2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sorma bide temizlik var yaa ne bitmez çileydi buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zamanında sağlıkla gelsin insalalh canım senin herşeyin hazır olsun paniğe gerek yok bı şekilde çıkacak rahminden
Sormaa canim bizim ev iki katlı alt kattan üste kata geçmeye karar verdik içinin alçı sivasi boya banyo kapilar parkeler mutfak falan derken baya bı derin girdik yetişecek gibi supriz yapıp erken gelmezse

Valla ben de ev temizliğini korkudan erkene aldım, haftaya cuma yaptıracağım detaylıca 37+0 oluyorum tam hastane çantası vs hazır, halıları da verdim çarşamba teslim edilecek. Ne olur ne olmaz diye detaylı temizlik de haftaya yapılınca daha rahat olurum diye düşündüm

Yok yok silme dursunlar son dakikaya kadar emzirme sırasında gece indirimleri, gaz seansları vs vs konuşuruz bol bol inşallah
Ohooo hava da ucusacak muhabbetler şimdi gündüz konuşuyoruz o zaman uykumuz kaçacak gece devam edeceğiz muhabbete

İlk doğum yapacaklardan biri de sensin o zaman canim normal mi olacak sezeryan mi

Bence sen yavaş yavaş kıyafetlerine başla kendini yormadan sıkıştıgın zaman cok zorlanırsn
aynen zorlanmak istemiyorum aslında biraz duygusallaştım galiba ama sadece babasıyla hazırşamak istemiyorum galiba keşke ananeside olsa annem yalovada şimdi gelemiyoda ananem hasta falan eylülde gelcek ama onun gelmesinide beklersem geç olcak sanırıö neyse artık bebişimize beraber bakarız ananesiyle

Ooo baya derin evi yeniliyorsunuz resmennnn nasil temizlicen kız o kadar yardimci birini tut bari dikkatli ol

Yok yazmadın ya da bende gözden kaçırdım inşallah sağolasın. 24 u dedi bir kaç kez yazdım şikayetlerimi normal dedi takipte kal vs. öncesinde çağırmadi hiç dün akşam oldu kasılmalar sık sık şimdi iyiyim ama akşama devam ederse gidicem Nstye giricem doğum yapacağım hastaneye acilden girip nst isticem

Ooo baya derin evi yeniliyorsunuz resmennnn nasil temizlicen kız o kadar yardimci birini tut bari dikkatli ol
Temizlik işine beni karistirmiyolar canim sagolsunlar kv ile görümcem halledecek annem de gelirdir heralde en gözümde büyüyen şey toplanıp yerleşmek

Kasılmalar yokluyorsa doğum yakındır canim doktorun biraz rahat sen boşver onu takipte kal en ufak biseyde git hastaneye içerde neler oluyor bilemiyoruz ancak hareketlerden anlayabiliyoruz işte bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla

benimkide çok sakin duruyo maşallahdoktorumuzda pek rahat ağustos başında gittim bidaha 1 ay sonraya çağırdı.ama dün ağda yaptım genitak bölgeyi alırken görebilmek için fazla kastım kendimi sanırım akşama karnıma sancılar girdi sankiama dinlenince geçti çok şükür biraz tırsmadım değil

Evet beni endişelendiren de o içerde ne oluyor bilemiyoruz, eskisi kadar hareketli de olmayınca panik oluyorum haliyle dün aile sağlığı merkezine kalbini dinlemeye gittim normaldi. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimize güzel ve kolay doğumlar nasip olsun sağlıkla

bikaç gündür kasığımda damar atması gibi bişi hissediyorum ard arda oluyo bikaç dakka sürüyo bumu hıçkırık hıçkırık değilse ne bu bide en son kafası yukardaydı hıçkırık olsa yukarda hisseymem gerekmezmiydi

Hıçkırık büyük ihtimal çünkü benim bebeğim makat geliş kafası yukarda yani ben de aşağıda hissediyorum hıçkırığını çoğu zaman

Kızlar bebekten çıt çıt ses duyanlar vardı aramızda ya benimde bazı geceler yatakta dönerken vajinamdan geliyor leğen kemiklerim çıtlıyor resmen baskıdan herhalde artık iyice kemikler açıldı
Birkaç gündür dönerken benim de aynı kemikler çıtlıyor dün eşim de duyunca şoka girdi

Kızlar temizliğe bı günde yüklenmeyin aman, 37'ye girmeden her gün bir oda şeklinde yavaş yavaş yapın derim. Kendinizi yormayın.

Benim camlar, perdeler, dolaplar vs hazır, halılarım salı gelecek. Gerisi günlük iş zaten sil, supur, toz al.
Dün bende apar topar valize koydum ütülü kıyafetleri gruplayip, kilitli poşet ve organizerlere koydum.

Hıçkırık olabilir tüm vücudu sallanıyor göbekten popoya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…