2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu eşler hep böyle galibaaa üşüsek örteriz zaten çocuuklar bile örttürmüyo üstünü
Evet kızıyorum bazen sanane benim üstümden diye uyku sersemi ama gene anlamıyor dha kalın örtüyor bu seferde art niyet yok tabikide hormonlardan dolayı can sıkıcı oluyor bize

Aynen öyle her gün daha da zorlaşıyor yataktan kalkmak, sol kalcamda tüm ağırlık, uzanırken bile rahat değilim malesef. Bı de bizim ev çatı katı, çatı var ama hak getire güneş tüm odaları dolaşıyor sabahtan akşama.. inşallah serinler dicem de bı kaç derece eksilir onu da biz hissetmeyiz

Kızlar karnımdaki gelip giden kısa süreli sertliklere alıştım ama yarım saattir karnım taş gibi geçmiyor yürüdüm oturup kalktım ama yok nedendir acaba sizdede böylemi

Az evvel sıcak diye ağladım
Duygularım bu ara karman çorman ya beş dk içinde gülüp sonra ağlayıp sonra yine gülebiliyorum.

Kızlar karnımdaki gelip giden kısa süreli sertliklere alıştım ama yarım saattir karnım taş gibi geçmiyor yürüdüm oturup kalktım ama yok nedendir acaba sizdede böylemi
Günlerdir yaşıyorum bunu. Öyle sert ve yamukk oluyorki karnım birşeyler yolunda değil diye emin oluyorum her seferinde . 20dk yarım saate geçiyor. Günde 2 kez falan yasiyorum

Günlerdir yaşıyorum bunu. Öyle sert ve yamukk oluyorki karnım birşeyler yolunda değil diye emin oluyorum her seferinde . 20dk yarım saate geçiyor. Günde 2 kez falan yasiyorum
Çokta lavaboya gitme hissi oluyor..demekki normal ama cok rahatsız ediyor insanı

Göztepe medikal parkda nur hanım.var çok sevecen ilgili bir bayan
Nur dokuz Eylül bir araştır istersen
Teşekkür ederim. Evet gördüm ordaki doktorları ama hangisini deniceğimi bilmiyorum. O yüzden belki giden memnun kalan birisi vardır diye sorıyım dedim. Dediğiniz doktora tekrar bakıyım o zaman. Teşekkürler tekrardan

Çokta lavaboya gitme hissi oluyor..demekki normal ama cok rahatsız ediyor insanı
Evet sürekli büyük ve küçük tuvaletin varmış gibi bı his. Bazen kasıldıginda alt tarafim öyle aciyorki. Bağırdıgim oldu doguyor sandım. Normal doğumu bilmediğimden doğum sancısı sandım

dogum sancısı geldiginde artık neler yaparız bilmiyorum bunlar çerez kalır yanında Doktoruma gdince beni neler bekliyor sancılar nasıl oluyor diye sorucamkarnım hala geçmedi

Ya bende oyleyim iste asla uzerimi ortumuyorum bende ankara sehir hastanesine gidiyorum memnunum

evet ikizler
Ay yaza gelmesi cidden cok zormus disari ciksan oturamiyorsun icerde kalmak zor uyumak zulum bu senede sansimiza cokmu sicak ne

Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.

İnşallah döner bizim ufaklikta gerçi normal doğumdan da korkmuyor değilim kızımın doğumu çok zor olmuştu

Gebelik kolestazi testini mutlaka yaptir ben iki kez yaptirdim negatif cikti ama hala Kasiniyorum butun vucudum
Evet kızıyorum bazen sanane benim üstümden diye uyku sersemi ama gene anlamıyor dha kalın örtüyor bu seferde art niyet yok tabikide hormonlardan dolayı can sıkıcı oluyor bize
Ajjajjaja benimki geceleri sicak balli Süt veriyor sinirden Agliyorum zaten sicak ben nasil icim diye
Sanirim bu gercek kasilma bende de cok oluyor

Pişik kremi mustela önleyici çünkü o. Şampuan ilk başta mustela köpük sonra diğerine geçicem. Köpük olan Konak filan olmasını da engelliyor aklınızda olsun. Islak mendil unibaby yenidoğan sonra ıslam mendilde sleepy vs hangisi uygunsa ona geçerim ilk etapta yenidoğan. Bezde de pişik olmazsa minies kullanırım seviyorum onu da. Mustelaları da bu hafta alcam. Ben de biberonda kararsız kaldım hangisini alsam

dogum sancısı geldiginde artık neler yaparız bilmiyorum bunlar çerez kalır yanında Doktoruma gdince beni neler bekliyor sancılar nasıl oluyor diye sorucamkarnım hala geçmedi
Perşembe benim randevum bende sorayımİki sene önce sezaryen olduğum için yine sezaryen olacak . Yani ben yine anlayamicam sanırım o net sancıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…