- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
İçeriği temiz ürünler var aslında hamilelikte tamamen onlara geçiş yaptım bendeBende biraktim parfums bu ara déodorant icinde roll on a alismaya calisiyorum
onlarin icin cok sagliksiz cidden
bazen biz bile zorlaniyoruz o kokulara onlarin hassas burunlarina kiyamamKokusuz dogal icerikli deodorant kullaniyorum suanda bile
Bebek dogincada bi sure onermiyorlar parfumu de ztn
bende arastiriyorim bu ara onlari ama icerigi cok dolu cogunub birde yazin bana cok agir geliyor hamilelikte oldu bu o yuzden sadece déodorantİçeriği temiz ürünler var aslında hamilelikte tamamen onlara geçiş yaptım bende
Allah yardımcın olsun canim birde kadin olacaklar hiç mi halden anlamiyorlarValla kızlar sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum ama neredeyse hergun kaynanamla görümcem evime gelip çay içmek istiyolar, ayaklarımı yarım saat yere uzatsam yada ayakta iş yapsam hemen davul gibi şişiyo onlara da söyledim biliyorlar ama geliyorlar bide hizmet bekliyorlar. Bugün yine geldiler neredeyse hiç kalkmadım gorumcem yaptı ama yediler içtiler gittiler mutfak bana kaldı. Eşime de sikayetleniyorum oda anacı. Arada yardım ediyo ama yeterli gelmiyor mutfak bana kaliyo hep. Sinir oluyorum artık ya, karnım burnumda onlar bana hizmet edeceğine ben ediyorum hala. Gelmeyin de diyemiyorum
AhhOyy masallah bir yakisikli daha geliyor
Sayfa çok güzelmiş takibe aldım ben, teşekkürlerBu sayfa temiz icerikler paylasiyor
Digerleri gibi reklamli urunler fln olmuyor
Bakabilirsinizz
Ya bu ay kılı yataklar var ya sırf iki gram saçıyla oynamak için geçen onu aldımKizlar varya dun kizimin yuzunu goremedim ama saclarini gordum
ya cok hosuma gitti o gazla toka tikliyorum
Saçı olduğu nasıl anlaşılıyor usg de? Ben saç gibi bir şey hiç görmedim örnek atar mısınKizlar varya dun kizimin yuzunu goremedim ama saclarini gordum
Canım işim var de bikaç kere sürekli olmaz ki. Ağırlaştık iyice artık. Ayıp olur diyip her seferinde tamam diyip sonra içine dert etmektense bikaç kere hayır de rahat et bence. Sınır çizmezsen sonra daha da zor olur lohusalıktaValla kızlar sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum ama neredeyse hergun kaynanamla görümcem evime gelip çay içmek istiyolar, ayaklarımı yarım saat yere uzatsam yada ayakta iş yapsam hemen davul gibi şişiyo onlara da söyledim biliyorlar ama geliyorlar bide hizmet bekliyorlar. Bugün yine geldiler neredeyse hiç kalkmadım gorumcem yaptı ama yediler içtiler gittiler mutfak bana kaldı. Eşime de sikayetleniyorum oda anacı. Arada yardım ediyo ama yeterli gelmiyor mutfak bana kaliyo hep. Sinir oluyorum artık ya, karnım burnumda onlar bana hizmet edeceğine ben ediyorum hala. Gelmeyin de diyemiyorum
At kılı tarak yazacaktım pardonKizlar varya dun kizimin yuzunu goremedim ama saclarini gordum
Bugünden sonra artık öyle yapicam, herkes kendi keyfini düşünüyo sadece, eşime söylüyorum oda bana Trip atiyo sanki mecburmusum gibi. Neyse ki doğumuma kendi annemler gelecek inşallah, o zaman o kadar serbest olup çat kapı çaya gelemezlerCanım işim var de bikaç kere sürekli olmaz ki. Ağırlaştık iyice artık. Ayıp olur diyip her seferinde tamam diyip sonra içine dert etmektense bikaç kere hayır de rahat et bence. Sınır çizmezsen sonra daha da zor olur lohusalıkta
Herkes kendi keyfini düşünüyoAllah yardımcın olsun canim birde kadin olacaklar hiç mi halden anlamiyorlar
Bende koku bulantı vs hiç yokta kaşıntıbende arastiriyorim bu ara onlari ama icerigi cok dolu cogunub birde yazin bana cok agir geliyor hamilelikte oldu bu o yuzden sadece déodorantbu ara koku hassasiyeti bende gene basladi
Günaydın, karnına dokunduğunda sertlik olmalı, gaz sancısında iğne batması gibi bı his oluyor, karın serbest oluyor ve kısa sürüyor. Bu ara gaz bende de arttı, sanırım klima kaynaklı..Günaydın kızlar.. yine bütün gece kaşındım ya doğurmadan geçmeyecek bu herhaldeBirde gece ara ara hep kasıklarım ağrıdı ama sanırım gaz sancısıydı geçti. Tecrübesizlik zor kasılma olsa nasıl anlayacağım bilmiyorum
tesekkur ederim bakiyorumBu sayfa temiz icerikler paylasiyor
Digerleri gibi reklamli urunler fln olmuyor
Bakabilirsinizz
InsallahAhhSağlıkla ve zamanı dolunca gelsin inşallah oğluşum
Valla ben anlamiyorum aslinda ama doktor gosterdi Bak bu saci diye usg goruntusu atarim kafa ustunde siyah cizgi gorunuyordu tekSaçı olduğu nasıl anlaşılıyor usg de? Ben saç gibi bir şey hiç görmedim örnek atar mısın
Benim oğlum kel galiba.
Ben de saçsız doğmuşum, annem 1 yaşından sonda kulağımı deldirmiş kiz olduğum anlaşılsın diye :)
Yaa cok tatli ozellikle o ilk dogduklarindaki saclariAt kılı tarak yazacaktım pardonotomatik düzeltme öyle bi düzeltmiş ki dediğimle yazdığımı alakası yok
Ah o kasinti bende hala KasiniyorumBende koku bulantı vs hiç yokta kaşıntı
kasilma bende her gece oluyor butun karin tasa donuyor bu kasilmaGünaydın kızlar.. yine bütün gece kaşındım ya doğurmadan geçmeyecek bu herhaldeBirde gece ara ara hep kasıklarım ağrıdı ama sanırım gaz sancısıydı geçti. Tecrübesizlik zor kasılma olsa nasıl anlayacağım bilmiyorum
Sağol canım ama benim karnım hep sert ya çok az yumuşak oluyorGünaydın, karnına dokunduğunda sertlik olmalı, gaz sancısında iğne batması gibi bı his oluyor, karın serbest oluyor ve kısa sürüyor. Bu ara gaz bende de arttı, sanırım klima kaynaklı..
Gaz sancisi bende cekiyorum bu ara ama onda da karnim tas gibi oluyorGünaydın, karnına dokunduğunda sertlik olmalı, gaz sancısında iğne batması gibi bı his oluyor, karın serbest oluyor ve kısa sürüyor. Bu ara gaz bende de arttı, sanırım klima kaynaklı..
Ah ahh bende her şeyi denedim duş jellerini falan değiştirdim şampuan değiştirdim ama içerden geliyor etki etmiyor bencede. Klima hep açık zaten. Benim karnım hep sert canım ya çok az yumuşaktesekkur ederim bakiyorum
Insallahsukurler olsun sonlara dogru geldik sukurler olsun
Valla ben anlamiyorum aslinda ama doktor gosterdi Bak bu saci diye usg goruntusu atarim kafa ustunde siyah cizgi gorunuyordu tek
Yaa cok tatli ozellikle o ilk dogduklarindaki saclari
sacli bebeler de nasil guzeller
Ah o kasinti bende hala Kasiniyorum
kasilma bende her gece oluyor butun karin tasa donuyor bu kasilma
kasintilardan gece 3 kez uyanip cicek sukar gibi kendimi suluyorum
ama anladimki sicaklardan geliyor bu kasinti hava soguyunca gidiyor bende
doktor zaten y’a sicaklardan yada deterjan dus jeli felan degistirdînmi kendini takip et demisti gercekten takip edince sicaklardan oldugunu anladim
burda bir yag gordum atoderm biodermanin onuda aldim yuzde yuz etki etmiyor ama biraz ferahlatiyor dusla birlikte
yumusak oldugu tek zaman uzaninca bende gordugum her doktora sordum ama maalesef sert olunca kasilma veya yalanci kasilma diyorlar pozisyonlarda onemli oturup yatarken sanirimSağol canım ama benim karnım hep sert ya çok az yumuşak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?