2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sok icinde okudum valla berbat bir durum aceba doktormu boyle tum saglikdami sorun var
Neredeyse her yerde ayrı, bende hepatit B var, enfeksiyon bölümüne gitmiştim kontrole. Beni öyle bi endişelendirmisti ki ölüme kadar konuyu getirmişti ayrıca Turkiyede hepatitli bi kadın doğum yaparken anneden çıkar çıkmaz hemen bebeğe serum takıyorlar ki bebeğe geçmesin diye, burda sordum hiicccc, sonra gelirsin aşı vururuz dediler, ee bebeğe hepatit geçtikten sonra istersen 100 tane aşı vur hicbi ise yaramaz ki. Onu da ayrı dert ediyorum

Sata göre planladı tam 40 a göre.
Imm evet o zaman geç planlamış burda herkes 38. Haftasının herhangi bir gününe planlandı. Görüşüp bebek durumu elverisliyse o şekilde planlayabilirsiniz çünkü dogum sancisi çekip sezaryen olmanın mantığı yok. Amaçlardan biri de sanci çekmemek.

Doktorumda benzerini söyledi aslında ama yedikleriyle bebişine baya kilo aldırdığını söyleyenlerde oluyor mesela kaşar ve ıspanak yemek baya kilo aldırıyormuş bebeğe zayıf doğması da sıkıntı değil aslında kilosu yeterli olduktan sonra hem doğum kolay olur belki ama yine de vicdanım rahat olsun istiyorum

Yeme içmeye kesinlikle alakası yok. Öyle olsaydı benim yavrularım en a 5 kilo dolardı. Yemediğim kasar muz kalmamıştı ama biri 2100 diğeri 2700 doğmuştu:))))

He bi de çocuk gelişimi sata göre önde mi bi de bu var tabi geriden gelmiyorsa 38 olur gerideyse 40 demesi daha makul bir hareket
33+1 2400 gram için ideal dedi. Önde veya geride demedi cidden kafamda epey karıştı :) zaten sancı vs çekmemek için sezaryen istedim. Bakalım ay sonu tekrar gideceğim belki fikri değişir

33+1 2400 gram için ideal dedi. Önde veya geride demedi cidden kafamda epey karıştı :) zaten sancı vs çekmemek için sezaryen istedim. Bakalım ay sonu tekrar gideceğim belki fikri değişir
Ben bugün 33+2’yim bebeğim yaklaşık 44,5 cm ve 2149 kilo.

Doktorum normal sınırlarda dedi hatta 2 gün önde bile çıkıyor tüm ortalamalarda

Artı eksi değişebilir ölçümler sebebiyle, ama ben bebeğe daha çok kilo aldıran şeyler yemeyi planlıyorum bakalım, 2 haftadan bu yana yaklaşık 260 gr almış çünkü. Ne zaman 3 kilo olacak bu bebişler :)

Kızlar inanılmaz zor görüntü aldık bu da bonus.

Eklentiler

• C4B3F741-9E17-497E-906E-A5A072905561.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 82
Yaa masallah, bı nazlı da burdaymış

Ayy asiri sinir bir sistem almanyaninkiler cok is bilmiyor demekki
boyle sistemde de kendini emanet etmek cok zor ozellikle hamileyken

Evet kesinlikle daha bi merak ediyorum ben de ben ayrıldım 32de doğum iznime, cidden bu sıcaklarda çok çok zor herhangi birsey yapmak

bnde hayatımda hiç olmamıstım akıntı bnde paranoya yaptı suyum mu acaba diye, ilaç cok rahatlattı bni.ama antibiotkte kullandım kullanmasaydm gececeğini sanmıyordum

Bende de aynı durum oldu idrar tahlilinde enfeksiyon çıkti sistit olmuşum urocare kullandım fakat faydası olmadı bende, en yakın zamanda idrar tahlili yaptırmanızi öneririm, enfeksiyon sistit vs. Doğumu zorlaştırdığını söyledi doktorum erken tedavi olmanızda fayda var geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…