2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla Türk doktorlarının iyisi de kötüsü de Alman doktorlarından yüz bin kat daha iyidir. Her gittiğimde idrar testi yapıyorlar ama sonucu bana söylemiyorlar kötü bisey olsa derlerdi herhalde diyorum. Dünde acilde kadına degerlerimi gösterdim idrar enfeksiyonu var mı diye yok dedi. Ödem için ayaklarını kaldır soğuk suya tut fln diye klasik sözler söyleyip geçiştirdi. Korkuyorum açıkçası hem ödem hem tansiyondan. Müdahale de etmiyorlar.

Ve 2 haftadır oğlum hiç kilo almamış, hatta 5-6 gr vermiş bile. Ona da normal diyolar. Hay dedim sizin normalinizeee

Almanyami Kuzum orasi

Ve 2 haftadır oğlum hiç kilo almamış, hatta 5-6 gr vermiş bile. Ona da normal diyolar. Hay dedim sizin normalinizeee
Ne desem bilemedim, test yapmış olmaları normal, kötü bir sonucu zaten paylaşırlar bu da tamam. Test sonucunuzu bilmek en insani hakkınız, bilsek de tedaviye onlar karar verecek sonuçta ama başka bir Dr görüşü almanız için sizin zaman kaybınıza sebep oluyorlar. Ölçümlerde gittikçe artan bir gerileme varsa önem arz ediyor diye biliyorum..rutin takibinde olduğunuz hekim durumdan haberdar mı?

Evet haberdar o normal diyo zaten. Burada kafamıza göre de doktor değişikliği yapamıyoruz, özel hastane diye bisey de yok burda. Artık Allaha emanetiz bende oğlumda, sağlıkla geçsin de şu 1 ay daha. İnşallah hepimiz sağlıkla doğururuz.

Buna bende şaşırıyorum gidiyorum idrar alıyorlar 2 3 test alıyorlar kan yani hiç bisey demiyorlar . Almancam da soramıyordum. Geçen gün türk doktoru demir eksikliğin var dedi sağolsun ilaç verdi. Bu zamana kadar alman doktor bisey demedi. Küçük kızım aylar önce kaşıntısı vardı vücudu her yeri kızardı alman doktor baktı uyuz olmuş dedi ben ağla ağla bu halde hergun evi kirkladim ilaç verdi geçmedi. Hastaneye götürdük bilirsin hastaneye gitmek zor ölsen almıyorlar yalvar yakar nasıl.olduysa aldılar 5 6 saatin sonunda geldi doktor uyuz olabilir de olmayabilirde diyo bi net bisey demediler. Istanbul da bi çocuk doktoruna ablam fotoları gösterdi alerji kremi önerdi aldik sürdük yavrum rahatladı. Öyle pesiran haldeydi ki. Kaç ay oldu hala oluyo kaşıntı. Ya insan bi kere kana bakar idrara bakar tak diye uyuz dedi geçti. Arkadaşım oğlunu götürdü hiç yemek yemiyo gerçekten çocuk incecik kalmış kan bakın demiş vitamin eksikliği falan bakamam demiş göndermiş. Burda biraz sıkıntı maalesef doktor işi. Iyiler güleryüzlüler ama işte....

Sok icinde okudum valla berbat bir durum aceba doktormu boyle tum saglikdami sorun var

Bide afedersiniz her muayeneden sonra yani alttan muayeneden sonra örnek alıyor akıntı öğrendiği. Ama me olduğunu neden aldığını hiç bilmiyorum az kaldı diye avutuyorum kendimi. Zaten son doğumum bi daha düşünmüyorum. Her muayene sonrası bi daha gelmem buraya insallaj diyorum ama gidiyorum. Haftaya son olurda doğururum insallaj.

Kızlar bilgi güncellemesi yapayım. Kanamam vajinalmiş. Arttı apar topar doktoruma gittim muayene oldum. Progestan iğne yapıldı. 10 gün kadar da tablet olarak alacağım. Rahim ağzı uzunluğum vs herşey iyi. Kendimi kasmışım. Yormuşum biraz. Dikkat edin aman iyi hissediyorum diye ev temizliği vs yormayın kendinizi. Ben yaptım ondan oldu sanırım. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

Haberi varsa takip ediyordur öyleyse, biraz daha rahat olabilirsiniz, ben acil doktorlarının yorumudur belki vs diye düşünmüştüm. Değişiklik burda da bu haftalar için kolay yapılabilen bir şey değil ama elinizde sonucunuzla herhangi bir yerde herhangi bir doktordan görüş almanız her zaman mümkün.
İnşallah hepimiz sağlıkla doğuralım

Çok geçmiş olsun İstirahat şart bu durumda, güzelce dinlenin.

Aaa çok geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen gerçekten hamileyken çok zor geçiyor kaçırdım galiba ben neden hastanedeydin

Geçmiş olsun bende dün ev temizliği yaptım gece belim ağrıdı artık en ufak iş bile etkiliyor gerçekten

çok geçmişler olsun.
Aaa çok geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen gerçekten hamileyken çok zor geçiyor kaçırdım galiba ben neden hastanedeydin
kuzum kasılmalarım çoktu. rahim ağzı uzunluğum 14 mm ye düşmüş. 7 gece kaldım. kasılmalar için ilaçlar aldım, bir kaç gün üst üste 23 mm civarı ölçülünce çıktım. evde istirahat ediyorum..
Çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim.

Tekrardan çok geçmiş olsun canım yaa neyseki uzunluğu artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…