- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Allah razi olsun insan yardim alinca manevi mutlu huzurlu dinlenmis hissediyor vallaYaa evet eve gelir gelmez atiyorum kendimi. Ama evde 2 cocuk daha olunca yatmak cok mumkun olmuyor
Esim ve kayinvalidem destek sagolsunlar
Yemekle temizlikle falan ugrasmiyorum en azindan.
Benim kizimin adi da Gökçe
Çok severek koyduk ❤
Biz 28. Haftada hastanenin birimiyle gorustuk. Suit oda ayarlamak icin. Bi de sezeyanda tup baglatma ameliyati da dusunuyorum. Hepsinin ucretini konuştuk.
Yaa masallah cok az kaldi. Agustos annesi olacaksin
Allah seniii beklesene 37 haftayiAntalyanın civar köyleri soguk diyorlaryarın gidecegim doktora normalde haftaya gidecektim bn bekleyemicem 1 hafta daha özledim kızımı normal dogum olucak inşallah şartlar uygun olursa son kontrolde normal diye konusmuştuk senin ne zaman kontrolün siz konustunuzmu dogum seklini
Bizim bebek genelde hep sert canım ya karnımdaSertleşme olayı benim tuvaletim geldiği zaman oluyor karnım katılaşıyor sanki, şimdi nasılsın?
Ben de araba kullanmakta güçlük çekiyorum artık direksiyonu tutmak İçin dikleşmem gerekiyor dikleşince karnım bükülüyor gibi oluyor rahatsız oluyorum.
Ve bugün 34+0 tam
Araba benide zorluyor ama koltugu geriye atabildigim kadar attim yaslanarak suruyorum yoksa karnim tas oluyorSertleşme olayı benim tuvaletim geldiği zaman oluyor karnım katılaşıyor sanki, şimdi nasılsın?
Ben de araba kullanmakta güçlük çekiyorum artık direksiyonu tutmak İçin dikleşmem gerekiyor dikleşince karnım bükülüyor gibi oluyor rahatsız oluyorum.
Ve bugün 34+0 tam
Ben sabah uyaninca yataktan kalkarken ellerim cok sismis ve agriyor ayaklarim ise dedigin gibi batmalar oluyor. Ama kahvalti sofrasina oturdugum an artik sismeye basliyor. Yada ayakta furunca felan. Inik olmasi icin artik surekli uzatmam ve yüksege koymam gerekiyor oda zor yaniGünaydın kızlar bu ödemler için bir şeyler yapmak gerekiyor mu su içmek dışında. Benimde ellerde ve ayaklarda var geriliyor ve yürürken ayaklarım iğne gibi batıyor evde bile. Tansiyonum yüksek değil genelde düşük. Bir fikrinizi alayım
Kaysı, hoşaf, kefir yeşil salata kızartma bol bol tuket onlar biraz daha duzeltiyoBen de 2gündür basur oldum, aşırı rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım, doğuma kadar gecer mi
Ajjajjaja ben cok sevdim ya ayaklarim odem topluyor bacaklarimla daha hos durdu sankiGünaydın kızlar bu ödemler için bir şeyler yapmak gerekiyor mu su içmek dışında. Benimde ellerde ve ayaklarda var geriliyor ve yürürken ayaklarım iğne gibi batıyor evde bile. Tansiyonum yüksek değil genelde düşük. Bir fikrinizi alayım
Yaa bence o biraz bebeğin konumla ilgili sanırım 2 hamilelikte yaşamamıştım bunda ben de öyleyim. Resmen acıyo aşağıya baskı yapıyo başından beri de diğerlerine göre karnım daha aşağıda top gibi.Ben bu kasılma olayını ağrı olmadan asla anlayamayacağım ya galiba. Karnım yine taş gibi oldu heryeri. Bebek vajinama aşırı baskı yapıyor kafası büyük diye mi acaba 1aydır sürekli baskı hissi. 3 gecedir uyuyamıyorum zaten doğru düzgün sürekli tuvalet hissiyatı-vajinada baskı-karında sertleşme.
Galiba öyle benim ilk hamilelik ama bebek doğum pozisyonunda ve kafası 2 hafta önde(önceden 3.5 haftaydı azalmış) o yüzden aşağı çok baskılıyor 1-1.5 aydır vajinamda dudak kısımları kopacak gibi bir baskı oluyor. Karnımın içide sert sürekli popoyu dikiyor birde kaburgamın altına ayağını sokuyormuş küçük bey doktordayken denk geldi pozisyonu sordumdaYaa bence o biraz bebeğin konumla ilgili sanırım 2 hamilelikte yaşamamıştım bunda ben de öyleyim. Resmen acıyo aşağıya baskı yapıyo başından beri de diğerlerine göre karnım daha aşağıda top gibi.
Günaydın, bende de acayip ödem var, ben olabildiğince ayaklarımın altına yastık koyarak oturuyorum pek sallandırmıyorum ayaklarımı, birde soğuk suya tutuyorum bol bol. Bunlar bana iyi geliyo, yani çok fazla ayakta kalmayıp dinlenmen gerekiyo ama tabi ki yürüyüş, egzersizlerde iyi geliyo. Ama onları da abartmadan :) birde ödemli yerlere eşim arada masaj yapiyoGünaydın kızlar bu ödemler için bir şeyler yapmak gerekiyor mu su içmek dışında. Benimde ellerde ve ayaklarda var geriliyor ve yürürken ayaklarım iğne gibi batıyor evde bile. Tansiyonum yüksek değil genelde düşük. Bir fikrinizi alayım
Aynı pozisyonda bebislerimiz, hele ayağını kaburgamin ortasına getirdiğinde uykudan acıyla uyanıyorum. Vajinada baskı bende de var epeydir, en çok da otururken rahatsız ediyor, ayakta bir süre sonra hafiflesiyor ağrım.Daha kanalda da değil bunlar oluyorGaliba öyle benim ilk hamilelik ama bebek doğum pozisyonunda ve kafası 2 hafta önde(önceden 3.5 haftaydı azalmış) o yüzden aşağı çok baskılıyor 1-1.5 aydır vajinamda dudak kısımları kopacak gibi bir baskı oluyor. Karnımın içide sert sürekli popoyu dikiyor birde kaburgamın altına ayağını sokuyormuş küçük bey doktordayken denk geldi pozisyonu sordumdahalbuki henüz 2500gr daha 34+2yim. İleride ne olacak bakalım geceleri iyice toplayıp sertleştirmese kendini uyuyacağım ama oda yok
Ben bunlardan aldim bunları koyacagım, bide kizımla kendime tac yaptirdimNasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Ben de öyle eşim diyor ki sen böyle nasıl kullanıyorsunAraba benide zorluyor ama koltugu geriye atabildigim kadar attim yaslanarak suruyorum yoksa karnim tas oluyor
Ben iyiyim ama sanki son 3 haftadır hamile gibiyim göbeğim daha çok çıktı sanki.Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Bu modeller güzel, bı göz at istersenKızlar beyaz taç önerisi olan var mı? Aldığım beyaz sabahlık takayım diyorum.
Tam benim tarzım, sade ama şıkBu modeller güzel, bı göz at istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?