2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kokusuz dogal icerikli deodorant kullaniyorum suanda bile
Bebek dogincada bi sure onermiyorlar parfumu de ztn
bazen biz bile zorlaniyoruz o kokulara onlarin hassas burunlarina kiyamam

İçeriği temiz ürünler var aslında hamilelikte tamamen onlara geçiş yaptım bende
bende arastiriyorim bu ara onlari ama icerigi cok dolu cogunub birde yazin bana cok agir geliyor hamilelikte oldu bu o yuzden sadece déodorant bu ara koku hassasiyeti bende gene basladi

Bu sayfa temiz icerikler paylasiyor
Digerleri gibi reklamli urunler fln olmuyor
Bakabilirsinizz

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-07-01-14-27-993_com.instagram.android.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 78
Allah yardımcın olsun canim birde kadin olacaklar hiç mi halden anlamiyorlar

Kizlar varya dun kizimin yuzunu goremedim ama saclarini gordum
ya cok hosuma gitti o gazla toka tikliyorum
Saçı olduğu nasıl anlaşılıyor usg de? Ben saç gibi bir şey hiç görmedim örnek atar mısın
Benim oğlum kel galiba.
Ben de saçsız doğmuşum, annem 1 yaşından sonda kulağımı deldirmiş kiz olduğum anlaşılsın diye :)

Canım işim var de bikaç kere sürekli olmaz ki. Ağırlaştık iyice artık. Ayıp olur diyip her seferinde tamam diyip sonra içine dert etmektense bikaç kere hayır de rahat et bence. Sınır çizmezsen sonra daha da zor olur lohusalıkta

Bugünden sonra artık öyle yapicam, herkes kendi keyfini düşünüyo sadece, eşime söylüyorum oda bana Trip atiyo sanki mecburmusum gibi. Neyse ki doğumuma kendi annemler gelecek inşallah, o zaman o kadar serbest olup çat kapı çaya gelemezler

Günaydın kızlar.. yine bütün gece kaşındım ya doğurmadan geçmeyecek bu herhalde Birde gece ara ara hep kasıklarım ağrıdı ama sanırım gaz sancısıydı geçti. Tecrübesizlik zor kasılma olsa nasıl anlayacağım bilmiyorum

Günaydın, karnına dokunduğunda sertlik olmalı, gaz sancısında iğne batması gibi bı his oluyor, karın serbest oluyor ve kısa sürüyor. Bu ara gaz bende de arttı, sanırım klima kaynaklı..

Bu sayfa temiz icerikler paylasiyor
Digerleri gibi reklamli urunler fln olmuyor
Bakabilirsinizz
tesekkur ederim bakiyorum
Ahh Sağlıkla ve zamanı dolunca gelsin inşallah oğluşum
Insallah sukurler olsun sonlara dogru geldik sukurler olsun
Valla ben anlamiyorum aslinda ama doktor gosterdi Bak bu saci diye usg goruntusu atarim kafa ustunde siyah cizgi gorunuyordu tek
At kılı tarak yazacaktım pardon otomatik düzeltme öyle bi düzeltmiş ki dediğimle yazdığımı alakası yok
Yaa cok tatli ozellikle o ilk dogduklarindaki saclari
sacli bebeler de nasil guzeller
Bende koku bulantı vs hiç yokta kaşıntı
Ah o kasinti bende hala Kasiniyorum
kasilma bende her gece oluyor butun karin tasa donuyor bu kasilma
kasintilardan gece 3 kez uyanip cicek sukar gibi kendimi suluyorum
ama anladimki sicaklardan geliyor bu kasinti hava soguyunca gidiyor bende
doktor zaten y’a sicaklardan yada deterjan dus jeli felan degistirdînmi kendini takip et demisti gercekten takip edince sicaklardan oldugunu anladim
burda bir yag gordum atoderm biodermanin onuda aldim yuzde yuz etki etmiyor ama biraz ferahlatiyor dusla birlikte

Günaydın, karnına dokunduğunda sertlik olmalı, gaz sancısında iğne batması gibi bı his oluyor, karın serbest oluyor ve kısa sürüyor. Bu ara gaz bende de arttı, sanırım klima kaynaklı..
Sağol canım ama benim karnım hep sert ya çok az yumuşak oluyor

Ah ahh bende her şeyi denedim duş jellerini falan değiştirdim şampuan değiştirdim ama içerden geliyor etki etmiyor bencede. Klima hep açık zaten. Benim karnım hep sert canım ya çok az yumuşak

Sağol canım ama benim karnım hep sert ya çok az yumuşak oluyor
yumusak oldugu tek zaman uzaninca bende gordugum her doktora sordum ama maalesef sert olunca kasilma veya yalanci kasilma diyorlar pozisyonlarda onemli oturup yatarken sanirim
simdiye kadar 150ye yakin nstye girdim ben hepsinde de cikiyor masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…