Bende öyleyim ya şu son hafta artık zorluyor beni. Gündüzleri hiç çıkmıyoruz geçen mecburen çıktık fenalıklar geldi sıcaktan üstüme dizden aşağısı hemen şişiyor eşim masaj yapıyor sürekli iyi geliyor iniyor yürürken sağ bacağım kalçadan kasıyor ya eskidende oluyordu berbat bir durum. Neyseki az kaldı artık hayırlısıyla 30 ağustosta doğsa keşke diyorum
Yoo özele gidiyorum ben hatta doktorum bir ihtimal erken doğum olabilir diyorlar ama ben oyle bir risk görmüyorum zaten erkende olsa toparlar korkma dedi.ben hayatima devam ediyorum bana bisey demedi yani
Herkese merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı 35+1 im, baş çevresi, karın çevresi ölçümleri haftasıyla uyumlu, boyu ve kilosu da olması gerektiği gibiymiş. Çok şükür herşey yolunda, nstde de sorun çıkmadı Diğer kontrolüm 2 hafta sonra 37.haftada. Bir de minik bonus bırakayım
Kızlar merhaba agustos annelerinden geliyorum aranızda Ankara'da Tobb hastanesinde daha önce dogum yapan yada yapacak olan var mı doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden onu seçtim ama memnuniyet arastirmasi yapiyorumda
Kızlar merhaba agustos annelerinden geliyorum aranızda Ankara'da Tobb hastanesinde daha önce dogum yapan yada yapacak olan var mı doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden onu seçtim ama memnuniyet arastirmasi yapiyorumda
Ben de gittim bugün doktora herşey yolunda şükür. Suyu fazla bu çok iyi dedi bana. Hareketlerini de çok hissedersin bundan dolayı dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem nst başlayacak sonra haftada bire düşecek kontroller ve her hafta nst. Keşke bir an önce çıksa dedim. Yooooo diyo 39 dan önce gelmesin. Tabiii patlayacak gibi olan benim çok zorlanıyorum ben yaa daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım. Eylül bence kötü bi zamanlama
Herkese merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı 35+1 im, baş çevresi, karın çevresi ölçümleri haftasıyla uyumlu, boyu ve kilosu da olmadı gerektiği gibiymiş. Çok şükür herşey yolunda, nst de sorun çıkmadı şimdilik herşey yolunda Diğer kontrolüm 2 hafta sonra 37.haftada. Bir de minik bonus bırakayım
Ben de gittim bugün doktora herşey yolunda şükür. Suyu fazla bu çok iyi dedi bana. Hareketlerini de çok hissedersin bundan dolayı dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem nst başlayacak sonra haftada bire düşecek kontroller ve her hafta nst. Keşke bir an önce çıksa dedim. Yooooo diyo 39 dan önce gelmesin. Tabiii patlayacak gibi olan benim çok zorlanıyorum ben yaa daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım. Eylül bence kötü bi zamanlama
Ben son 2 haftadır anladım resmen hamile olduğumu bu kadar mı farkeden. Ağırlaştım iyice sanki. Bir de gayet uykum var benim gece falan hiç uyanıp dolanmıyorum normal mi?
Senin de gözün aydın canım bu arada. Her şey yolunda şükür ki
Merhaba, ablam 2016 yılında TOBB da doğum yaptı. Çok memnun kalmıştı, herhangi bir sorun vs yaşamamıştı. Bu sene de bir arkadaşım mayısta 2. Çocuğunun doğumunu o hastanede yaptı ve memnun olduğunu söyledi
Merhaba, ablam 2016 yılında TOBB da doğum yaptı. Çok memnun kalmıştı, herhangi bir sorun vs yaşamamıştı. Bu sene de bir arkadaşım mayısta 2. Çocuğunun doğumunu o hastanede yaptı ve memnun olduğunu söyledi