2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah razi olsun insan yardim alinca manevi mutlu huzurlu dinlenmis hissediyor valla
Kızzzzz bide adaş olduk bak goruyon muuuu

Allah seniii beklesene 37 haftayi
Bnde gecen hafta gittim 3 hafta sonra belli olur dedi çatı muaynesinden snra oda 37 haftaya geliyo iste bekliyecezxxxx

Bizim bebek genelde hep sert canım ya karnımda başım biraz hafifledi dayanamadım parol içtim hiçbir işe yaramasada azalttı gibi. Araba bende artık kullanmıyorum eşim geldiğinden beri desem yeridir. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz

Araba benide zorluyor ama koltugu geriye atabildigim kadar attim yaslanarak suruyorum yoksa karnim tas oluyor

Ben sabah uyaninca yataktan kalkarken ellerim cok sismis ve agriyor ayaklarim ise dedigin gibi batmalar oluyor. Ama kahvalti sofrasina oturdugum an artik sismeye basliyor. Yada ayakta furunca felan. Inik olmasi icin artik surekli uzatmam ve yüksege koymam gerekiyor oda zor yani

Ajjajjaja ben cok sevdim ya ayaklarim odem topluyor bacaklarimla daha hos durdu sanki

Yaa bence o biraz bebeğin konumla ilgili sanırım 2 hamilelikte yaşamamıştım bunda ben de öyleyim. Resmen acıyo aşağıya baskı yapıyo başından beri de diğerlerine göre karnım daha aşağıda top gibi.

Tatlişler doğum sancısı asla anlayamayacağınız birşey değil korkmayın öyle bir anlaşılıyorkii diyorsunuz bebek geliyor. Nst de bebek hareket ettiğinde de sancı yüksek çıkıyor ama düzensiz sancının hiçbir anlamı yok. Bir de suyun içinde olduğundan hissetmesi zor. Benim suyumu hep hastanede patlattılar. Ondan sonra daha çok hissediyorsunuz sancıyı. Mesala öncesinde 130 gelen sancıda hafif bir rahatsızlık hissederken su patladıktan sonra akıl tutulması gibi bişeey oluyo

Galiba öyle benim ilk hamilelik ama bebek doğum pozisyonunda ve kafası 2 hafta önde(önceden 3.5 haftaydı azalmış) o yüzden aşağı çok baskılıyor 1-1.5 aydır vajinamda dudak kısımları kopacak gibi bir baskı oluyor. Karnımın içide sert sürekli popoyu dikiyor birde kaburgamın altına ayağını sokuyormuş küçük bey doktordayken denk geldi pozisyonu sordumda halbuki henüz 2500gr daha 34+2yim. İleride ne olacak bakalım geceleri iyice toplayıp sertleştirmese kendini uyuyacağım ama oda yok

Günaydın, bende de acayip ödem var, ben olabildiğince ayaklarımın altına yastık koyarak oturuyorum pek sallandırmıyorum ayaklarımı, birde soğuk suya tutuyorum bol bol. Bunlar bana iyi geliyo, yani çok fazla ayakta kalmayıp dinlenmen gerekiyo ama tabi ki yürüyüş, egzersizlerde iyi geliyo. Ama onları da abartmadan :) birde ödemli yerlere eşim arada masaj yapiyo

Aynı pozisyonda bebislerimiz, hele ayağını kaburgamin ortasına getirdiğinde uykudan acıyla uyanıyorum. Vajinada baskı bende de var epeydir, en çok da otururken rahatsız ediyor, ayakta bir süre sonra hafiflesiyor ağrım.Daha kanalda da değil bunlar oluyor

Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Ben bunlardan aldim bunları koyacagım, bide kizımla kendime tac yaptirdim

Eklentiler

• Screenshot_20220810-110333_Civilim.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20220218-155340_Chrome.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20220727_173646.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 97
Araba benide zorluyor ama koltugu geriye atabildigim kadar attim yaslanarak suruyorum yoksa karnim tas oluyor
Ben de öyle eşim diyor ki sen böyle nasıl kullanıyorsun
Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Ben iyiyim ama sanki son 3 haftadır hamile gibiyim göbeğim daha çok çıktı sanki.

Ben suwenden 2 takım aldım, biri elbise ve sabahlık öteki alt üst pijama rakımı. Bir de şunu alacağım bedeni gelince onu da doğum esnasında falan kontrollerde giyeyim dedim. Ekliyorum ama bedeni kalmamış. Ekim annelerinde gördüm :)

Eklentiler

• D9B6A186-4C3E-4221-93A7-5C1CBEBEE45E.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…