Sıcak ballı süt sizinde durumunuz değişik bu adamlar bi tuhafGebelik kolestazi testini mutlaka yaptir ben iki kez yaptirdim negatif cikti ama hala Kasiniyorum butun vucudum
Ajjajjaja benimki geceleri sicak balli Süt veriyor sinirden Agliyorum zaten sicak ben nasil icim diye
Sanirim bu gercek kasilma bende de cok oluyor
Benimde ilki biraz zor olmuştu ama ikinci de ne olduğunu anlamadan doğum olmuştu sizinde öyle olur insallah. Ilkinde 3 cm açıklıkla doktor hastaneye yatırmıştı saatlerce orda aç susuz olmak yıpratmisti. 2. Doğumda 3 cm açılma vardı yine başka bi doktordu eve git dedi istesem yatırırım ama evinde ol dedi sağolsun gittim 6. Gün 8 cm açıklıkla hastanedeydim 20 dk de anlamadan doğum olmuştu. Inşallah herşey çok güzel geçer benim de bu üçüncü ınslalah buda anlamadan olur biterİnşallah döner bizim ufaklikta gerçi normal doğumdan da korkmuyor değilim kızımın doğumu çok zor olmuştu
Tarihin bellimi peki?Perşembe benim randevum bende sorayımİki sene önce sezaryen olduğum için yine sezaryen olacak . Yani ben yine anlayamicam sanırım o net sancıları
Benim hep sert karnim ya hic anlamiyorumSıcak ballı süt sizinde durumunuz değişik bu adamlar bi tuhafagrı ve akıntı eşlik etse direk gidicem ama hiç birşey yok o yüzden gtmiyorum
Pişik kremi ve şampuan mustela aldım, doktorum kendine gelen numunelerden Bepanthol pişik kremi de vermiş. Nemlendirici olarak ecowell, ıslak mendil olarak da sleepy ecologic yenidoğan tercih ettim.Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
Internette bir doktordan kitap özeti givi bir video izledim, merak edene fikir olur belki, ben hiçbir şey bilmediğim için izliyorum
Biberonu avent aldım canım ben emziği de öyle, daha doğrusu aventin göğüs pompasını vermişti görümcem ona uyan biberon da avent olunca o şekilde almış oldum.Pişik kremi mustela önleyici çünkü o. Şampuan ilk başta mustela köpük sonra diğerine geçicem. Köpük olan Konak filan olmasını da engelliyor aklınızda olsun. Islak mendil unibaby yenidoğan sonra ıslam mendilde sleepy vs hangisi uygunsa ona geçerim ilk etapta yenidoğan. Bezde de pişik olmazsa minies kullanırım seviyorum onu da. Mustelaları da bu hafta alcam. Ben de biberonda kararsız kaldım hangisini alsam
En çok rağbet gören mustela sanırımPişik kremi ve şampuan mustela aldım, doktorum kendine gelen numunelerden Bepanthol pişik kremi de vermiş. Nemlendirici olarak ecowell, ıslak mendil olarak da sleepy ecologic yenidoğan tercih ettim.
Mustela aldım canım ben ıslak mendilde waterwipes aldım ama diğerlerine göre pahalı malesef. Evde pamuk kullanmayı düşünüyorumKızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
İnşallah en kolay şekilde atlatırız hepimiz bende kızımda 3 gün hastanede yatmistim suyum gelmişti ama açılma yoktu hala hastaneye gidince midem bulanıyorBenimde ilki biraz zor olmuştu ama ikinci de ne olduğunu anlamadan doğum olmuştu sizinde öyle olur insallah. Ilkinde 3 cm açıklıkla doktor hastaneye yatırmıştı saatlerce orda aç susuz olmak yıpratmisti. 2. Doğumda 3 cm açılma vardı yine başka bi doktordu eve git dedi istesem yatırırım ama evinde ol dedi sağolsun gittim 6. Gün 8 cm açıklıkla hastanedeydim 20 dk de anlamadan doğum olmuştu. Inşallah herşey çok güzel geçer benim de bu üçüncü ınslalah buda anlamadan olur biter
Bebişlere yönelirler en azından biraz salarlar biziBenim hep sert karnim ya hic anlamiyorumo yuzden bugun enerjik hissediyorum o yuzden bile korkuyorum
Off geceleri 35 derece zaten Birde sicak balli Süt inanilmaz sicak bir dogursam benim kocada normale donecekmi aceba
Sudokrem ve Bepanthol baby'nin içeriklerinin çok da temiz olmadığı ortaya çıkınca piyasada daha fazla yer edindi.En çok rağbet gören mustela sanırım
Ne gezel hastaneymiş o öyleee. Vücut losyonuda mustela alıcam ama onu doğduktan sonra çünkü ilk etapta sürmem bir de vücut yapısına göre alırım bazı bebikler atopik olabiliyor Ozaman ona göre serisi varya onu almak gerekiyor. Biberon 2 numara lansinohla aventi almadı. Hiç kullanamadık sağma makinam lansinohtu. Bu sefer dr brown yada şu timmie mi bişi varya onu mu denesem bilemedimDelirella şeker konusunda bana çok destek olmuştu sağolsun, evladını sağlıkla büyütmek nasip olsun canım inşallah. İzninle paylaştığın özet niteliğindeki videoyu burada paylaşıyorum çok güzel ben istifade ettim
Biberonu avent aldım canım ben emziği de öyle, daha doğrusu aventin göğüs pompasını vermişti görümcem ona uyan biberon da avent olunca o şekilde almış oldum.
Hastaneden bize verilen ürünlerde mustelanın olacakmış.
Bir de aslında her bebişin teni farklı kimine mustela iyi geliyor kimine başkası deneye deneye görcez bakalımSudokrem ve Bepanthol baby'nin içeriklerinin çok da temiz olmadığı ortaya çıkınca piyasada daha fazla yer edindi.
Biberon olarak Dr browns antikolik ve tommee tippie aldım. Gazdan çok korkuyorumPişik kremi mustela önleyici çünkü o. Şampuan ilk başta mustela köpük sonra diğerine geçicem. Köpük olan Konak filan olmasını da engelliyor aklınızda olsun. Islak mendil unibaby yenidoğan sonra ıslam mendilde sleepy vs hangisi uygunsa ona geçerim ilk etapta yenidoğan. Bezde de pişik olmazsa minies kullanırım seviyorum onu da. Mustelaları da bu hafta alcam. Ben de biberonda kararsız kaldım hangisini alsam
Anası ve babası alerjik valla, Bepanthol kullanamıyorum mesela, bize çekerse çok isim var.Bir de aslında her bebişin teni farklı kimine mustela iyi geliyor kimine başkası deneye deneye görcez bakalım
Pişik için bepantol pişik önleyici ve sudokrem aldım ben. Islak mendil de unibaby yenidoğan aldım. İlk oğlumda da bunları kullanıp memnın kalmıştım.Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Birde primanın var canım ondanda aldık biz Aqua pure adı oda iyi %99 su alkol falan yok içinde hiç araştır istersenT temmuzekim waterwipes istiyorum canım bende ama ciddi fark var fiyatta
Benim normal tansiyonum 10/8dir gebeliktede aynı devam ediyor. Eskiden tansiyonunuz nasıldı şimdi nasıl buna göre kıyaslama yapmak lazımHayırlı aksamlar kızlar, ya bu tansiyonla ilgili soracaktım, sizin normalde ne kadar cikiyo tansiyonunuz. Az önce ölçtüm yine 14/9 çıktı. Ödem de var ki o hergun var. Kafam takiliyo, ehh buradaki doktorlarda resmen gelme diyolar ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?