Kızlar bebekten çıt çıt ses duyanlar vardı aramızda ya benimde bazı geceler yatakta dönerken vajinamdan geliyor leğen kemiklerim çıtlıyor resmen baskıdan herhalde artık iyice kemikler açıldı
Bacaklarımın arasındaki kemikte çıtlayınca bi şok oldum tabii benimde öyle allahtan sola atmıyor ayağını yoksa iyice nefes keserdi. Özellikle yemek yerken dikiyor ayağını oraya farkettimde
Eveet doğmuşlar, çok heyecanlı değil miii Darısı bizlere olsun inşallah zamanı gelince Bebeklerimiz birer birer geliyor çok şükür bugünlere, riskli haftalar geride kaldığı için hepimiz biraz daha rahatız, sağlıkla kavuşalım inşallah
Bizim listenin yarısından çoğu yok gibi ya dogumlar geldi çattı listemiz hala eksik
İsimleri doğum tarihleri netleşen annislerim bana geri dönüş yapın dolduralım boşlukları
Bizim listenin yarısından çoğu yok gibi ya dogumlar geldi çattı listemiz hala eksik
İsimleri doğum tarihleri netleşen annislerim bana geri dönüş yapın dolduralım boşlukları
Ay bizim listede isim ve bebiş bekleyen anneler dolu ama içeride aktif olan bir grup varız, kendi aramızda muhabbet döndürüyoruz resmen daha bebişler doğmadan çoğunluktan ses çıkmıyor, o tempoya girince iyice sessizleşir herkes, neyse biz yine aynı devam ederiz
Ay bizim listede isim ve bebiş bekleyen anneler dolu ama içeride aktif olan bir grup varız, kendi aramızda muhabbet döndürüyoruz resmen daha bebişler doğmadan çoğunluktan ses çıkmıyor, o tempoya girince iyice sessizleşir herkes, neyse biz yine aynı devam ederiz
Evet canım hepsi aktif olsa muhabbet daha koyulaşır belli kişiler muhabbetteyiz sağlık olsun bayadir girmeyen anneler var silmekte istemiyorum hala bir umut bekliyorum bebekler doğunca dediğin gibi fazla zaman olmayacak girmeye ancak emzirirken falan bakabilecegiz buralara
Yemin ediyorum bunu ben yazcaktim ya .d noluyo noluyoo .d bende korkmaya basladim 2 gundur yikiyorum utuluyorum .d bugun yerlestireyim dolabi yarin cantayi hazirlayim diyorum .d deparda atamiyorum ki cok.yoruluyorum ev pazar gibi oldu
Yemin ediyorum bunu ben yazcaktim ya .d noluyo noluyoo .d bende korkmaya basladim 2 gundur yikiyorum utuluyorum .d bugun yerlestireyim dolabi yarin cantayi hazirlayim diyorum .d deparda atamiyorum ki cok.yoruluyorum ev pazar gibi oldu
Bencede bitir köşede dursun en son ev temizligi kalır gördüğün gibi heran herşey oluyor.magniye 37 38de dogurursn dedik kız ertesi gün dogurdu bebişler biraz deli
Ayy evet yaa ondan once cok rahattim oo su kadar hafta var felan diyordum .d bide instada da videolar cikmaya basladi yok supriz oldu erken geldi ya diyorum benimde basima gelirse sonra diyorum vucudumu bebegi dinliyorum hic erken gelcek gibi bi belirti bile yok sakin uslu duruyor cocuum siz ne tadilatina girdiniz boya badana miiiii
Evet canım hepsi aktif olsa muhabbet daha koyulaşır belli kişiler muhabbetteyiz sağlık olsun bayadir girmeyen anneler var silmekte istemiyorum hala bir umut bekliyorum bebekler doğunca dediğin gibi fazla zaman olmayacak girmeye ancak emzirirken falan bakabilecegiz buralara