Evet kızıyorum bazen sanane benim üstümden diye uyku sersemi ama gene anlamıyor dha kalın örtüyor bu seferde art niyet yok tabikide hormonlardan dolayı can sıkıcı oluyor bize
Şimdi 36 da daha kötü demi baya ağırlaşmışsındır.Off 34e gircem çarşamba şimdi böyleysem . Senin gibi 36 ya geldiğimde düşünemiyorum napcam.inşallah havalar serinler biz doğurana kadar dün yağmur yağdı gene serinledi biraz.
Aynen öyle her gün daha da zorlaşıyor yataktan kalkmak, sol kalcamda tüm ağırlık, uzanırken bile rahat değilim malesef. Bı de bizim ev çatı katı, çatı var ama hak getire güneş tüm odaları dolaşıyor sabahtan akşama.. inşallah serinler dicem de bı kaç derece eksilir onu da biz hissetmeyiz
Kızlar karnımdaki gelip giden kısa süreli sertliklere alıştım ama yarım saattir karnım taş gibi geçmiyor yürüdüm oturup kalktım ama yok nedendir acaba sizdede böylemi
Aynı odada eşim usuyup üstünü örterken, ben bazen üstümü çıkarıp atıyorum valla, her şey batıyo, boguyo sanki.. Hele tuvalette uzun süre kalacaksam oranın bile serinlemesini sağlıyorum, yoksa dayanmak cok zor.
Kızlar karnımdaki gelip giden kısa süreli sertliklere alıştım ama yarım saattir karnım taş gibi geçmiyor yürüdüm oturup kalktım ama yok nedendir acaba sizdede böylemi
Günlerdir yaşıyorum bunu. Öyle sert ve yamukk oluyorki karnım birşeyler yolunda değil diye emin oluyorum her seferinde . 20dk yarım saate geçiyor. Günde 2 kez falan yasiyorum
Günlerdir yaşıyorum bunu. Öyle sert ve yamukk oluyorki karnım birşeyler yolunda değil diye emin oluyorum her seferinde . 20dk yarım saate geçiyor. Günde 2 kez falan yasiyorum
Teşekkür ederim. Evet gördüm ordaki doktorları ama hangisini deniceğimi bilmiyorum. O yüzden belki giden memnun kalan birisi vardır diye sorıyım dedim. Dediğiniz doktora tekrar bakıyım o zaman. Teşekkürler tekrardan
Evet sürekli büyük ve küçük tuvaletin varmış gibi bı his. Bazen kasıldıginda alt tarafim öyle aciyorki. Bağırdıgim oldu doguyor sandım. Normal doğumu bilmediğimden doğum sancısı sandım
Evet sürekli büyük ve küçük tuvaletin varmış gibi bı his. Bazen kasıldıginda alt tarafim öyle aciyorki. Bağırdıgim oldu doguyor sandım. Normal doğumu bilmediğimden doğum sancısı sandım
dogum sancısı geldiginde artık neler yaparız bilmiyorum bunlar çerez kalır yanında Doktoruma gdince beni neler bekliyor sancılar nasıl oluyor diye sorucamkarnım hala geçmedi
Bi tek ben mi yanıyorum terliyorum yaklaşık 2 3 aydıe üzerimi örtmeden yatıyorum.eşim kızıyor hasta olcan ört üstünü diye. . ikizlerde lokman hekim akay hastanesine gittim doğum yaptım. Ama şimdi ankara şehir hastanesine gidiyorum.evime uzak 1.5 saat otobüsle ama memnunum.
Öyle valla bide ikizdi senin demi. ben ikizlerde şırnakdaydım son aylar ankara gene bu kadar sıcak bastığını hatırlamıyorum. İkizleri kasımda doğurdum bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim 2 ayın
Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
Bildiğim kadarıyla sonraki gebeliklerde sanciyla bile dönüyormuş. Hatta bi tanıdık 2 sini normal doğurdu 3. De dönmedi diye sezeryana almış. Konusurlarken5 duydum diyordu bebek dönmüş diye. Çok üzülmüştü. Zahmet çekmişti baya
Kızlar selam. Geceleri ayak kaşıntısından uyuyamiyorummm. Kaşımaktan yara yaptım. Ayaklarım aniden enine doğdu genisleyip yarım numara büyüdü. İnternete baktim gebelik kolestazı diye bir şeyden bahsediliyor ama doktor kuzenim gördü, kolestaz sadece ayakta olmaz dedi. Persembe doktor kontrolum var, yine de soracağım.
Başka yaşayan var mı?
Evet kızıyorum bazen sanane benim üstümden diye uyku sersemi ama gene anlamıyor dha kalın örtüyor bu seferde art niyet yok tabikide hormonlardan dolayı can sıkıcı oluyor bize
Halamın kızınin bebegi son ana kadar ters durmuştu doğum.sancisiyla normale dönmüştü belli olmaz yani son ana kadar sezeryandi son anda normal doğum yapti
Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
Pişik kremi mustela önleyici çünkü o. Şampuan ilk başta mustela köpük sonra diğerine geçicem. Köpük olan Konak filan olmasını da engelliyor aklınızda olsun. Islak mendil unibaby yenidoğan sonra ıslam mendilde sleepy vs hangisi uygunsa ona geçerim ilk etapta yenidoğan. Bezde de pişik olmazsa minies kullanırım seviyorum onu da. Mustelaları da bu hafta alcam. Ben de biberonda kararsız kaldım hangisini alsam
dogum sancısı geldiginde artık neler yaparız bilmiyorum bunlar çerez kalır yanında Doktoruma gdince beni neler bekliyor sancılar nasıl oluyor diye sorucamkarnım hala geçmedi