- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Orada tahlilleri intden öğrenme sistemi yok muValla Türk doktorlarının iyisi de kötüsü de Alman doktorlarından yüz bin kat daha iyidir. Her gittiğimde idrar testi yapıyorlar ama sonucu bana söylemiyorlar kötü bisey olsa derlerdi herhalde diyorum. Dünde acilde kadına degerlerimi gösterdim idrar enfeksiyonu var mı diye yok dedi. Ödem için ayaklarını kaldır soğuk suya tut fln diye klasik sözler söyleyip geçiştirdi. Korkuyorum açıkçası hem ödem hem tansiyondan. Müdahale de etmiyorlar.
Çok geçmiş olsun dikkat edin. Ben de 10 haftalıkken covid olmuştum. Çok şükür geçti bir sorun olmadan. Sizin daha da rahat geçer inşallah. Pıhtılaşma değerlerinizi kontrol ettirmeyi ihmal etmeyinmaviss_34
kuzum günlerdir bakamadım oku oku ancak yetiştim :))
pazartesi hastaneden çıktık eve geldim.
akşamına ateşlendim covid olmuşum. :))
onu geçirmeye çalışıyorum.
covid olmayın! :) ateş zor.
Yine kritik tabi ama buna Da Şükür.Tekrardan çok geçmiş olsun canım yaa neyseki uzunluğu artmış
Teşekkür ederim. Ateş çok zorladı maalesef. Ama düzeliyorum yavaş yavaş neyseki.Çok geçmiş olsun dikkat edin. Ben de 10 haftalıkken covid olmuştum. Çok şükür geçti bir sorun olmadan. Sizin daha da rahat geçer inşallah. Pıhtılaşma değerlerinizi kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin
Hayırlısıyla canım vaktinde sağlıkla gelir inşallahYine kritik tabi ama buna Da Şükür.Magnifiaque ye çok benzedi sürecim.
O ikiz bebeyle dayandı maşallah, ben de bi o kadar götürsem yeter
Teşekkür ederim. Ateş çok zorladı maalesef. Ama düzeliyorum yavaş yavaş neyseki.
Çok kolay yakalandım kimseyle yakın temasım yoktu ve maske kullanıyordum hastanede. Sanırım Aşırı kolay bulaşıyor bu ara. Dikkat edin kendinize
Pıhtılaşma için iyi dediniz gerçektenbi baktırayım ilk fırsatta.
9 gün önce bakılmıştı 0.82 çıkmış ama anlamadım hiç :))
Aynen benim de 2 haftaya düştü ama yine de özlüyo insan bi de son zamanlar daha çok merak ediyor. Ben de 34+0 bugün tam bir hafta aramız varmış. Son 3 haftam kaldı çalışma hayatı için ama sıcaklarda da çok zor oluyor. Bakalım bu haftaları da bi atlatırsam rahatlayacağım.Kontrollerim 2 haftaya düştü ama buna rağmen hala zaman geçmiyor, çok heyecanlıyım, vee bugün 35+0 oldu bakalım ne yapıyormuş minnakımız yarını iple çekiyorum
Evet canım ben söylemiştim eklemlerinden geliyormuş bebişinÇıtçıt ses geliyor mu karnınızdan diyen olmuştu, iki gündür oluyor bende de
Canım başından beri coraspin kullandırıyordu, ona devam et dedi suan sadeceHayırlısıyla canım vaktinde sağlıkla gelir inşallahCovid olunca oksapar başlamıştı doktor bana bir danış istersen sende
Evet bende seni kendime benzetiyorum cok sukur hastaneden cikmissin gerisinde uzanip evde yatmak cok daha keyifli insallah bu sureclerde guzel gecer az kaldi Gerisinde de kurtuluruz su 36 lari gorseydikYine kritik tabi ama buna Da Şükür.Magnifiaque ye çok benzedi sürecim.
O ikiz bebeyle dayandı maşallah, ben de bi o kadar götürsem yeter
Teşekkür ederim. Ateş çok zorladı maalesef. Ama düzeliyorum yavaş yavaş neyseki.
Çok kolay yakalandım kimseyle yakın temasım yoktu ve maske kullanıyordum hastanede. Sanırım Aşırı kolay bulaşıyor bu ara. Dikkat edin kendinize
Pıhtılaşma için iyi dediniz gerçektenbi baktırayım ilk fırsatta.
9 gün önce bakılmıştı 0.82 çıkmış ama anlamadım hiç :))
Evet bende seni kendime benzetiyorum cok sukur hastaneden cikmissin gerisinde uzanip evde yatmak cok daha keyifli insallah bu sureclerde guzel gecer az kaldi Gerisinde de kurtuluruz su 36 lari gorseydik
Genetikmiş aslında kilonun çok büyük bi oranı ama kalsiyum ve protein bebek gelişimi için çok önemliymiş. Bende doktordan çıktım da karbonhidrat yemeyip daha çok kalsiyum ve protein almam gerektiğini söyledi. Belki işe yarıyordur bilemiyorum ama benim eşimde hekim o da bebek oluştuğu andan itibaren genlerinde doğacağı kilonun belli olduğunu max 300-400 gram oynayabileceğini söylüyordu hep.Kızlaar bugün kontrolüm vardı bebişim biraz minyonmuş 32 haftalığız ama 31+ larla gelişimi geliyor doktorum çok sorun olmadığını annesi minyon olduğu için onunda öyle olabiliceğini söyledi ama ben yinede dert ettim kilomuzda 1500 olmuş ama 1800 1900 olsa daha iyiymiş kilo aldırmak için önerileriniz varmı ?
O zaman kan pıhtılaşması yoktur canım düzenli kullanıyormuşsun çünküCanım başından beri coraspin kullandırıyordu, ona devam et dedi suan sadece
Amin inşallah
Valla ben de bu soruya takılıyorum. 34+4 te 2740 gr, üzerine serklajim var 39+ olsun istiyor da ben nasi dayanırım bilemiyorum. Oturmak, yürümek acayip baskı hissi, ilaçlarım kesilince 37 de kendi gelebilme ihtimali olacak.Merhaba herkese; benim doktorum doğumumu 40. Haftaya planladı sezaryen olmasına rağmen. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyiymiş :) lakin 33+1 de çocuk 2400 gram ve 1 ayda 1 kilo almış. O kadar dayanır mı çocuk bilemiyorum içerde. Ya tutamazsam çocuğuBenim gibi 40 haftasına sezaryen planlayan var mı? Ya da 40 ta sezaryen olanlar? Ya da normali bu mu? Bilenler aydınlatırsa çok memnun olurum.
Benimde tek korkum o. Plansız olacak gibi hissettiriyor ki sizin durumunuz daha vahim cidden takip ediyorum yazdıklarınızı da.Valla ben de bu soruya takılıyorum. 34+4 te 2740 gr, üzerine serklajim var 39+ olsun istiyor da ben nasi dayanırım bilemiyorum. Oturmak, yürümek acayip baskı hissi, ilaçlarım kesilince 37 de kendi gelebilme ihtimali olacak.
Amin inşallahBenimde tek korkum o. Plansız olacak gibi hissettiriyor ki sizin durumunuz daha vahim cidden takip ediyorum yazdıklarınızı da.
Umarım bizleri de aşırı yormadan ve en önemlisi sağlıkla doğarlar
Merhaba çocuk satiniza göre mi 40. Haftada alınacak yoksa gelişimine göre miMerhaba herkese; benim doktorum doğumumu 40. Haftaya planladı sezaryen olmasına rağmen. Ne kadar içerde kalsa o kadar iyiymiş :) lakin 33+1 de çocuk 2400 gram ve 1 ayda 1 kilo almış. O kadar dayanır mı çocuk bilemiyorum içerde. Ya tutamazsam çocuğuBenim gibi 40 haftasına sezaryen planlayan var mı? Ya da 40 ta sezaryen olanlar? Ya da normali bu mu? Bilenler aydınlatırsa çok memnun olurum.
Öyle doğru diyosun, ölsen seni hastaneye almıyorlar önce ev doktoruna git onlar yönlendirirse gel diyolar. Dün gittim ya acile 15/9 tansiyonla adam bize diyo ki niye geldiniz utanmasa dışarı atacaktı neredeyse pişman olduk gittiğimize. Özel hastane diye birsey de yok burda. Yani kimse Türk doktorlarına laf etmesin arıyoruuzzz biizz onlarıBuna bende şaşırıyorum gidiyorum idrar alıyorlar 2 3 test alıyorlar kan yani hiç bisey demiyorlar . Almancam da soramıyordum. Geçen gün türk doktoru demir eksikliğin var dedi sağolsun ilaç verdi. Bu zamana kadar alman doktor bisey demedi. Küçük kızım aylar önce kaşıntısı vardı vücudu her yeri kızardı alman doktor baktı uyuz olmuş dedi ben ağla ağla bu halde hergun evi kirkladim ilaç verdi geçmedi. Hastaneye götürdük bilirsin hastaneye gitmek zor ölsen almıyorlar yalvar yakar nasıl.olduysa aldılar 5 6 saatin sonunda geldi doktor uyuz olabilir de olmayabilirde diyo bi net bisey demediler. Istanbul da bi çocuk doktoruna ablam fotoları gösterdi alerji kremi önerdi aldik sürdük yavrum rahatladı. Öyle pesiran haldeydi ki. Kaç ay oldu hala oluyo kaşıntı. Ya insan bi kere kana bakar idrara bakar tak diye uyuz dedi geçti. Arkadaşım oğlunu götürdü hiç yemek yemiyo gerçekten çocuk incecik kalmış kan bakın demiş vitamin eksikliği falan bakamam demiş göndermiş. Burda biraz sıkıntı maalesef doktor işi. Iyiler güleryüzlüler ama işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?