2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
20ler iyi aslında, o kadar da kirlenmez, dogurunca bı daha atarsin perdeleri en kötü, camlar zaten ilk günkü gibi kalmıyor. Aynen Ekim mantıklı olur, çok kirli değilse.

Oooo harikasin darisi banaaaa

Bende oyle agustosun ilk haftasi gittim 3 hafta sonra gel dedi oda 37 haftaya denk geliyo bakalim o zamana kadar nolcak ağdayıda kuafore gittim ben ya sen nasil aldın kız goremiyoruz bile artik irtibati kopardik iyi dayanmissin valla . Ben yatarken bile nefes nefese kaldim biraz yavas uzuyor sanki eskiye gore bide agustos sonu aliriz tamamm .d

Ahhh gece muhabbetleri diyince de bi heyecan bastı
İlk doğum yapacaklardan biri de sensin o zaman canim normal mi olacak sezeryan mi
Valla suan belli değil doğum şekli haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman belli olur diye düşünüyorum , suanda herşey yolunda bebiş baş aşağı ama çok şükür kasılma sancı vs olmadı hiç, daha yukarıda bizim minnoş. Normalde 40 hafta 9 Eylül'e denk geliyor ama bakalım ne zaman gelecek minik oğluş, herşeyi hazır olsun da gerisi kolay

Çok az kalmış artık maşallah kilo olarak da ondemiydi bebeğin benimde durum öyle aradaki fark düştü deyince sevindim

aynen bana da yavaş uzuyo gibi geldi ben de bidaha eylül başı en geç 10 u gibi diye düşündüm bidahaki nasıl olcak hiç bi fikrim yok mecburen kuaföre gidicem sanırım hiç gitmedim ağda için biraz çekiniyorumkarnım çok aşırı büyümedi ondan yapabildim sanırım

Eklentiler

• 16603923853561576861608.webp
    24 KB · Görüntüleme: 95
Hafif kasik agrim,ara ara kanamam oluyor canim
Rahim agzim kisalmaya baslamiş iste pazartesi duruma gore karar vericekler

Merhabalar ben 36+2yim ağustos annesi mi eylül annesi miyim karar veremedim Ağustos son haftası alabiliriz dedi doktor:)kasık fıtığı yüzünden sezaryen olacak.Okuduklarımdan az çok aklımda kalanlara cevap gümüş kapak aldım markası silverbell geçen hafta başladım onu takınca nemleniyor uçları.kararma vs olmadı illa en pahalıyı almaya gerek yok bence .işe yarıyor mu bilemiyorum göreceğiz lansinoh da sürüyorum arada uçları uyarmamaya dikkat ederek.Benim gibi ağustos sonuna sezaryen tarihi alan başka birileri var mı?

inşallah canım tek dileğim o hep nasıl bakcam diye korkuyodum ama zaman yaklaştıkta o korkuda azaldı sağlıkla doğsunlarda herşey bi şekilde olur
Ben de o korkular şu an tavan nasıl bakıcam emecek mi bir yeri ağrırsa nasıl anlayacağım diye düşünüp duruyorum. Acemilik çok zor valla

20ler iyi aslında, o kadar da kirlenmez, dogurunca bı daha atarsin perdeleri en kötü, camlar zaten ilk günkü gibi kalmıyor. Aynen Ekim mantıklı olur, çok kirli değilse.
Doğumdan sonra perdeleri gözüm kesmiyor pek doğurmadan halletmek en iyisi Camlarımın hepsi balkona çıkıyor yağmur vs gelmiyor hiç ama toz oluyor işte maalesef.

Oyyy maşallah kız sen hiç kiloo almadan bu aylara mı geldiiiiiiin

Ben de o korkular şu an tavan nasıl bakıcam emecek mi bir yeri ağrırsa nasıl anlayacağım diye düşünüp duruyorum. Acemilik çok zor valla
gerçekten acemilik zor ama inanamıyorumki bizde çabuk alışcaz hatta çok iyi anneler olcaz böyle düşğnöeye çalış ben böyle düşünerek rahatlamaya başladom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…