2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tansiyonunuzu dusurmek icin su miktariniza artitip idrara daha bol cıkmanizi saglayin
Suyunuza limon dilimi atabilirsiniz
Basiniz yuksekte ayaklarinizi asagi tutunki kan dolasimi daha kolay olsun
Budqaa dusurmeye etkili olur

Tarihin bellimi peki?
İçten içe sezeryanı düşünmeye başladım zaman yaklaştıkça korku da ol aya basladı
Bu kontrolde belli olacak diye biliyorum öyle söylemişti doktor. İlk sezaryanim iyiydi hiç korkmadan girdim. Ama şimdi nedense çok korkuyorum

Bu kontrolde belli olacak diye biliyorum öyle söylemişti doktor. İlk sezaryanim iyiydi hiç korkmadan girdim. Ama şimdi nedense çok korkuyorum
İnsan başına gelecekleri bilmeden bişeyler yaşayınca korkusu daha az oluyor belkide şimdi biliyorsun ondan olabilirmi acaba

İnsan başına gelecekleri bilmeden bişeyler yaşayınca korkusu daha az oluyor belkide şimdi biliyorsun ondan olabilirmi acaba
Aslında başıma gelen hicbrsey kötü değildi,olması gerektiği kadar kötüydü ağrısı sızıs. Ama çevremden okadar korkunç sezaryen hikâyeleri anlattıkları bu kez.. korkuttular diyebilirim

En son bebişlerinin kilosu iyiydi diye hatırlıyorum canım bayada hafta geçirdin maşallah
en son gecen hafta 1.900 ve 1800 gram cikmisti doktor az cikinca korktum dedigi seydi iste iki haftya daha bakcam gelisim durursa direk aliriz kilo alimli varsa dogana kadar bekleriz

cok sukur bugun 34 olduk oyle mutluyumki

Kizlar bugun doktor cikabilirsin diye yavas yavas ciktim disari hatta araba da surdum agrim yok cok sukur
sadece benim karnim hep sert dedigim gibi sadece uzaninca yumusak
agri olmayinca korkmamaliyim demi

birde bebeklerin tekme konusunu sormustum ya size sabah
cidden biri uzaninca atiyor
digeri arabaya binince oturur pozisyonda tekmeliyor veya ayagini diretiyor cozmek baya zaman aldi

Şampuan pişik kremi bakim kremi mustelanin aldım takım olarak
İlk etapta ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum temizleme pamuğu alicam sonraki aylarda kullanmaya baslarim

Sizi korkutmak istemiyorum ama kilo almaması da sizin tansiyonunuzla alakalı olabilir. Anlattığınız şeyler preeklampsi belirtileri gibi geldi bana. Bi araştırın siz de Allah korusun daha kötü birşey olmasın
Allah korusun, birde kansızlık var bende. Turkiyede bi doktora gönderdik sonuçları, hastaneye yatması gerekiyor demiş, buradakiler ne işin var diyo. Dua edin kötü birsey olmasın. Ama çok şükür ki bebeğimin hareketlerini hissediyorum iyi çok şükür diyorum onunla yetiniyorum ne yapabilirim.

Reactions: Zzy
Kızlar penti de 300'e 75 TL indirim var ayrıca uygulamada ilk siparişe %10 indirim oluyor ikisi birleşince bi de indirimli ürünleri ekleyince çok uyguna geliyor. Saat 10'a kadar geçerli sanırım bi bakın derim

Dualarım sizinle umarım bi çözüm bulursunuz duruma bi an önce

Dua edicem İnsallah sonu güzel olacakBizi haberdar et olur mu?

Tabi, Halil İbrahim özdurak. Özel muayenehanesi var
Çok çok kötü bir doktor her gitmemde arkadan müzik açıyor iletişim son derece berbat kanama alanım vardı progestron iğne kullanıyordum daha iyi olurum diye o doktora gittim iğnelerimin hepsini kesti bebeğiniz sağlıklıysa zaten düşmez dedi ki kaç ay hamile kalmak için uğraşmıştım ve son gittiğimde afalladı korktu yüzü bembeyaz oldu çünkü kese küçücük kalmıştı bebeği boğuyoru çünkü kanama alanım büyümüştü 5 gün sonra başka bir doktora gittim ve bebeğimin öldüğünü öğrendim sağlıksızdır dedim genetik teste yolladım ve bebeğim sağlıklı çıktı hiçbir hastalığı yoktu hakkımı asla helal etmiyorum o doktora Allah’a havale ediyorum. Asla asla asla önermiyorum

Kızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari

Pisik kremi nemlendirici krem şampuan hepsi mustela.
Diger cocuklarimda da hala kullanıyorum
İslak mendil ve bez sleepy
Emzik biberon hep avent kullandim
Yine ayni markadan aldim

Günaydınn 33. Haftadannn
Ayaklarim artik daha cabuk şişip daha kısa sürede iniyor, sürekli yorgunum nefesim daralıyor bazen antalya cokk sıcak dışarı çıkamıyorum evde klimayla kaldık baş başa bebisin kiyefetleride yıkayıp düzenleme vakti geldi sanırım ama haliiim yooook
Sizlerde durum nasıl

33+5’ten bildiriyorum, nefes darlığı bende de oluyor artık daha çabuk yorulduğumu hissediyorum.
Ben de bu hafta hazırlayacağım nasip olursa çantayı, benle aynı zamanda hazırlayacak biri olmasına sevindim geç kalmış gibi hissediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…