- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Klima varken kasinmiyor cidden uyurken hani o sicakta terleme felan olunca o bolgeler tutusuyor kasinmayaAh ahh bende her şeyi denedim duş jellerini falan değiştirdim şampuan değiştirdim ama içerden geliyor etki etmiyor bencede. Klima hep açık zaten. Benim karnım hep sert canım ya çok az yumuşak
Uzanma halinde de mi sert? Ben oturma ve hareket halinde olabilmeniz detayını atlıyorum bazen düşünürkenSağol canım ama benim karnım hep sert ya çok az yumuşak oluyor
Hmm benim kasılma diye yorumladiklarim daha güçlü olup, daha uzun sürüyor. Gaz varsa bebek hareket ettikçe zaten bı sızı oluyor alt karındaGaz sancisi bende cekiyorum bu ara ama onda da karnim tas gibi oluyor
Bende soruyorum doktor sıkıntı yok diyor yapısal böyle herhaldeyumusak oldugu tek zaman uzaninca bende gordugum her doktora sordum ama maalesef sert olunca kasilma veya yalanci kasilma diyorlar pozisyonlarda onemli oturup yatarken sanirim
simdiye kadar 150ye yakin nstye girdim benhepsinde de cikiyor masallah
Ayy klimasız imkansız bende su gibi kalkıyorumKlima varken kasinmiyor cidden uyurken hani o sicakta terleme felan olunca o bolgeler tutusuyor kasinmaya
Genelde sert göbeğimin sağ yanı hep sert desem yeridir ama doktor bir sıkıntı görmedi bu zamana kadar yarın kontrolde yine sorayım benUzanma halinde de mi sert? Ben oturma ve hareket halinde olabilmeniz detayını atlıyorum bazen düşünürken
Bebek o taraftadır, kasılma anında sertlik tüm karna yayılıyor, yine de sorun tarifinize göre fikri olsun.Bende soruyorum doktor sıkıntı yok diyor yapısal böyle herhalde
Ayy klimasız imkansız bende su gibi kalkıyorum
Genelde sert göbeğimin sağ yanı hep sert desem yeridir ama doktor bir sıkıntı görmedi bu zamana kadar yarın kontrolde yine sorayım ben
Evet aklıma takıldı soracağım yarın nst falan hiç girmedim daha ama ağrım olsa hissederdim acı eşiğim yüksek değil bence. Her işimi kendim yapıyorum halen kasılma olsa yapamazdım herhalde bilemedim bendeBebek o taraftadır, kasılma anında sertlik tüm karna yayılıyor, yine de sorun tarifinize göre fikri olsun.
haklisin aslinda benim her zaman sert oldugu icin bunu anlamam biraz zaman aliyorHmm benim kasılma diye yorumladiklarim daha güçlü olup, daha uzun sürüyor. Gaz varsa bebek hareket ettikçe zaten bı sızı oluyor alt karında
Ay aceba tek ikimizdemi boyle Peki otururken nasil sertlesmeler ?Bende soruyorum doktor sıkıntı yok diyor yapısal böyle herhalde
Ayy klimasız imkansız bende su gibi kalkıyorum
Genelde sert göbeğimin sağ yanı hep sert desem yeridir ama doktor bir sıkıntı görmedi bu zamana kadar yarın kontrolde yine sorayım ben
Alan daraldığı için oluyordur bence yanii benim öyledir çünkü her kontrolümde normal çıkıyor her şeyim canım. Senin ikiz durumları farklı tabii. Bence poposunu falan dikiyorlar o yüzden sert duruyorAy aceba tek ikimizdemi boyle Peki otururken nasil sertlesmeler ?
benimde sol yani hep sert bebek orda oldugu icin diycem ama sagda da bebek var
valla cesitli doktorlara sordum ama en net gecen gunki Doktor dedi eger cok sertlik varsa gobek buzuluyorsa bu ciddi kasilmadir digerleri yalanci kasilma
bebek ayagini felan diretirse o zaten kisa suruyor anlasiliyor
ama anlamak cidden ne zor
Bacim sana doktorumun dedigini yazayim kaldiki bende dogum sancilari yasadigim icin anliyorum gerci ama doktorum direk dediki eger dinlenince geciyosa ara ara geliyosa doğum sancisi degildir cunku dogum sancisi asla gecmez gitgide siklasir sonuda kesin dogum olur dedi boyle anliyosum hakikaten .ben diger oglumda gece bi ara ara vuruyodu ama gitgide siklasinca anladim dedim geliyo hakkatende oyle olmustuGünaydın kızlar.. yine bütün gece kaşındım ya doğurmadan geçmeyecek bu herhaldeBirde gece ara ara hep kasıklarım ağrıdı ama sanırım gaz sancısıydı geçti. Tecrübesizlik zor kasılma olsa nasıl anlayacağım bilmiyorum
Benimde gaz sancısıydı geçti sonra çünkü bende bekledim artacak mı diye ama artmadıBacim sana doktorumun dedigini yazayim kaldiki bende dogum sancilari yasadigim icin anliyorum gerci ama doktorum direk dediki eger dinlenince geciyosa ara ara geliyosa doğum sancisi degildir cunku dogum sancisi asla gecmez gitgide siklasir sonuda kesin dogum olur dedi boyle anliyosum hakikaten .ben diger oglumda gece bi ara ara vuruyodu ama gitgide siklasinca anladim dedim geliyo hakkatende oyle olmustu
Canım bizimde 3 hafta öndeydi en son kafası doktor bir problem yok dedi ama. Döner mi onu bilemiyorum ama son gece bile dönen bebekleri duydumMerhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kafası 2 haftadan fazla önden gidiyor ayrıca makat geliş durmuş ilk dogumum normaldi acaba bebek döner mi bu haftadan sonra
Erkek bebek mi sizinki de bana da problem olabilir de olmayabilir de diyor tedirgin etti beniCanım bizimde 3 hafta öndeydi en son kafası doktor bir problem yok dedi ama. Döner mi onu bilemiyorum ama son gece bile dönen bebekleri duydum
Evet erkek bizimki. Bize tamamen genetik dedi eşimde öyle doğmuş zaten. Hayırlısıyla doğsalar bi yinede sağlıklaErkek bebek mi sizinki de bana da problem olabilir de olmayabilir de diyor tedirgin etti beni
Benim karnımda hep sert o yuzden sertleşme nasıl olur anlamamAh ahh bende her şeyi denedim duş jellerini falan değiştirdim şampuan değiştirdim ama içerden geliyor etki etmiyor bencede. Klima hep açık zaten. Benim karnım hep sert canım ya çok az yumuşak
Aynen öyle hayırlısıyla sağlıkla dogsunlar artıkEvet erkek bizimki. Bize tamamen genetik dedi eşimde öyle doğmuş zaten. Hayırlısıyla doğsalar bi yinede sağlıkla
Biz sancılardan anlayacağız artıkBenim karnımda hep sert o yuzden sertleşme nasıl olur anlamam
Bildiğim kadarıyla sonraki gebeliklerde sanciyla bile dönüyormuş. Hatta bi tanıdık 2 sini normal doğurdu 3. De dönmedi diye sezeryana almış. Konusurlarken5 duydum diyordu bebek dönmüş diye. Çok üzülmüştü. Zahmet çekmişti bayaMerhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kafası 2 haftadan fazla önden gidiyor ayrıca makat geliş durmuş ilk dogumum normaldi acaba bebek döner mi bu haftadan sonra
Benim oglan nerdeyse keldi ama kiz baya sacli dogdu su anda da yasitlarina gore cok uzun saclariSaçı olduğu nasıl anlaşılıyor usg de? Ben saç gibi bir şey hiç görmedim örnek atar mısın
Benim oğlum kel galiba.
Ben de saçsız doğmuşum, annem 1 yaşından sonda kulağımı deldirmiş kiz olduğum anlaşılsın diye :)
Evet aslinda ikiside degisik tepkiler veriyorAlan daraldığı için oluyordur bence yanii benim öyledir çünkü her kontrolümde normal çıkıyor her şeyim canım. Senin ikiz durumları farklı tabii. Bence poposunu falan dikiyorlar o yüzden sert duruyorbirde sağ göğsümün altına ayağını sokuyor benimki arada orasıda sertleşip şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?