Alma canim dogumdan sonra dökülüyor hepsi normal ben her gebelikte yaşadigim icin biliyorum asla almiyorum utanma normal hepsiKızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
Bir onceki oğlum kuvezde kaldigi icin orda doktorlarla kanki olmustum bana eniyi pişik kreminin cinkolu olan sudokrem oldugunu soylemislerdi hakikaten bir mucize sudokrem.. islak mendil almadim ben kullanmiyorum hic onlarda pişik yapiyor.karton bardakla ilik suyapiyorum pamukla siliyorum ben. Bez olarakta bir paket yenidogan molfix aldım pişik durumuna göre değişiklik yapabilirmKızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
Ben de mustelaci yim.iki çocuğumda da kullandım çok memnun kaldımDalinin granül sabununu aldım eşyaları onla yıkadım şimdilik memnunum ama şampuan vs mustela aldım
Yaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesiniValla mavis benden bekliyorduk ama daha dogurmadim ben
34 hafta olduk bugun sukurler olsunhala ruya gibi
2 haftaya daha dogurmazsam belli olacak ne zaman dogurcam 22 agustosda randevum var
Ohh çok şükür kuzum iyi olmanıza sevindim benimki de bu aralar bacağını seyimden çıkaracakms gibi acayip bir baskı acı oluyor diye diye erkek doguracagim galibaAteş geçti kuzum daha iyiyim gerisi de geçer gider inşallahGüneş de bıcırık arada çıkacam diye cok tekmeliyor canımdan can gidiyo ama stabiliz gibi duruyor şuanlık cok şükür
Çok geçmiş olsun size de. Kovid olmasa bile genel salgın var sanırım bizim komşu çocukları da hep hasta oldular Sırayla.
Aman sen beslenmene dikkat et yine deen azından bu kadarı elimizden geliyor
Hadi güzel haberlerle gel canım sezeryan olacak dimi ikiz olunca erken gözüyle bakılıyor heran hazırlıklı olmak lazım33 oldum bugün 10 ağustos randevum var daha doğmadılar sağlıkla gelsinler herkes erken doğar diyor bakalım
Ağrı yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum iki tane olması ne güzel bir mucize ya onları nasıl ayırt ediyosun kuzum isimlerine karar verdiniz mi erkek selimdi galibaKizlar bugun doktor cikabilirsin diye yavas yavas ciktim disari hatta araba da surdum agrim yok cok sukur
sadece benim karnim hep sert dedigim gibi sadece uzaninca yumusak
agri olmayinca korkmamaliyim demi
birde bebeklerin tekme konusunu sormustum ya size sabah
cidden biri uzaninca atiyor
digeri arabaya binince oturur pozisyonda tekmeliyor veya ayagini diretiyorcozmek baya zaman aldi
Şuan en önde olan ikiz annemiz sensin hayırlısı olsun inşallah canım çok az kalmış sağlıkla kucakla yavrularini güzel haberlerini bekliyoruzCanımmm biz 35+3 olduk bugün. Doktorum 37. haftada alacağını söyledi. 3 gün sonra 36.haftada kontrolüm var. Bakalım doğum için gün verecek mi
Yaşadıklarının fazlası var eksiği yok canım az kaldı gecicek bu günlerde tek dezavantajımz yaz hamileliği olmasıGünaydınn 33. Haftadannn
Ayaklarim artik daha cabuk şişip daha kısa sürede iniyor, sürekli yorgunum nefesim daralıyor bazen antalya cokk sıcak dışarı çıkamıyorum evde klimayla kaldık baş başabebisin kiyefetleride yıkayıp düzenleme vakti geldi sanırım ama haliiim yooook
Sizlerde durum nasıl
Ben epilasyon aletiyle aldim 3 ay once oyle cok cikmadi gecen ay tekrar aldim bir artiş olmadı eskisi gibi.Kızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
Ben pişik kremi mustela aldım, nemlendirici bioderma atoderm intensive baume, ıslak mendil de sleepy bio natural tercih ettim.Kızlar pişik kremi nemlendirici ıslak mendil tarzı şeylerde ne aldınız?
Hastane bir yenidoğan çantası verecekmiş ama bende bulunsun istiyorum.
Islak mendilde waterwipes önerildi 99.9 su olduğu İçin içeriği ama fiyat olarak bir tık daha pahalı.
Umarım bizim bebeğinde cildine iyi gelirBen de mustelaci yim.iki çocuğumda da kullandım çok memnun kaldım
Ben epilasyonla aldım ama sertleşmedi hiç sarı tüy benimkiler. Ağda denenebilir belki daha iyi gelir. Dökülüyormuş aslında ama bende ışıkta parlıyor rahatsız oldum aldımKızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
Allah razı olsun canım. Takibindeyim, senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallahYaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesinibundan sonra ne zaman isterlerse o zaman gelebilirler arkadaşımın 36.hafta da suyu gelmişti bebislerden biri aceleci davranmış ikisini de almışlardı
Ohh çok şükür kuzum iyi olmanıza sevindim benimki de bu aralar bacağını seyimden çıkaracakms gibi acayip bir baskı acı oluyor diye diye erkek doguracagim galiba
Evet salgın varmış hastanede hep çocuk vardı kimisi kusmali ateşli Allah korusun ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor valla
Hadi güzel haberlerle gel canım sezeryan olacak dimi ikiz olunca erken gözüyle bakılıyor heran hazırlıklı olmak lazımisimleri cinsiyetleri nedir
Ağrı yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum iki tane olması ne güzel bir mucize ya onları nasıl ayırt ediyosun kuzum isimlerine karar verdiniz mi erkek selimdi galiba
Şuan en önde olan ikiz annemiz sensin hayırlısı olsun inşallah canım çok az kalmış sağlıkla kucakla yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz
Yaşadıklarının fazlası var eksiği yok canım az kaldı gecicek bu günlerde tek dezavantajımz yaz hamileliği olması
Bende erken mi , ben mi sabirsizim diyorum kendime33+5’ten bildiriyorum, nefes darlığı bende de oluyor artık daha çabuk yorulduğumu hissediyorum.
Ben de bu hafta hazırlayacağım nasip olursa çantayı, benle aynı zamanda hazırlayacak biri olmasına sevindim geç kalmış gibi hissediyorum çünkü
Aynen canım ya her yerimiz ateş atıyor alevli hatunlara döndükYaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesinibundan sonra ne zaman isterlerse o zaman gelebilirler arkadaşımın 36.hafta da suyu gelmişti bebislerden biri aceleci davranmış ikisini de almışlardı
Ohh çok şükür kuzum iyi olmanıza sevindim benimki de bu aralar bacağını seyimden çıkaracakms gibi acayip bir baskı acı oluyor diye diye erkek doguracagim galiba
Evet salgın varmış hastanede hep çocuk vardı kimisi kusmali ateşli Allah korusun ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor valla
Hadi güzel haberlerle gel canım sezeryan olacak dimi ikiz olunca erken gözüyle bakılıyor heran hazırlıklı olmak lazımisimleri cinsiyetleri nedir
Ağrı yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum iki tane olması ne güzel bir mucize ya onları nasıl ayırt ediyosun kuzum isimlerine karar verdiniz mi erkek selimdi galiba
Şuan en önde olan ikiz annemiz sensin hayırlısı olsun inşallah canım çok az kalmış sağlıkla kucakla yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz
Yaşadıklarının fazlası var eksiği yok canım az kaldı gecicek bu günlerde tek dezavantajımz yaz hamileliği olması
Kuzu bizim topiğin de ilk bebesi geldiYaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesinibundan sonra ne zaman isterlerse o zaman gelebilirler arkadaşımın 36.hafta da suyu gelmişti bebislerden biri aceleci davranmış ikisini de almışlardı
almasaydın keşke, dökülüyormuş onlar sonradanKızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
ya bi şey sorucam , 32 den sonra kontroller 15 günde 1 mi oluyorBugün görüş günümüz çok heyecanlıyım inş her şey yolundadır
Hamdolsun mavis cok mutluyum bu gunleri gorduk 36 benim icin idéal aslinda dayanamiyorum cok agir hissediyorum kendimi geceleri uykusuzluk baya vurdu Birde ama hayirlisiyla ne zaman gelmek isterlerse gelsinlerYaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesinibundan sonra ne zaman isterlerse o zaman gelebilirler arkadaşımın 36.hafta da suyu gelmişti bebislerden biri aceleci davranmış ikisini de almışlardı
Gecen doktora sordum epilasyon olabilirmiyim ameliyattan once diye dedi ol bisey olmaz yoksa hic ugrasma ameliyat gunu jilet felanBen epilasyonla aldım ama sertleşmedi hiç sarı tüy benimkiler. Ağda denenebilir belki daha iyi gelir. Dökülüyormuş aslında ama bende ışıkta parlıyor rahatsız oldum aldımbugünde bikini için ağdaya gittim çok zor geldi hamilelik ağırlaştığı için yaaa mahvoldum
Bende gecen hafta gittim bikini bölgesi eskisi kadar gür çıkmıyor sanirim ostrojen hormonu fazla urettigim icinmidir nedir ama aldirmak bile yorucuBen epilasyonla aldım ama sertleşmedi hiç sarı tüy benimkiler. Ağda denenebilir belki daha iyi gelir. Dökülüyormuş aslında ama bende ışıkta parlıyor rahatsız oldum aldımbugünde bikini için ağdaya gittim çok zor geldi hamilelik ağırlaştığı için yaaa mahvoldum
Bna 3 hafta sonra gel dediya bi şey sorucam , 32 den sonra kontroller 15 günde 1 mi oluyor
doktora sormayı unuttum, şimdi mesaj attım daha dönmedi
Maşallah ne kadar güzel büyümüş meleğinBen bugün minnoşumu gördüm. 32+2 olduk kilomuz 2270 çıktıama hala poz veremedi annesine hep yüzünü kapatıyor minnakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?