bikaç gündür kasığımda damar atması gibi bişi hissediyorum ard arda oluyo bikaç dakka sürüyo bumu hıçkırık hıçkırık değilse ne bu bide en son kafası yukardaydı hıçkırık olsa yukarda hisseymem gerekmezmiydi
Evet beni endişelendiren de o içerde ne oluyor bilemiyoruz, eskisi kadar hareketli de olmayınca panik oluyorum haliyle dün aile sağlığı merkezine kalbini dinlemeye gittim normaldi. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimize güzel ve kolay doğumlar nasip olsun sağlıkla
Allahımmmyerim onların minik vücutlarını ben bizim kızda oturdu kaldı mübarek eşimde çok hareketli bi insan değil sana benzedi put gibi duruyo diyorumdönecekmi bakalım bugün tam 33 haftalık olduk
Kızlar temizliğe bı günde yüklenmeyin aman, 37'ye girmeden her gün bir oda şeklinde yavaş yavaş yapın derim. Kendinizi yormayın.
Benim camlar, perdeler, dolaplar vs hazır, halılarım salı gelecek. Gerisi günlük iş zaten sil, supur, toz al.
Dün bende apar topar valize koydum ütülü kıyafetleri gruplayip, kilitli poşet ve organizerlere koydum.
Yaa bende dip temizlik işini ayın 30una ayarladım ama 18ine mi çeksem diyorum bu seferde erken gibi geliyor. Doğum olsa bile abla gelir yapar annemle kayınvalidem yönlendirir artık. Dediğin gibi toz alma silme vs günlük işler zaten her zaman yapılan halılarıda ekim kasım gibi vereceğim galiba cam kapı kapanınca.
Allahımmmyerim onların minik vücutlarını ben bizim kızda oturdu kaldı mübarek eşimde çok hareketli bi insan değil sana benzedi put gibi duruyo diyorumdönecekmi bakalım bugün tam 33 haftalık olduk
Hahaha şanslısın çok sakin bir bebek olacak demekki daha doğuma kadar dönme olasılığı var canim bende 32 de gittim donmemisti 34 de gittim baş aşağı doğum pozisyonu almış dedi bakalım kanala girecek mi yoksa abisi gibi zorla çıkarılmayı mi bekleyecek doktor diyor ki bu biraz tembel bişey
Hahaha şanslısın çok sakin bir bebek olacak demekki daha doğuma kadar dönme olasılığı var canim bende 32 de gittim donmemisti 34 de gittim baş aşağı doğum pozisyonu almış dedi bakalım kanala girecek mi yoksa abisi gibi zorla çıkarılmayı mi bekleyecek doktor diyor ki bu biraz tembel bişey