- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ben onu gectim Cok sukur kurtuldum cat muayenesi kolaydi bendeUzadıkça korku oluyo demi her hafta çağırsa daha iyi bi de bu çatı muayenesi var ondanda çok korkuyorum
Nasıl yapıyor çatı muayenesiniBen onu gectim Cok sukur kurtuldum cat muayenesi kolaydi bende
evet ya yakindan takip gerekiyor diyorlar ama randevular cok uzak
Allah’tan haftada iki tane nst var ona guveniyorum
Benim doktorum cok relax hoşuma gitmiyo degil sakin oluşunstye bile sokmaz gibime geliyor sancıların baslayınca haber et der
Fotografci tuttun muuu kıızTerligi video resim filan çektircem ondan aldmEylülün sonunda arkadasm dogum yapmıştı cok az aksam serindi hava gene sıcak vardı sonda deme ya acayip korkuyorum o igrenc seyden
Ben 2 tane gecelik aldim hastane icin.Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
İlk hamileligimde de karnim hep asagidaydi korkutuyordu gorenler bugun yarin dogurursun diyeArtık taç alma aşamasına geldik yahu geliyor gelmekte olan.
36. Haftadan sonra her an gelebilir diyor her konuştuğum ve haftamı söylediğim kişi
İlkinde epidural+ spinal46 cm 2400 gr olmuşuz34.haftamizda hey masallah haftamizdan öndeyiz 2 hafta sonra ilaclari kesiyoruz 36 dan sonra dogum olabilir dedi doktor.epiduralde 6 ay bel ağrisi oluyor dediler oyle mi deneyimli anneler?
Çatıdan ben de korkuyorum bi gıdım sanki. Yaklaştıkça hafif hafif yükleniyor korkularUzadıkça korku oluyo demi her hafta çağırsa daha iyi bi de bu çatı muayenesi var ondanda çok korkuyorum
Medstarın var onla konustuydum doktora gidim durum normalse onada yazcam tekrarne haberi ucarak gelirim hastaneye deseydin
Fotografci tuttun muuu kıızlohusanin ateşi sicak basmasi cok.olur biz gene yanarizzz anam
Burda cok basitti turkiyede nasil aceba bilmiyorum amaNasıl yapıyor çatı muayenesiniçatı ve açıklık muayenesi farklımı acaba
Kendini kasma canım ne kadar rahat olursan o kadar güzel geciyo acimiyo. Ama me kadar kasarsan o kadar zor geciyo ve muayene eden anlamiyo maalesef. Yanlış karar vermesine sebep olunuyo. masala geçtiğinde sadece sakin bi şekilde derin derin nefes al yeter. Ne olduğunu anlamıyorsun bile inan.Nasıl yapıyor çatı muayenesiniçatı ve açıklık muayenesi farklımı acaba
Kendini kasma canım ne kadar rahat olursan o kadar güzel geciyo acimiyo. Ama me kadar kasarsan o kadar zor geciyo ve muayene eden anlamiyo maalesef. Yanlış karar vermesine sebep olunuyo. masala geçtiğinde sadece sakin bi şekilde derin derin nefes al yeter. Ne olduğunu anlamıyorsun bile inan.
Kısa sürüyosa bi sorun olmaz heralde ben hep korktugum seylere canımı alacak degiller ya diyerek gazlıyorum kendimiBurda cok basitti turkiyede nasil aceba bilmiyorum ama
sadece bakti vajinal yoldan rahimi kontrol etti kafalari Asagida hersey yolunda sen normal dogurabilirsin dedi direk
Çatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallahNasıl yapıyor çatı muayenesiniçatı ve açıklık muayenesi farklımı acaba
Sana ne zaman yaptılar canım? Burda 37 de yapılıyor diye biliyorum. Kolay geçmesine sevindimBen onu gectim Cok sukur kurtuldum cat muayenesi kolaydi bende
evet ya yakindan takip gerekiyor diyorlar ama randevular cok uzak
Allah’tan haftada iki tane nst var ona guveniyorum
Acısada öldürmez diye düşünmekten başka çare yokÇatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallah
33 de başladılar bana hiç de tetiklemedi maalesefÇatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallah
Bende eve gelirken kendi kendime konuşuyorum amaan bi daha nerde görcem bu doktoru diyorum. Yanindaki çalışanı fslan diyeKısa sürüyosa bi sorun olmaz heralde ben hep korktugum seylere canımı alacak degiller ya diyerek gazlıyorum kendimi
Olur öyle şeyler canimYaa ben atlamışım canım, şimdi gördüm bak.
Yanağa bak maşallah.
12 Eylül haftası diyorsun, doğum diyorsun
1 ay civarı kaldı yani :))
Sen böyle yazınca ne kadar az kaldığını bir kez daha anladım.
Haklısın canım, ben de eşim de çok minyon insanlar değiliz iri kemikliyiz hatta, ama napıyor bebeğim içerde anası gibi form tutmaya mı çalışıyor anlamadım
Nefes alamıyorum dilosss çok fenaa İstanbul bugün yağdı da ferajladik biraz oğluşum iyi çok şükür herşey yolunda dogursak da rahatlamak diyorumYanıyoruz mavisim yaniyoruuzben ömrümde böyle terledigimi bilmem gece gündüz hep aynı çok sıcak
Sen napiyorsun nasılsın oğlusun nasıl
Belli oldu canım Dora olacak adı
3 hafta önce girdim canim haftaya gene gireceğim ama sancı çıkmadı bende bebek yeni dönmüş baş aşağıyagünaydın güzel anneler:)
benim dün 32 hafta kontrolüm vardı nst de düzenli olmayan sancı çıktı takibe aldı doktorum, ikinci doğum olacağı için önemli olabilir dedi, nst çektiren oldu mu aranızda
Yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor canim ama takip etmek lazımKızlar bebeğimin hareketi azaldı eskisi gibi çok değil ya yine hareket ediyor gün içinde etmese koşarım hastaneye ama biraz tedirgin oldum normalmidir
Ahhhh ne az kalmış yaaa maşallah bebise36+0 güncellemesibebeğim 3080 gram olmuş. Kafa ölçümü neredeyse 3 hafta öndeydi 1 haftaya düşmüş. Hala makat geliş olduğu için 24 Ağustosa sezeryan günü verdi doktor bunca zaman hiç poz vermedi gelirayak kıyak yaptı bize sıpa
Arada oluyor öyle şeyler canim uyuyordur muhtemelen çok şükür herşey yolunda randevular kısaldı iki hafta da gidip geliyoruz işte 38 de doğum olacak sezeryan olduğu için sayılı günler kaldı isminiz belli oldu mu kuzumNe sancı var ne kasılma canım sadece belim cok agrıyo bekliyorum bakalım 36 olduk ama karnm hala yukarda bugünde hareket etmedi su ana kadar bazen böyle korkutuyo beni ama etmezse doktora gidirm yarın sende durumlar nasıl ne zmndr konuşamadık
Ahhh yerim güzel günler de kullanın annesiBenim oğlumun kapı süsü de böyle
Çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerle gelirsin bize habersiz bırakma bizi sağlıcakla kollarına al oğlunumaviss_34 @Derenimo2 @Dilos6342
Merhaba Eylül Anneleri, benim minik küvezde hala ama ağızdan beslenmeye başlamış, Perşembe görmek için izin aldım. Doğduğundan beri ilk kez göreceğimheyecan dorukta. Sadece telefonla haber alabiliyoruz normalde.
2 kg olmasını bekliyoruz , o zaman değerlendirme olacak ve alabileceğiz inşallah. Aslında önemli olan sağlıklı olması, sabırsızlansam da, kendimi telkin ediyorum zamanı var diye.
Size de müjdeli haberi veririm umarım tez zamanda.
Herkes iyidir umarım
Ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum hala, sadece bebek başka bir yerde büyüyor , karnım yerine sanki.
Bu arada doğumdan sonra iştah açılmasına hazır olun. Yer açılınca , bağırsak mide her şey eski yerine dönüyor ve normalde dokunan şeyleri de yemek istiyor insan
Artık az kaldı Eylül’e sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Sevgiler
O sertleşme bende de oluyor bı yere toplaniyor canım çok yanıyor ama normal mi bilmiyorum ilkinde hiç yaşamadım böyle şeylerSertleşme olayı benim tuvaletim geldiği zaman oluyor karnım katılaşıyor sanki, şimdi nasılsın?
Ben de araba kullanmakta güçlük çekiyorum artık direksiyonu tutmak İçin dikleşmem gerekiyor dikleşince karnım bükülüyor gibi oluyor rahatsız oluyorum.
Ve bugün 34+0 tam
Bitane normal bir gecelik aldık canim bitanede dantelli alacağım sadesinden evden de pijama takımı koyacağım ama sezeryanda pek giyilmiuor pijama takımı zor oluyorNasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Yaaa harika görünüyor güzel günlerde kullanın canim sezeryan mi olacak tarihiniz belli miKızlar merhaba bugün kapı süsüm tamamlandı çok begendim belki yaptirmayan vardir daha fikir olsun diye paylasmak istedim.2 hafta sonra dogumum olacak agustos annesi oluyorum. Bugun hastane cantasina konulacaklari ütülüyorum sıcaklar ve bebiş cok zorluyor artık
Bebisim simdiden 3700 gramYaaa harika görünüyor güzel günlerde kullanın canim sezeryan mi olacak tarihiniz belli mi
Kısa sürüyosa bi sorun olmaz heralde ben hep korktugum seylere canımı alacak degiller ya diyerek gazlıyorum kendimi
Demekki iki ulkenin cati sistemi farkliÇatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallah
Sağlığı yerinde olsun da hiç önemi yok doğum şeklinin canimBebisim simdiden 3700 gram15i kontrolum var 22si haftası sezeryan olacam kontrolde gününü netlestirecez. Normalden korkuyorum doktorda zaten 4 kilonun üstünü normal dogurtmuyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?