2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bugün görüş günümüz çok heyecanlıyım inş her şey yolundadır
Ahhh çok heyecanlı bende geldim sıra bekliyorum çıkınca haberleselim başka varmı randevusu olan
Allah razı olsun canım. Takibindeyim, senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah
İnşallah canım kontrola geldim çıkınca yazarım
Aynen canım ya her yerimiz ateş atıyor alevli hatunlara döndük
Ayyy sorma canım terlemedigm gidisimdan ter akmauan bir saniye yok valla evde dışarda her yerde aynıyım
Kuzu bizim topiğin de ilk bebesi geldi
Heyecandan mutluluktan şaşkınlıktan topikçe ağladık desem yeri
Ahhhh yerimmm yaaa suyu falan mı geldi durumları nasıl kuzum
ya bi şey sorucam , 32 den sonra kontroller 15 günde 1 mi oluyor
doktora sormayı unuttum, şimdi mesaj attım daha dönmedi
Belki doktora göre değişiyordur canim ama ben 32 den sonra iki hafta da bir gitmeye başladım burda çoğu arkadaşın öyle

Benim de bugün progestan kullandığım 3. Günüm. Hala günde birkaç defa azar azar kahverengi-pembe şekilde lekelenmelerim devam ediyor. İnşallah biter artık

Alma canim dogumdan sonra dökülüyor hepsi normal ben her gebelikte yaşadigim icin biliyorum asla almiyorum utanma normal hepsi
Çok az biyer almıştım Allah tan doktor ultrasonla baktığında karanlık oda yine fazla belli olmuyor ama geçen nst ye girdim orda çok utandım ya

Ne güzel sertleşmemis ben sertlesince cesaret edemedim bir daha bikiniyi nasıl yapacağım diye düşünüyorum bende normal istediğim için sürekli temiz tutmak lazım

Biberon olarak Dr browns antikolik ve tommee tippie aldım. Gazdan çok korkuyorum
Tamam ben de öle yapayım yaa. Benim ikisi de 40 ına kadar gazlı oldular sonra geçiyor
Anası ve babası alerjik valla, Bepanthol kullanamıyorum mesela, bize çekerse çok isim var.
Kesin öyle olur bizimkiler de hassas hepimiz beyaz tenkitiz
Aynen 36 dan sonra da haftada 1 dedi doktor

Kizlar bu haftalarda burun kanamam geri dondu sizde de oyle oldumu ? zaten benim dis etlerim surekli kaniyordu ama

Benim 32den sonra 15günde 1 oldu. Bugün geldik artık 7günde 1 e düşürdü haftaya yine geleceğiz
Dökülüyormuş ama bende bilmiyorum
Bende gecen hafta gittim bikini bölgesi eskisi kadar gür çıkmıyor sanirim ostrojen hormonu fazla urettigim icinmidir nedir ama aldirmak bile yorucu
Evet kendim görmüyorum zaten kuaföre gideyim en iyisi dedim

Çok az biyer almıştım Allah tan doktor ultrasonla baktığında karanlık oda yine fazla belli olmuyor ama geçen nst ye girdim orda çok utandım ya
Benim doktorda nst de ışıl ışıl parliyor odalar yinede almadim ilk gebeligimde almistim sonra insan döküldüğünü görünce bidaha almiyo sizde bosverin dökülecek

Kizlar dogumda lekeler icin saclar yuze surmek

sut gelmezse eger normal tarakla yukaridan asagi taramak
bunlar tamam umarim unutmam
peki baska bilmem gereken bisey varmi

Reactions: Zzy
Bayıldımmm mucizemin hastane çıkışına bakinnn bugün çamaşırlarını yikiyorum yarinda ütü hazırlıklarımızı tamamlıyoruz bizde kızlar bide bu isimli takımlarımi vereceksiniz hastanede giydirmeleri için batıyor diyorlar karar veremedim

Eklentiler

• IMG_20220806_153833.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 106
Kontrolden çıktık şükür her şey yolunda 34+0ız bugün 2500gr 46cm olmuşuz. Kafa büyüklüğüde normale gelmeye başlamış 3,5 haftadan 2 haftaya düşmüş farkı.şu an normal doğum gözüküyor. Miniğim hiç göstermedi kendini alnına ayağını dayamış ayak pozları verdi sadece artık haftada bir görüşeceğiz ve nstye başlıyormuşuz haftaya.

Eklentiler

• 48A98B9B-6ED9-41AD-8BA2-CFAB6E9966B5.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 108
Biz de çok zor görüntü almıştık canım. Bu ara böyleler galiba
Maşallah her şey yolunda çok şükür. Nstye biz de haftaya başlıyoruz nasipse.

Aklıma şu takıldı benim 33+2’de 2146 gram çıktı benim bebeğim. Kilosu az mı acaba? Kafama taktım iki üç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…