldi 18 19 nee hastanede 13/8 e düşmüş geri ama çok şükür.

18/19 mu valla bı bildikleri vardır ne diyeyim. Siz takipte olursunuz zaten o kadar yükselmese de içinize sinmeyen normalden yüksek seyir uzun süre devam ederse yeniden gidersiniz. Geçmiş olsun

18/19 da cok fazla 15 in uzerini dikkat alin cidden cok zor tansiyon

sizin vücudunuz mu oynuyor bnm kalp atısı gbi
Bebegin bulunduğu alan zıplıyor poposuna kadarhickirirken dokunursam fln ayağını uzatıp canımı yakıyor, hiç sevmiyor müdahaleyi 26.haftadan beri de hıçkırdığını hissediyorum. Devamlı istirahat halinde olunca en ufak kıpırtıyı farketme şansın oluyor.

Merhaba geçmiş olsun canım, yuksek tansiyon doğumda fırlayıp normal doğumu engelleyebilir diye biliyorum. Bir arkadaşımın tansiyonu hep düşük olmasına rağmen normal doğumda çıkmıştı ve sezaryen olmak zorunda kalıp baya güçlükler yaşamıştı Allah hiç birimize yaşatmasın. Ama şansınız varsa sezaryen olursanız tansiyon o kadar sorun olmuyor.

Aynen bazen oyle canim cekiyor dibini yemek istiyorum ama biraktim napim
serum verdiler bana 2 hafta gitti ama nasil guzeldi yuzum goz altim heryerim parliyordu suan gene yalvariyorum serum icin zombi gibiyim cunki
Ayneen. Valla dayanamayıp yiyorum sonra vicdan azabı çekip o günün demir ilacını içmeden uyumuyorum Normalde bi içip bi içmiyorum o günki midemin haline göre. Valla bi bakayım daha da düşerse serum ver bana hocam diyim

Hahahhaha valla bende oyle yapiyorum duzenli kullaninca yan etkileri cikiyor en temizi boyle

Sizin bebişlerde çok hıçkırıyormu ya bugün ben saydım tam 3 kere uzun süreli hıçkırdı tahmini bi 5 dk falan sürüyor hıçkırması
Evet. Hareketten çok hıçkırık hissediyorum ben de.
Hahahhaha valla bende oyle yapiyorum duzenli kullaninca yan etkileri cikiyor en temizi boyle
Serum yan etki yapmıyor değil mi?

18/19 da cok fazla 15 in uzerini dikkat alin cidden cok zor tansiyon
Birde acayip ödem var ayaklarımda, hem ödem hem tansiyon birlikte olunca sıkıntı ettik, ee zaten kansızlık da var. Ama hiçbir müdahale yok, hersey norm diyip gönderiyorlar, kesinlikle Turkiyedeki doktorlar baş tacı. Buradakiler bizim doktorların eline su bile dökemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…