2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
Alma canim dogumdan sonra dökülüyor hepsi normal ben her gebelikte yaşadigim icin biliyorum asla almiyorum utanma normal hepsi

Bir onceki oğlum kuvezde kaldigi icin orda doktorlarla kanki olmustum bana eniyi pişik kreminin cinkolu olan sudokrem oldugunu soylemislerdi hakikaten bir mucize sudokrem.. islak mendil almadim ben kullanmiyorum hic onlarda pişik yapiyor.karton bardakla ilik suyapiyorum pamukla siliyorum ben. Bez olarakta bir paket yenidogan molfix aldım pişik durumuna göre değişiklik yapabilirm

Valla mavis benden bekliyorduk ama daha dogurmadim ben
34 hafta olduk bugun sukurler olsun hala ruya gibi
2 haftaya daha dogurmazsam belli olacak ne zaman dogurcam 22 agustosda randevum var
Yaaaa evet bak ne güzel bebisler üzmüyor annesini bundan sonra ne zaman isterlerse o zaman gelebilirler arkadaşımın 36.hafta da suyu gelmişti bebislerden biri aceleci davranmış ikisini de almışlardı
Ohh çok şükür kuzum iyi olmanıza sevindim benimki de bu aralar bacağını seyimden çıkaracakms gibi acayip bir baskı acı oluyor diye diye erkek doguracagim galiba
Evet salgın varmış hastanede hep çocuk vardı kimisi kusmali ateşli Allah korusun ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor valla
33 oldum bugün 10 ağustos randevum var daha doğmadılar sağlıkla gelsinler herkes erken doğar diyor bakalım
Hadi güzel haberlerle gel canım sezeryan olacak dimi ikiz olunca erken gözüyle bakılıyor heran hazırlıklı olmak lazım isimleri cinsiyetleri nedir
Ağrı yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum iki tane olması ne güzel bir mucize ya onları nasıl ayırt ediyosun kuzum isimlerine karar verdiniz mi erkek selimdi galiba
Canımmm biz 35+3 olduk bugün. Doktorum 37. haftada alacağını söyledi. 3 gün sonra 36.haftada kontrolüm var. Bakalım doğum için gün verecek mi
Şuan en önde olan ikiz annemiz sensin hayırlısı olsun inşallah canım çok az kalmış sağlıkla kucakla yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz
Yaşadıklarının fazlası var eksiği yok canım az kaldı gecicek bu günlerde tek dezavantajımz yaz hamileliği olması

Kızlar göbeği kıllananlar ne yaptınız benim acayip killandi utanmaya basladim artık göbek deliğinin altını makineyle almıştım daha sert çıkmış korkuyorumda almaya neyapicam bu killari
Ben epilasyon aletiyle aldim 3 ay once oyle cok cikmadi gecen ay tekrar aldim bir artiş olmadı eskisi gibi.

Ben pişik kremi mustela aldım, nemlendirici bioderma atoderm intensive baume, ıslak mendil de sleepy bio natural tercih ettim.

Ben epilasyonla aldım ama sertleşmedi hiç sarı tüy benimkiler. Ağda denenebilir belki daha iyi gelir. Dökülüyormuş aslında ama bende ışıkta parlıyor rahatsız oldum aldım bugünde bikini için ağdaya gittim çok zor geldi hamilelik ağırlaştığı için yaaa mahvoldum

Allah razı olsun canım. Takibindeyim, senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bende erken mi , ben mi sabirsizim diyorum kendime 35 demi baslasam bile dedigim oluyor kararsızlık diz boyuuuuu

Aynen canım ya her yerimiz ateş atıyor alevli hatunlara döndük

Kuzu bizim topiğin de ilk bebesi geldi
Heyecandan mutluluktan şaşkınlıktan topikçe ağladık desem yeri

almasaydın keşke, dökülüyormuş onlar sonradan
sert çıkanları eldivenle alıp limon suyu sürün isterseniz, belki faydası olur

Hamdolsun mavis cok mutluyum bu gunleri gorduk 36 benim icin idéal aslinda dayanamiyorum cok agir hissediyorum kendimi geceleri uykusuzluk baya vurdu Birde ama hayirlisiyla ne zaman gelmek isterlerse gelsinler
Gecen doktora sordum epilasyon olabilirmiyim ameliyattan once diye dedi ol bisey olmaz yoksa hic ugrasma ameliyat gunu jilet felan
dedim Hayir Utanc verici
35. haftada epilasyon yaptirmak istiyorum bende
karin tuylerimden de cok utaniyorum da dokulecek diye ses etmiyorum umarim dokulurler

Bende gecen hafta gittim bikini bölgesi eskisi kadar gür çıkmıyor sanirim ostrojen hormonu fazla urettigim icinmidir nedir ama aldirmak bile yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…