2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hareketsizlik normalmiş benimkide öyle çünkü amniyon sıvısı artık yenilenmiyor içerideki suyla yaşıyorlar ve baya büyüdüler artık
Ayy iyi bari cok rahatsiz etmeyim
deminden beri seker felan yiyorum oynarlar belki diye doktorlar da sadece soruyor hissediyormusun diye ama hic aciklama yapmiyorlar bir kere hissetsem mutlu olmaliyim demek

Gebelik alerjisi olabiliyormus bolca nemlendirin
Arkadasim kolestaz olmusti onun butin vucudu kasiniyordu
Ama Doktorunuz yinede karaciger enzimlerinize baksin ihmal etmeyin

Al benden de okadr bende ankaradayim felaket sicaklik var oturdugum yerden su gibi ter basiyor hangi hastaneye gidiyorsunuz siz kontrollere
Bi tek ben mi yanıyorum terliyorum yaklaşık 2 3 aydıe üzerimi örtmeden yatıyorum.eşim kızıyor hasta olcan ört üstünü diye. . ikizlerde lokman hekim akay hastanesine gittim doğum yaptım. Ama şimdi ankara şehir hastanesine gidiyorum.evime uzak 1.5 saat otobüsle ama memnunum.

Ben uc dort kere sulayip kendimi uzerimi ortmeden yatiyorum felaket sicak birde biz daha cok hissediyoruz
hep hamileler 5 derece daha fazla hissedermis sanirim oyle

İlk gebeliğimde 37+1de doğum yaptım gelişimi 39+2 civarıydı sezaryenle aldı doktor kilo alıyordu hızlıca 4.155 Gr doğdu. Şuan da aynı ilerliyorum acaba budami oyle doğar kestiremiyorum

Aynı odada eşim usuyup üstünü örterken, ben bazen üstümü çıkarıp atıyorum valla, her şey batıyo, boguyo sanki.. Hele tuvalette uzun süre kalacaksam oranın bile serinlemesini sağlıyorum, yoksa dayanmak cok zor.

Dışarı 35 40 derece bn 60 filan hissediyorum galiba.eşim geceleri üstünü ört deyip duruyor havale geçirtcek bana bn uyuyuncada çaktırrmadan örtüyo şıpır şıpır uyanıyorum sonra

Merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğimin kafası 2 haftadan fazla önden gidiyor ayrıca makat geliş durmuş ilk dogumum normaldi acaba bebek döner mi bu haftadan sonra
Halamın kızınin bebegi son ana kadar ters durmuştu doğum.sancisiyla normale dönmüştü belli olmaz yani son ana kadar sezeryandi son anda normal doğum yapti

Ben uc dort kere sulayip kendimi uzerimi ortmeden yatiyorum felaket sicak birde biz daha cok hissediyoruz
hep hamileler 5 derece daha fazla hissedermis sanirim oyle
Öyle valla bide ikizdi senin demi. ben ikizlerde şırnakdaydım son aylar ankara gene bu kadar sıcak bastığını hatırlamıyorum. İkizleri kasımda doğurdum bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim 2 ayın

Göztepe medikal parkda nur hanım.var çok sevecen ilgili bir bayan
Nur dokuz Eylül bir araştır istersen

Şimdi 36 da daha kötü demi baya ağırlaşmışsındır.Off 34e gircem çarşamba şimdi böyleysem . Senin gibi 36 ya geldiğimde düşünemiyorum napcam.inşallah havalar serinler biz doğurana kadar dün yağmur yağdı gene serinledi biraz.

Dışarı 35 40 derece bn 60 filan hissediyorum galiba.eşim geceleri üstünü ört deyip duruyor havale geçirtcek bana bn uyuyuncada çaktırrmadan örtüyo şıpır şıpır uyanıyorum sonra
Bu eşler hep böyle galibaaa üşüsek örteriz zaten çocuuklar bile örttürmüyo üstünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…