2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sıcak ballı süt sizinde durumunuz değişik bu adamlar bi tuhaf agrı ve akıntı eşlik etse direk gidicem ama hiç birşey yok o yüzden gtmiyorum

İnşallah döner bizim ufaklikta gerçi normal doğumdan da korkmuyor değilim kızımın doğumu çok zor olmuştu
Benimde ilki biraz zor olmuştu ama ikinci de ne olduğunu anlamadan doğum olmuştu sizinde öyle olur insallah. Ilkinde 3 cm açıklıkla doktor hastaneye yatırmıştı saatlerce orda aç susuz olmak yıpratmisti. 2. Doğumda 3 cm açılma vardı yine başka bi doktordu eve git dedi istesem yatırırım ama evinde ol dedi sağolsun gittim 6. Gün 8 cm açıklıkla hastanedeydim 20 dk de anlamadan doğum olmuştu. Inşallah herşey çok güzel geçer benim de bu üçüncü ınslalah buda anlamadan olur biter

Perşembe benim randevum bende sorayımİki sene önce sezaryen olduğum için yine sezaryen olacak . Yani ben yine anlayamicam sanırım o net sancıları
Tarihin bellimi peki?
İçten içe sezeryanı düşünmeye başladım zaman yaklaştıkça korku da ol aya basladı

Sıcak ballı süt sizinde durumunuz değişik bu adamlar bi tuhaf agrı ve akıntı eşlik etse direk gidicem ama hiç birşey yok o yüzden gtmiyorum
Benim hep sert karnim ya hic anlamiyorum o yuzden bugun enerjik hissediyorum o yuzden bile korkuyorum
Off geceleri 35 derece zaten Birde sicak balli Süt inanilmaz sicak bir dogursam benim kocada normale donecekmi aceba

Pişik kremi ve şampuan mustela aldım, doktorum kendine gelen numunelerden Bepanthol pişik kremi de vermiş. Nemlendirici olarak ecowell, ıslak mendil olarak da sleepy ecologic yenidoğan tercih ettim.

Internette bir doktordan kitap özeti givi bir video izledim, merak edene fikir olur belki, ben hiçbir şey bilmediğim için izliyorum

Delirella şeker konusunda bana çok destek olmuştu sağolsun, evladını sağlıkla büyütmek nasip olsun canım inşallah. İzninle paylaştığın özet niteliğindeki videoyu burada paylaşıyorum çok güzel ben istifade ettim
Biberonu avent aldım canım ben emziği de öyle, daha doğrusu aventin göğüs pompasını vermişti görümcem ona uyan biberon da avent olunca o şekilde almış oldum.

Hastaneden bize verilen ürünlerde mustelanın olacakmış.

Mustela aldım canım ben ıslak mendilde waterwipes aldım ama diğerlerine göre pahalı malesef. Evde pamuk kullanmayı düşünüyorum

İnşallah en kolay şekilde atlatırız hepimiz bende kızımda 3 gün hastanede yatmistim suyum gelmişti ama açılma yoktu hala hastaneye gidince midem bulanıyor

Benim hep sert karnim ya hic anlamiyorum o yuzden bugun enerjik hissediyorum o yuzden bile korkuyorum
Off geceleri 35 derece zaten Birde sicak balli Süt inanilmaz sicak bir dogursam benim kocada normale donecekmi aceba
Bebişlere yönelirler en azından biraz salarlar bizi sıcak süt pek tavsiye edilmiyor onu öne sür kurtulursun ılık getirirse daha iyi olur senin için

Ne gezel hastaneymiş o öyleee. Vücut losyonuda mustela alıcam ama onu doğduktan sonra çünkü ilk etapta sürmem bir de vücut yapısına göre alırım bazı bebikler atopik olabiliyor Ozaman ona göre serisi varya onu almak gerekiyor. Biberon 2 numara lansinohla aventi almadı. Hiç kullanamadık sağma makinam lansinohtu. Bu sefer dr brown yada şu timmie mi bişi varya onu mu denesem bilemedim

Biberon olarak Dr browns antikolik ve tommee tippie aldım. Gazdan çok korkuyorum

Pişik için bepantol pişik önleyici ve sudokrem aldım ben. Islak mendil de unibaby yenidoğan aldım. İlk oğlumda da bunları kullanıp memnın kalmıştım.

Hayırlı aksamlar kızlar, ya bu tansiyonla ilgili soracaktım, sizin normalde ne kadar cikiyo tansiyonunuz. Az önce ölçtüm yine 14/9 çıktı. Ödem de var ki o hergun var. Kafam takiliyo, ehh buradaki doktorlarda resmen gelme diyolar ne yapacağımı şaşırdım.

Benim normal tansiyonum 10/8dir gebeliktede aynı devam ediyor. Eskiden tansiyonunuz nasıldı şimdi nasıl buna göre kıyaslama yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…