2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Normalim 10/6 gebelikle 11/7 oldu. Gebelik takibinde ki değer neydi ona göre yorum yapılır. Siz yazdıkça benim de aklıma takılıyo, kontrollerinizi sıklaştırmak gibi bir ihtimal olsa gelişim durumu nasi devam etmiş son kontrole göre vs.

Benim normal tansiyonum 10/8dir gebeliktede aynı devam ediyor. Eskiden tansiyonunuz nasıldı şimdi nasıl buna göre kıyaslama yapmak lazım

12/8, 13lerde falandı, 2 kere doktorda da 14/8 çıktı sordum yüksek değil mi diye yok normal dediler ama nette sınır deger diyolar. Bide benim ablamda Türkiyede 14/8 le hastaneye gittiğinde gebelik zehirlenmesi olabilir diye 36.haftada doğuma girmiş biri. O yüzden bende endişe ediyorum. Ama buradakiler tınlamıyo bile, benimde mi tınlamamam lazım acaba. Kontrolü de taa 22 Ağustosa verdi.

22 Ağustos biraz uzak bir tarih, gebelik zehirlenmesi genetik midir bilmiyorum ama ciddi bir konudur. İdrara vs bakıldı demiştiniz ama bı de iki haftalık gelişim geriliği vs durumu vardı, o sebeple 22 Ağustos uzak geldi bana. Endiselenmen çok doğal, yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum ama o tarihe kadar dayanamazdım sanırım. Hiç bı sorun olmayadabilir odaklama da kendini ama insan ya ihmal ediliyorsam diye de düşünür.

Pişik kremi Bepanthol canim nemlendirici mustela ıslak mendil de uni baby ilkinde de bu şekilde kullanmıştım

İlgisizlik çok kötü bir durum ya. Aklı insanın ister istemez kalır yanii. Evde yinede düzenli ölçüme devam edin en kötü 15lere çıkarsa tekrar gidersiniz.

-Sunshine kuzucum çok geçmiş olsun şuan nasılsın iyi misin hayy Allah hastaneden bulaştı galiba neyse ki artık gribel enfeksiyon gibi geçiyor benim de oğlan hasta atesleniyordu kaç gündür çok bakamadım buralara girince yazmak istedim. Hiç ateslenmeyen çocuk okula başlayınca iki üç hafta da bir ateslenmeye başladı korona mi acaba demekten alamıyorum kendimi beraber yattigimjz halde bana bulasmiuor Allah koruyor galiba ilaç kullanamıyorum diye Rabbim tez zaman da sifani versin güneş kizimiz nasıllar

İnşallah en kolay şekilde atlatırız hepimiz bende kızımda 3 gün hastanede yatmistim suyum gelmişti ama açılma yoktu hala hastaneye gidince midem bulanıyor
Evet hastanede olmak hem yıpratiyo hem zor oluyo. Ama şimdi herşeyi bildiğimiz için kolay karsilayacagimizi düşünüyorum. Doğumdan sonrasını düşünüyorum hemen ayağa kalkmıştım hiç bisey olmamış gibi yine öyle olmak istiyorum. Oluruz inşallah

Islak mendil sleepy aldım ama ilk etapta temizleme pamuğu kullanacağım. Pişik kremi mustela ve bepanthol aldım artık hangisi iyi gelirse.

Benim de tansiyon riskim var evde takip yapıyorum. Doktorumun bana söylediği 14/9 sınır değer. 14/9 olursa acile gelmen gerekli demişti.

Neden 22 ağustos geçmiş baya. 15 günde 1 değil mi. Sen dikkat et yine de tansiyonuna ben gebelikte tansiyon önemli diye biliyorum.simdi defterime baktım benim tansiyon genelde 10 7 11 7 gibi cıkmış. Sen kendine dikkat et. Bide 22 ağustos geç olmuş. Hastane başvurusu yaptın mı yapmadıysan onu da yap. Çünkü hastaneden de randevu alınıyormuş. Orda kaydin bulunsun apar topar gidersen ugrasmak zorunda kalmiyomussun. Bana da etrafimdakiler söylüyor yardımcı oluyorlar. Bu hafta hastane başvuru mu yapicam

Benim de tansiyon riskim var evde takip yapıyorum. Doktorumun bana söylediği 14/9 sınır değer. 14/9 olursa acile gelmen gerekli demişti.
Ben acile gittiğimde 15/9 du niye geldiniz dediler resmen. Buradakiler çok normal bakiyo, Turkiyedekiler endişeli bakiyo. Neresi normal anlamadım. Yarın da arıcam doktorun muayenesini, daha erkene randevu isticem. 2 hafta boyunca hiç kilo da almamıştı onu da düşünüyorum. Çok Zayifta değil de niye almamış oda soru işareti bende.

Ateş geçti kuzum daha iyiyim gerisi de geçer gider inşallah Güneş de bıcırık arada çıkacam diye cok tekmeliyor canımdan can gidiyo ama stabiliz gibi duruyor şuanlık cok şükür

Çok geçmiş olsun size de. Kovid olmasa bile genel salgın var sanırım bizim komşu çocukları da hep hasta oldular Sırayla.
Aman sen beslenmene dikkat et yine de en azından bu kadarı elimizden geliyor

Bana doğum için tarih verdiler, 9 Eylülde, gittiğim klinikte hastanenin kliniği zaten. Yarın bu başvuru olayını da sorayım telefonda

Kuzum ben fransadayim benim tansiyonum hep 10/9 veya 11/9
cikiyor
buraya gore de cok fazla senin bu tansiyon
korkutmak istemem ama kiloda almadiysa ciddi sor neden boyle
hastanede yatarken kadinin tansiyon fazla diye sezeryanla aldilar 28. Haftada

Kuzum ben fransadayim benim tansiyonum hep 10/9 veya 11/9
cikiyor
buraya gore de cok fazla senin bu tansiyon
korkutmak istemem ama kiloda almadiysa ciddi sor neden boyle
hastanede yatarken kadinin tansiyon fazla diye sezeryanla aldilar 28. Haftada
Değişik burası biraz ya. Mesela ben doktorda beklerken sekreteri biri aradı. Kadının kanaması varmış galiba. Sekreter kadına diyo hastaneyi arama sakin direk git diyo ararsan gelme derler diyo. Çok şaşırdim.

Sizi korkutmak istemiyorum ama kilo almaması da sizin tansiyonunuzla alakalı olabilir. Anlattığınız şeyler preeklampsi belirtileri gibi geldi bana. Bi araştırın siz de Allah korusun daha kötü birşey olmasın

Değişik burası biraz ya. Mesela ben doktorda beklerken sekreteri biri aradı. Kadının kanaması varmış galiba. Sekreter kadına diyo hastaneyi arama sakin direk git diyo ararsan gelme derler diyo. Çok şaşırdim.
Ayy ne kadar sorumsuz bir hastaneler var ya sinir oldum isin kotusu hepsinin ayni olmasi

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…