2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Uzadıkça korku oluyo demi her hafta çağırsa daha iyi bi de bu çatı muayenesi var ondanda çok korkuyorum
Ben onu gectim Cok sukur kurtuldum cat muayenesi kolaydi bende
evet ya yakindan takip gerekiyor diyorlar ama randevular cok uzak
Allah’tan haftada iki tane nst var ona guveniyorum

Benim doktorum cok relax hoşuma gitmiyo degil sakin oluşu nstye bile sokmaz gibime geliyor sancıların baslayınca haber et der
ne haberi ucarak gelirim hastaneye deseydin
Terligi video resim filan çektircem ondan aldm Eylülün sonunda arkadasm dogum yapmıştı cok az aksam serindi hava gene sıcak vardı sonda deme ya acayip korkuyorum o igrenc seyden
Fotografci tuttun muuu kıız lohusanin ateşi sicak basmasi cok.olur biz gene yanarizzz anam

Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Ben 2 tane gecelik aldim hastane icin.
Bu 3. Sezeryanim olacak kesinlikle gecelik daha rahat. Oncekilerde pijama takimini hic giymedim hastanede
Artık taç alma aşamasına geldik yahu geliyor gelmekte olan.

36. Haftadan sonra her an gelebilir diyor her konuştuğum ve haftamı söylediğim kişi
İlk hamileligimde de karnim hep asagidaydi korkutuyordu gorenler bugun yarin dogurursun diye
30. Haftada cantami hazirlamistim ama 40 a kadar ne agri ne sanci
2. Si de oyleydi
Benim cocuklarin hic cikasi yok
46 cm 2400 gr olmuşuz 34.haftamizda hey masallah haftamizdan öndeyiz 2 hafta sonra ilaclari kesiyoruz 36 dan sonra dogum olabilir dedi doktor.epiduralde 6 ay bel ağrisi oluyor dediler oyle mi deneyimli anneler?
İlkinde epidural+ spinal
2. De spinal oldum cok sukur bel agrisi falan yasamadim ama dedigin gibi yasayanlar oluyormus

ne haberi ucarak gelirim hastaneye deseydin

Fotografci tuttun muuu kıız lohusanin ateşi sicak basmasi cok.olur biz gene yanarizzz anam
Medstarın var onla konustuydum doktora gidim durum normalse onada yazcam tekrar bn 2 ay daha yanacagımızı düşünüyorum birde 40 ucurmak için biyer araştırdım oraya götürcem bebişi inşallah yüzdüyorlar cok hosuma gitti Login • Instagram burayı biliyormusun

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-10-15-00-12-519_com.instagram.android.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 55
Nasıl yapıyor çatı muayenesini çatı ve açıklık muayenesi farklımı acaba
Kendini kasma canım ne kadar rahat olursan o kadar güzel geciyo acimiyo. Ama me kadar kasarsan o kadar zor geciyo ve muayene eden anlamiyo maalesef. Yanlış karar vermesine sebep olunuyo. masala geçtiğinde sadece sakin bi şekilde derin derin nefes al yeter. Ne olduğunu anlamıyorsun bile inan.

Burda cok basitti turkiyede nasil aceba bilmiyorum ama
sadece bakti vajinal yoldan rahimi kontrol etti kafalari Asagida hersey yolunda sen normal dogurabilirsin dedi direk
Kısa sürüyosa bi sorun olmaz heralde ben hep korktugum seylere canımı alacak degiller ya diyerek gazlıyorum kendimi

Çatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallah
33 de başladılar bana hiç de tetiklemedi maalesef insallah haftaya 37 olacam o zaman 3. Olacak tetikler. Utanmasam doktora biraz daha karistirsaniz da hareketlense dicem ama diyemiyorum. Inslalah açılmak var 5 6 cm fslan der. Hafif bi çok hafif kasılma oldu rahimde ama kısa sürüyo. Gecenkinde sanırım bebeğin basina da mi dokundu ne deftere not almış doğum pozisyonunda diye. Ultrason bakmadığı için.

Kızlar merhaba bugün kapı süsüm tamamlandı çok begendim belki yaptirmayan vardir daha fikir olsun diye paylasmak istedim.2 hafta sonra dogumum olacak agustos annesi oluyorum. Bugun hastane cantasina konulacaklari ütülüyorum sıcaklar ve bebiş cok zorluyor artık

Eklentiler

• IMG-20220810-WA0017.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 72
Olur öyle şeyler canim evet buna ben değil de eşim inanamiyor ona hala 6.aydaym gibi geliyor gel bide bana sor diyorum sıcaklardan fenalardayim doğunca annesinin sütüyle toparlar kendini minnoş oğlan
Yanıyoruz mavisim yaniyoruuz ben ömrümde böyle terledigimi bilmem gece gündüz hep aynı çok sıcak
Sen napiyorsun nasılsın oğlusun nasıl
Belli oldu canım Dora olacak adı
Nefes alamıyorum dilosss çok fenaa İstanbul bugün yağdı da ferajladik biraz oğluşum iyi çok şükür herşey yolunda dogursak da rahatlamak diyorum
3 hafta önce girdim canim haftaya gene gireceğim ama sancı çıkmadı bende bebek yeni dönmüş baş aşağıya
Kızlar bebeğimin hareketi azaldı eskisi gibi çok değil ya yine hareket ediyor gün içinde etmese koşarım hastaneye ama biraz tedirgin oldum normalmidir
Yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor canim ama takip etmek lazım
Ahhhh ne az kalmış yaaa maşallah bebise doğum tarihini ekliyorum listeye isim yazmış mıydık canim ne olacak adı
Kızlar doğum tarihi netleşen bebeğinin ismi netleşen yazsın bana
Arada oluyor öyle şeyler canim uyuyordur muhtemelen çok şükür herşey yolunda randevular kısaldı iki hafta da gidip geliyoruz işte 38 de doğum olacak sezeryan olduğu için sayılı günler kaldı isminiz belli oldu mu kuzum
Benim oğlumun kapı süsü de böyle
Ahhh yerim güzel günler de kullanın annesi
Çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerle gelirsin bize habersiz bırakma bizi sağlıcakla kollarına al oğlunu
O sertleşme bende de oluyor bı yere toplaniyor canım çok yanıyor ama normal mi bilmiyorum ilkinde hiç yaşamadım böyle şeyler
Oğlumu okula ben bırakıyorum ama artık nefes alamaz hale geldim zorlaniyorum valla
Nasilsiniz kizlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
Hastane de giyinmek için kendinize ne aldınız alt üst takım alayim diyorum
Bitane normal bir gecelik aldık canim bitanede dantelli alacağım sadesinden evden de pijama takımı koyacağım ama sezeryanda pek giyilmiuor pijama takımı zor oluyor

Yaaa harika görünüyor güzel günlerde kullanın canim sezeryan mi olacak tarihiniz belli mi

Kısa sürüyosa bi sorun olmaz heralde ben hep korktugum seylere canımı alacak degiller ya diyerek gazlıyorum kendimi

Çatı farklı. 37 de yapılıyor doğumu tetikleyebileceği için diye biliyorum ve çoğunluk kısa ama ağrılı yazmış yaşayıp göreceğiz biz de inşaallah
Demekki iki ulkenin cati sistemi farkli
benimki cok basitti acimadi bile
bebenin yuzunu karindan goremeyince alttan bakmisti o daha aciydi

Bebisim simdiden 3700 gram 15i kontrolum var 22si haftası sezeryan olacam kontrolde gününü netlestirecez. Normalden korkuyorum doktorda zaten 4 kilonun üstünü normal dogurtmuyoruz dedi
Sağlığı yerinde olsun da hiç önemi yok doğum şeklinin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…