Aynen öyle, dünkü ebe de dedi bana, sancin olsa nolur, haftan gayet iyi gelirse gelir dedi Valize koymadım ütülü kıyafetleri bugün gelişine koyayim da çıksın aklımdan
Kızlar belki konuşmuşsunuzdur kaçırmış olabilirim bebişlerinizin burun temizliği için ne tercih ediceksin çok korktuğum kısımlardan biri fizyolojik serum falan baktım ama karar veremedim
Aynen öyle, dünkü ebe de dedi bana, sancin olsa nolur, haftan gayet iyi gelirse gelir dedi Valize koymadım ütülü kıyafetleri bugün gelişine koyayim da çıksın aklımdan
Ben de dün sabaha kadar kalkıp çamaşır yıkadım.
Kardeşim gelecek ütüleyeceğiz bugün yetişsin diye:)
Renklerine göre ayırdım beyazlar, renkliler, yünlüler ve müslinler olarak 4 parçada. İçine de ne olur ne olmaz renkler karışmasın diye satılan bezlerden koydum. Kurutmaya atmadım, bir kısmı sabaha kadar kurumuştu.
Ona uyanmak bile zor gelmedi, ne heyecanlı süreçler.
Bizim odamız gelmedi 19 ağustosta fabrikadan çıkış gözüküyormuş ben de kenara koyup gence yerleştirmek üzere bekleyeceğim. O ara valizimi hazırlayayım diyorum.
46 cm 2400 gr olmuşuz 34.haftamizda hey masallah haftamizdan öndeyiz 2 hafta sonra ilaclari kesiyoruz 36 dan sonra dogum olabilir dedi doktor.epiduralde 6 ay bel ağrisi oluyor dediler oyle mi deneyimli anneler?
Aynı pozisyonda bebislerimiz, hele ayağını kaburgamin ortasına getirdiğinde uykudan acıyla uyanıyorum. Vajinada baskı bende de var epeydir, en çok da otururken rahatsız ediyor, ayakta bir süre sonra hafiflesiyor ağrım.Daha kanalda da değil bunlar oluyor
Aynen canım benimde biraz yürüyünce rahatlıyor eve gelip oturup yatınca mahvediyor değişik bir his sanki çürük acısı gibi. Kaburgamı mahvetti zaten ayağıyla otururken özellikle çok sıkıştırıyor
Allah seniii beklesene 37 haftayi
Bnde gecen hafta gittim 3 hafta sonra belli olur dedi çatı muaynesinden snra oda 37 haftaya geliyo iste bekliyecezxxxx
Kizlar nstden ciktim gene bir buyuk kasilmam cikti sonrasinda sorun yoktu
dedi butun sertlesmeler kasilmaya isaret sadece yaninda sancisi olup olmamasina bak
uzun suren agrili kasilmalara dikkat et
suyun gelmeden once her uc dakika da agri ve kasilma yasarsan Acildir bu
Ama eger her on onbes dakikada yasarsan korkma gene acile git
ve bebekler buyudu yer dar gunde harekey ettiklerince sorun yok cok etmiyorlar diye korkma
Aynı pozisyonda bebislerimiz, hele ayağını kaburgamin ortasına getirdiğinde uykudan acıyla uyanıyorum. Vajinada baskı bende de var epeydir, en çok da otururken rahatsız ediyor, ayakta bir süre sonra hafiflesiyor ağrım.Daha kanalda da değil bunlar oluyor
Vajina da uyuşukluk oluyor mu peki sizde de? Baskı hissetmenin dışında ayağı kalkınca öyle bir organım yok gibi hissediyorum bende normaldir herhalde. Yürütmüyor çünkü bir süre sonra da yatmak mecburiyetinde kalıyorum.
Vajina da uyuşukluk oluyor mu peki sizde de? Baskı hissetmenin dışında ayağı kalkınca öyle bir organım yok gibi hissediyorum bende normaldir herhalde. Yürütmüyor çünkü bir süre sonra da yatmak mecburiyetinde kalıyorum.
Yok direkt sol ağırlıklı acı ve baskı hissediyorum, hareket ettikce ağrı artıp azalıyor, kas ağrısı gibi.. gün içinde sizler kadar aktif değilim malesef, belki olsam bende de olurdu.
46 cm 2400 gr olmuşuz 34.haftamizda hey masallah haftamizdan öndeyiz 2 hafta sonra ilaclari kesiyoruz 36 dan sonra dogum olabilir dedi doktor.epiduralde 6 ay bel ağrisi oluyor dediler oyle mi deneyimli anneler?
Ooo sen terlikte almissin havalı seniiii bende uzun kollu bi takim almistim eylül belki serin olur diye hahaha indirimdeydi diye onu koymicam bile hava serinleyecegine daha yeni basladi sicaklar valla. Elbise tarzi aksi bi durum olsa sonda feln taksalar rahat olur iyi sende almişsin
Ooo sen terlikte almissin havalı seniiii bende uzun kollu bi takim almistim eylül belki serin olur diye hahaha indirimdeydi diye onu koymicam bile hava serinleyecegine daha yeni basladi sicaklar valla. Elbise tarzi aksi bi durum olsa sonda feln taksalar rahat olur iyi sende almişsin
Terligi video resim filan çektircem ondan aldm Eylülün sonunda arkadasm dogum yapmıştı cok az aksam serindi hava gene sıcak vardı sonda deme ya acayip korkuyorum o igrenc seyden