2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar herkese Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah öncelikle. Ben aralık annesiyim inşallah Allahın izniyle. Şuan 23. Haftamız. Fakat istediğim gibi bi doktor bulamadım hala. Üç doktor değiştrdim. Şuan arayış içerisindeyim. Küçükyalıda oturuyorum. Göztepe medical park , koşuyolu medipol hastanelerindeki doktolara bakıyorum şuan. Daha önce delta hastanesi reyhan hanım, central hastanesi figen hanım, dragos bezmialem ebru hanıma gittim. Bu doktorların dışında bu bölgede bayan doktor tavsiyesi olursa çok mutlu olurum

Benim oglan nerdeyse keldi ama kiz baya sacli dogdu su anda da yasitlarina gore cok uzun saclari
3 numara da sacliymis doktor usg de gosterdi bu da saclari diye.
Cesit cesit tokalarimiz bandanalarimiz hazir zaten kucuk ablamizdan
Bir sonraki kontrolde bende sorayım bak merak ettim saçı var mı acaba diye

Merhaba ankaradan çok sıcak bu araalar doğma büyüme ankaralıyım bu kadar sıcak olduğuna şahit olmamıştım..resmen su gibi terliyorum uyurken.gerçi uyumak denirse bi kaç kere ikizlerimde uyanıyor gece tuvalet için. Son ayın Sıcaklara denk gelmesi hiç güzel değilmiş. Normalde terlemek nedir pek bilmem.Sizce bu kadar terleme normalmi doktora söylemem gerekirmi .haftaya cuma gitcem kontrole .

Hormonlarımız çok değişken normal bence. Bende ıslak terlediğimi bilmezdim şimdi su gibiyim günde 2 bazen 3 duş alıyorum. Bizde izmirdeyiz herkes yanıyor ben çarpı 2 yanıyorum

Sonuçlar normalse biraz daha sabır canım az kaldı hepimizin

Kızlar selam. Geceleri ayak kaşıntısından uyuyamiyorummm. Kaşımaktan yara yaptım. Ayaklarım aniden enine doğdu genisleyip yarım numara büyüdü. İnternete baktim gebelik kolestazı diye bir şeyden bahsediliyor ama doktor kuzenim gördü, kolestaz sadece ayakta olmaz dedi. Persembe doktor kontrolum var, yine de soracağım.
Başka yaşayan var mı?

Al benden de okadr bende ankaradayim felaket sicaklik var oturdugum yerden su gibi ter basiyor hangi hastaneye gidiyorsunuz siz kontrollere

Kuzu benim ayaklarım da büyüdü, zaten 40 giyiyordum şuan rahat olan tek bir ayakkabım kaldı

Kaşıntı bende olmadı henüz. Geçmiş olsun.

Sizinde hormonal olabilir mi acaba benim tüm vücutta kaşıntı var dediğiniz gibi kolestazdan şüphelenildi her şeyim temiz çıktı. Uyuz vakası için bile bakıldı çok şükür oda temiz. Ama bazı geceler kaşıntıdan mahvoluyorum.

Benimde nokta nokta beyaz şeyler var sanki sıvılar kurumuş kalmış gibi orda bazen temizliyordum artık ellemiyorum. katinaizmir
Benim meme ucum sanki ortası delik gibi, eskiden de böyle miydi bilmiyorum. Hayatımın hiçbir döneminde vücudumu bu kadar çok incelememiştim :)
Orda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…