2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ecowell die bi markanin sampuan ve bakim yagini
Trukidsin pisik kremini
Deterjan olarakta siveno sıvi olani tercih ettim
İslak mendil baby turco
Bezdede sleepy aldim ilk etapta 1 paket
Koku yok hicbirinde
Belki fikir olur alicak olana
Bende herseyi yikadim yerlestirdim
Hastane cantam kaldi bir tek,okdr yoruyorki beni ayakta kalmak
Sirt agrim ve kasik agrilarim basladi
Sizleerdede oluyor mu

Kokan şeylerden mümkün olduğunca kaçıyorum canım ben içeriği iyi değil gibi geliyor bana.
Ay kokmayan seyleride hic sevemiyorum
hani demistim ya sirkeyle yikadim diye o koku sirkenin degilmis aldigim dogal deterjaninmis sonra koku felan kalmiyor kuruyunca hic hissetmiyor insan ama o kokudan sonra guzel koku almaya karar vermistim
Ben 30haftalikken hepsini bitirdim erkenmi diyodum ama su an varya ne yikayacak ne utuleyecek nede cikip alacak gücüm yok iyikiyapmisim
Aynen varya iyiki erkenden hazirlamisim iki dakika otursam kasilma basliyor kafam cok rahat
Masallah kizmi senin bebegjn Kuzum

Simdi bile.gozumde büyüdü işler sıcak zaten bayiyor
Kaynanam ile anneme laf geçiremedim ki acele etme onlar bisey değil alınır deyip durdular
O zaman onlar yapsin utu felan sen gene yapma
bana da hep erken boyle seyleri dusunme hastaneye getiririz felan diyorlardi ama sart yani hazirlik

Yaa normalde ben hiç şikayet eden bir insan değilimdir. Drama queen insanlardan da hep kendimi uzak tutarım enerjimi düşürürler çünkü sevmem yani napiim. Ama bu sefer öyle mutsuzum ki hiçbirşeyden memnun olamıyorum çünkü sıcak vs beni huzursuzlaştırdı. Ateş ediyorum elim ayağım yangınlarda. Doktora da alın bunu dedim 39 da bi parmaklarım dedi
Olmaz mı gece uyurken sırt ağrısıyla uyanıyodum şu hamile yastığı iyi geldi bayaa. Bazen şeyim acıyo özellikle akşamları zor yaa bir dokun bin ah işit yeni mottom

Bende kiyip o yastiktan almadim başta
Şimdikte az kaldi diye kiyamiyorum

D Derenimo2 Allah iyiliğini versin
Ben de öyleyimdir, her işimi kendim yaparım kimseden yardım bile isteyemem misal, istemem daha doğrusu

Ama artık az evvel eşime ayaklarımın altı yanıyor görevden affımı istiyorum dedim attım kendimi koltuğa.
Zaten düzen nizam seven insandım ama bu ara ayrı bir titizlik güncellemesi geldi bana, bu da beni çok yoruyor

Valla kızlar sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum ama neredeyse hergun kaynanamla görümcem evime gelip çay içmek istiyolar, ayaklarımı yarım saat yere uzatsam yada ayakta iş yapsam hemen davul gibi şişiyo onlara da söyledim biliyorlar ama geliyorlar bide hizmet bekliyorlar. Bugün yine geldiler neredeyse hiç kalkmadım gorumcem yaptı ama yediler içtiler gittiler mutfak bana kaldı. Eşime de sikayetleniyorum oda anacı. Arada yardım ediyo ama yeterli gelmiyor mutfak bana kaliyo hep. Sinir oluyorum artık ya, karnım burnumda onlar bana hizmet edeceğine ben ediyorum hala. Gelmeyin de diyemiyorum

Ay kokmayan seyleride hic sevemiyorum
hani demistim ya sirkeyle yikadim diye o koku sirkenin degilmis aldigim dogal deterjaninmis sonra koku felan kalmiyor kuruyunca hic hissetmiyor insan ama o kokudan sonra guzel koku almaya karar vermistim
Bende koku bağımlısıyımdır her odada kokular vs artık hepsini kaldırdım bebek olacak zararlı diye yumuşatıcı falan bile almadım bebek için.

Bu ne yaaa hamileliğin son zamanı birde. Düşüncesiz insanlar

Bende kiyip o yastiktan almadim başta
Şimdikte az kaldi diye kiyamiyorum
Bana da arkadaş verdi ben de kıymadım ama emzirirken de kullanılıyormuş sonra bebiş otururken
Yaaa işte o kadar güzel anlamışsın ve anlatmışsın ki ben de tezcanlıyımdır herşeyimi kendim hemen yaparım. Kocama evi süpür demek bile bana zor. Ama evin o gün süpürülmemesi de çok zor yani böyle bişiler işte
O ne yaa öyle şey mi olur biraz da ben size geleyim de git çök onlardan önce

Bence de arkadaşın dediği gibi onlar gelmeden sen git. Zor Allah kolaylık.versin. şimdi halin için demiyorum neden yorgunluğu bi şekilde geciyo da insallaj lohusalikta sıkılıp bunalmazsin bunalmazlar senk. Bişeyin yokda da varmış gibi söylen oran buram agriyo diye. Lohusalikda da kalkma yerinden bebeginle ilgilen sadece onlar yapsin esin yapsin kendini strese sokma

Yok canım erkek benim bebiş
Oyy masallah bir yakisikli daha geliyor
Bence demelisin yardim dahi etmiyorlar birak soyle gitsin
Bende koku bağımlısıyımdır her odada kokular vs artık hepsini kaldırdım bebek olacak zararlı diye yumuşatıcı falan bile almadım bebek için.
Yumusatici bende almadim ama kokulara ciddi zaafim var benimde sorma
parfum sikmamizda kotu demi déodorant felan

Yumusatici bende almadim ama kokulara ciddi zaafim var benimde sorma
parfum sikmamizda kotu demi déodorant felan
Deodorant kullanırım ama bebeğe direk temas etmem parfüm bir süre kullanmam büyük ihtimalle ama çünkü kucağımızda olacak ya hep

Ben onlara da gitmekte istemiyorum, evimde rahatça ayaklarımı uzatarak dinlenmek istiyorum. Çünkü oraya gidince de hizmet bekliyorlar. En güzeli var ya uzak oturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…