2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben varımm 24 ağustos

Merhaba bayadır uğramıyordum buraya bugün 36+4 olduk doktor çatı muayenesi yaptı hiç acımadı korkulacak hiçbir şey yokmuş ancak çatın biraz basık Bebek de çok kilolu olduğu için sezeryan olacak dedi bebişin kilosu 3400 acaba başka bir doktora gözüksem mi diye düşünüyorum var mı benim durumumda olan

Selammm, dün 33+0 olduk.ve ilk defa belimin sol tarafında ağrı oldu, bugünde var. Sancı dedikleri şey mi bu acaba?

Bugün tam 37 haftalık oldum sanki ama doğurmaya hiç yakın değilmişim gibi geliyor bir kızım var 2 yasinda ona baya hazırdım ama sanki eve ikinci Bi bebek gelecek kafasında değilim ilk öyle hamilleigim de baya heyecanlıydim bunda her şey sakin hatta ilkinde hep olaylar oluyordu yok erken doğum tehlikesi gebelik kolestazi vs bunda o yüzden çok öyle kontrole de gitmedim hep sakin sakin hata o kadar sakin ki bu kızım ne kasılma ne başka bısey bakalım doğum nasıl olacak.

Canım doktorun öyle dediyse vardır bı bildiği ama için rahat edecekse tabiki bir doktor görüşü daha alabilirsin bu arada isminiz ne olacak

İlki normal mi oldu eğer öyleyse ikinci doğum daha kolay oluyormuş açılma vs bakımından kolay doğumlar diliyorum bayaa az kalmış
Benim de ikinci doğum heyecanı falan aynı ama dediğiniz gibi bı rahatlik var nedense

Ben de varım Ağustos anneleri çok kalabalık 25 Ağustosa sezeryana gün verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…