2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende kontrole gittim dra dogum sekline ne zaman karar vercez dedim oda 3 hafta sonra gel çatı muaynesi yapariz konusuruz dedi bebiş iyi dedi çok detaylı bilgiler vermedi bebek arabamızıda tamamladık chicco goody plus aldık. Simdi geriye sadece hastane çantamız kaldı onuda haftaya yapmaya baslasam mi yoksa 34 beklesem mi emin olamadim

Kızlar ya bugün doktor kontrolümüz vardı.suyum fazla çıktı. Doktor gizli şeker olabilir dedi.kan aldı filan. Şeker yüklemem normal çıkmıştı kilo almam da normal. Böyle durumda olab var mı, bi de 37 ye kadar çalışabilir verdi ama o kadar çalışamayacaksın. 1-2 haftaya muhtemelen nefes sorunların başlayacak,ağırlaşacaksın dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası

Bende tam sizin haftanizda ilk kez duydum suyumun fazla olduğunu.yukleme yaptirmadigim icin aclik tokluk bakti baya baya düşük çıktı sen yinede dikkat et dedi ama hicte dikkat etmedim valla .bebekte bir iki hafta önden gidiyormus evet su fazlaligi inanilmaz vucudu sizi yoruyor bende fenalardayim ama son 19gunum 25agustosa gun verdi

Ben ilk bebegimde 40 ta sezeryan oldum ama normal dogumu bekledik. Hicbir belirti yoktu ne agri ne sanci.
Gelisimi 2 hafta onden gidiyordu
Sata gore 40+0 da suni sanciyla dogumu baslatmisti doktor. Sonra aksama kadar su geldi acilma oldu ama bebek kanala girmedi. Aksam mecburen sezeyana aldi.
3946gr dogdu
2 saattir o kadar hareketli ki, ne yapsam sakinlestiremedim. Arada böyle oluyor, sorun yoktur diyorum ama uzun sürdükçe endişeleniyorum da.. Çıkışı mi arıyo nedir
Ayy akşam benimki de oyleydi
Bir durmadi yerinde sag alt tarafa calisiyor diger ikisi de oyleydi carpraz duruyor herhalde bebim cocuklar
Gunlerimiz yakin kilolari da. Bence gayet iyi.
Benim biri 40+0 da 3946
Digeri 38+5 te 3760 dogdu
Asagi yukari bu da oyle olur

Erken doğum riski filan oluyor diyorlar sizde oldu mu öyle, kimisi mesela yatmak zorunda kalmış.

sezaryen soran arkadaşlar olmuş, ilk bebeğimde kesin sezaryen istediğim için 38+3te sezaryene almıştı doktorum, genelde 38-39 arası alıyorlar sonra sancı gelir vs diye

Almanya ve dijitallesme tahlilleri hala elle yazıyorlar, karne gibi biseyimiz var bizim, bilgisayara bile geçmiyolar siz düşünün gerisini, bide modern bi ülke hahhh güleyimm
Ah cimrilikte son nokta
Son hazırlıklar bitti mi kızlar benim çantalar kaldı, ufak tefek birkaç eksik var.
Turkiyeden gelecekler kaldi tek sonra hep hazir ayri ayri
Kizlar dalin nasil bisey sizce ? iyimi

Son hazırlıklar bitti mi kızlar benim çantalar kaldı, ufak tefek birkaç eksik var.
Ben daha yeni başladım
Zibinlar ile deterjanlari aldım birde bebeğin sampuanlarini gerisi daha duruyor
Ne besik var ortada ne araba hiç bisey yok
35. Haftada besik ile arabayı alirim sonra da bir kaç tulum alt üst takım hastane cikisi felan alirim

Sen geçe kalmışsın ben artık zor yürüyorum bazen allahtan her şeyi bitirdik erkenden ağırlaşınca zor olabilir canım

ben de daha yıkama ütüleme işine başlamadım daha erken gibi geldi doğum eylül sonu inşallah, 33,haftada yaparım diye düşündüm

Ah cimrilikte son nokta

Turkiyeden gelecekler kaldi tek sonra hep hazir ayri ayri
Kizlar dalin nasil bisey sizce ? iyimi
Dalin granül ve sıvı sabun deterjan oyla, Yenidoğan ıslak mendili temiz içerikli ama şampuan ve bebe yağı temiz içerikli değil malesef. Instagram annelerinceler hesabından da kontrol edebilirsin.

Dalin granül ve sıvı sabun deterjan oyla, Yenidoğan ıslak mendili temiz içerikli ama şampuan ve bebe yağı temiz içerikli değil malesef. Instagram annelerinceler hesabından da kontrol edebilirsin.
Cok tesekkur ederim icerik cok onemli en temizi almamak o zaman bakim instayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…