2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yok yok o kesinlikle hıçkırık canım çok tatlıs oluyor ya benim her hickirmada farklı yerden geliyor

Güzel haberlerini bekliyoruz canim

evet çok tatlı baya da uzun sürüyo o zaman hıçkırığın hissedildiği yerin duurş şekliyle hiçbi alakası yok
Bende öyle sanıyordum ama yokmuş canim doktora sordum poposu ordadır dedi şuan baş aşağı dedi hickirinca bütün vücut etkileniyormus

Bende öyle sanıyordum ama yokmuş canim doktora sordum poposu ordadır dedi şuan baş aşağı dedi hickirinca bütün vücut etkileniyormus
Allahımmmyerim onların minik vücutlarını ben bizim kızda oturdu kaldı mübarek eşimde çok hareketli bi insan değil sana benzedi put gibi duruyo diyorumdönecekmi bakalım bugün tam 33 haftalık olduk

Yaa bende dip temizlik işini ayın 30una ayarladım ama 18ine mi çeksem diyorum bu seferde erken gibi geliyor. Doğum olsa bile abla gelir yapar annemle kayınvalidem yönlendirir artık. Dediğin gibi toz alma silme vs günlük işler zaten her zaman yapılan halılarıda ekim kasım gibi vereceğim galiba cam kapı kapanınca.

Doğumlar oldukça durumun ciddiyetinin farkına varıyoruz galiba ben bide tadilat içindeyim ancak Ağustos sonuna yerlesebilecek evim
Allah yardımcın olsun. Şimdiden zor geliyor oturup kalkmak bile o zaman nasıl yapacaksın Yardım edecek birileri vardır inşaallah

Allahımmmyerim onların minik vücutlarını ben bizim kızda oturdu kaldı mübarek eşimde çok hareketli bi insan değil sana benzedi put gibi duruyo diyorumdönecekmi bakalım bugün tam 33 haftalık olduk
Hahaha şanslısın çok sakin bir bebek olacak demekki daha doğuma kadar dönme olasılığı var canim bende 32 de gittim donmemisti 34 de gittim baş aşağı doğum pozisyonu almış dedi bakalım kanala girecek mi yoksa abisi gibi zorla çıkarılmayı mi bekleyecek doktor diyor ki bu biraz tembel bişey

haha kanala girerse normal olma olasılığı varmı sezeryandan sonra kaç yıl geçince yapabiliyolar

haha kanala girerse normal olma olasılığı varmı sezeryandan sonra kaç yıl geçince yapabiliyolar
Normali her doktor yaptırmıyor galiba sezeryan olduğu için direk sezeryan olacağım canim kendi gelmek istese de acil sezeryana alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…