2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah ahh bende her şeyi denedim duş jellerini falan değiştirdim şampuan değiştirdim ama içerden geliyor etki etmiyor bencede. Klima hep açık zaten. Benim karnım hep sert canım ya çok az yumuşak
Klima varken kasinmiyor cidden uyurken hani o sicakta terleme felan olunca o bolgeler tutusuyor kasinmaya

yumusak oldugu tek zaman uzaninca bende gordugum her doktora sordum ama maalesef sert olunca kasilma veya yalanci kasilma diyorlar pozisyonlarda onemli oturup yatarken sanirim
simdiye kadar 150ye yakin nstye girdim ben hepsinde de cikiyor masallah
Bende soruyorum doktor sıkıntı yok diyor yapısal böyle herhalde
Klima varken kasinmiyor cidden uyurken hani o sicakta terleme felan olunca o bolgeler tutusuyor kasinmaya
Ayy klimasız imkansız bende su gibi kalkıyorum
Uzanma halinde de mi sert? Ben oturma ve hareket halinde olabilmeniz detayını atlıyorum bazen düşünürken
Genelde sert göbeğimin sağ yanı hep sert desem yeridir ama doktor bir sıkıntı görmedi bu zamana kadar yarın kontrolde yine sorayım ben

Bebek o taraftadır, kasılma anında sertlik tüm karna yayılıyor, yine de sorun tarifinize göre fikri olsun.

Bebek o taraftadır, kasılma anında sertlik tüm karna yayılıyor, yine de sorun tarifinize göre fikri olsun.
Evet aklıma takıldı soracağım yarın nst falan hiç girmedim daha ama ağrım olsa hissederdim acı eşiğim yüksek değil bence. Her işimi kendim yapıyorum halen kasılma olsa yapamazdım herhalde bilemedim bende

Hmm benim kasılma diye yorumladiklarim daha güçlü olup, daha uzun sürüyor. Gaz varsa bebek hareket ettikçe zaten bı sızı oluyor alt karında
haklisin aslinda benim her zaman sert oldugu icin bunu anlamam biraz zaman aliyor
sadece uzaninca sertlesme yok bacaklarimi karnima cekmem dahi olmuyor ayaga kalksam direk
ama kasilma da dedigin gibi butun karin sert yumusak alan cok az
ama gaz sancisinda sadece gobek etrafi yanlar yumusak
Ay aceba tek ikimizdemi boyle Peki otururken nasil sertlesmeler ?
benimde sol yani hep sert bebek orda oldugu icin diycem ama sagda da bebek var
valla cesitli doktorlara sordum ama en net gecen gunki Doktor dedi eger cok sertlik varsa gobek buzuluyorsa bu ciddi kasilmadir digerleri yalanci kasilma
bebek ayagini felan diretirse o zaten kisa suruyor anlasiliyor
ama anlamak cidden ne zor

Alan daraldığı için oluyordur bence yanii benim öyledir çünkü her kontrolümde normal çıkıyor her şeyim canım. Senin ikiz durumları farklı tabii. Bence poposunu falan dikiyorlar o yüzden sert duruyor birde sağ göğsümün altına ayağını sokuyor benimki arada orasıda sertleşip şişiyor

Bacim sana doktorumun dedigini yazayim kaldiki bende dogum sancilari yasadigim icin anliyorum gerci ama doktorum direk dediki eger dinlenince geciyosa ara ara geliyosa doğum sancisi degildir cunku dogum sancisi asla gecmez gitgide siklasir sonuda kesin dogum olur dedi boyle anliyosum hakikaten .ben diger oglumda gece bi ara ara vuruyodu ama gitgide siklasinca anladim dedim geliyo hakkatende oyle olmustu

Merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kafası 2 haftadan fazla önden gidiyor ayrıca makat geliş durmuş ilk dogumum normaldi acaba bebek döner mi bu haftadan sonra

Benimde gaz sancısıydı geçti sonra çünkü bende bekledim artacak mı diye ama artmadı

Merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kafası 2 haftadan fazla önden gidiyor ayrıca makat geliş durmuş ilk dogumum normaldi acaba bebek döner mi bu haftadan sonra
Canım bizimde 3 hafta öndeydi en son kafası doktor bir problem yok dedi ama. Döner mi onu bilemiyorum ama son gece bile dönen bebekleri duydum

Bildiğim kadarıyla sonraki gebeliklerde sanciyla bile dönüyormuş. Hatta bi tanıdık 2 sini normal doğurdu 3. De dönmedi diye sezeryana almış. Konusurlarken5 duydum diyordu bebek dönmüş diye. Çok üzülmüştü. Zahmet çekmişti baya

Benim oglan nerdeyse keldi ama kiz baya sacli dogdu su anda da yasitlarina gore cok uzun saclari
3 numara da sacliymis doktor usg de gosterdi bu da saclari diye.
Cesit cesit tokalarimiz bandanalarimiz hazir zaten kucuk ablamizdan

Evet aslinda ikiside degisik tepkiler veriyor
ayni dedigin gibi erkek tekme cok atmiyor ama so gogsumun altina baski yapiyor resmen kemiklerim agriyor sertlesiyor
kiz da mesela hep tekme yapip ayak popo dikiyo onu anlayabiliyorum sonuclar hersey normal ama bu sertlesme cidden can yakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…