2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizim listenin yarısından çoğu yok gibi ya dogumlar geldi çattı listemiz hala eksik
İsimleri doğum tarihleri netleşen annislerim bana geri dönüş yapın dolduralım boşlukları
Bizim ismimiz belli mihra olcak ama doğum belli değil kızlar çatı muayenesi olanlar neye göre dar deniyo acaba yaa bende dar olduğunu düşünüyorum çatılarımın

Normaldi canım ama 0 açılma 0 sancı ile doğurdum suni verildi sadece fenaydı yani şimdi ikinci de kız olunca arada zaman olmayınca her şeyi hazır ya bir şey almadık o yüzden hiç o modda degilim

İyi akşamlar kızlar, 2 gecedir sol tarafıma yattığımda sol kasığımın içinde deli bir sancı oluyor. Bağırtacak cinsten yani fena. Kalkıp oturunca azalıyor. Nasıl yatıcam bilmiyorum. Benzer bir şey yaşayan var mı? Nette pek bilgi bulamadım. Regl ağrısı gibi ama yattığım sürece devam ediyor.

Bizim listenin yarısından çoğu yok gibi ya dogumlar geldi çattı listemiz hala eksik
İsimleri doğum tarihleri netleşen annislerim bana geri dönüş yapın dolduralım boşlukları
Bizim adımız belli oldu Çınar olacak inşallah. Sat 6 aralık, doğum 1 eylüle gün verdi doktorum. 2.sezaryen doğumum o yüzden planlı sezaryen olacak.

Kızlar idrar tahlili vermiştim kültür sonucum ancak çıkmış, üreme olmadı diyor. Yani enfeksiyon vs bir şey yok demek mi bu?
Bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?

Bir değerim de referans dışı çıkmış.

Eklentiler

• 858D1B6A-8047-4C44-B27B-7B970BA8724B.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 59
Canim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim

Kültürde üreme yok ama hafif bir enfeksiyon var. Bu değerlere antibiyotik baslanmaz genelde, tabi yanma, ağrı vs gibi ciddi bir şikayetin yoksa. Bol su icmelisin. Geçmiş olsun

Canım magni gözün aydın olsun. İnşallah bir an önce kavuşursunuz miniklerle. Bugün yarın diye diye doğurdun. Gözlerim dolu dolu okudum sütün de gelir hiç stres yapma

Ahhhhh canım benim sütün de gelir, her şey de yoluna girer inşallah hiç can sıkma
Allahım sağ Salim tez zamanda kavuşturacak sizi

Benimde ayni sağıma yatmaktan kalçam çurüdü resmen ((

İkizler için kiloları gayet güzel canım hayırlısıyla küvezden çıkarlar kucağına alırsın inşallah ne güzel aynı anda hem kız hem erkek evlat sahibi oldun. Mutlulukla büyüt

Gözün aydın olsun canim bebislerinde sağlıkla toparlanir bu sürede sende dinlenir iyilesir daha guçlenirsinnb evinixe cikarsiniz

Magnifiaque allah analı babalı büyütsün inşallah bundan sonra yazması biraz zor bir değil iki tane birini doyurcak sonra diğerini hayırlısıyla büyüsünler minişler
Evet yazmasi zor olacak sanirim ama hastanede iyiyim suan anlamiyorum bisey sadece orda minikleri igneli felan goruncr icim gidiyor varya doktora gore en az 36 haftalik Olana kadar birakiriz diyor ama insallah da evimize cikabiliriz de sizi takip edebilirim
Canım magni gözün aydın olsun. İnşallah bir an önce kavuşursunuz miniklerle. Bugün yarın diye diye doğurdun. Gözlerim dolu dolu okudum sütün de gelir hiç stres yapma
Kuzum cok tesekkur ederim hepiniz bir avazda dogurun insallah valla daha soktayim bakiyorum bunlar benim bebeklerimmi diye erken dogurcam derken buraya kadar gelmek zafer Oldu bana cok garip bir duyguymus yasadigim icin sukurler olsun hayirlisiyla zamaninda gelsinler insallah bekliyorum sizleri de
Ahhhhh canım benim sütün de gelir, her şey de yoluna girer inşallah hiç can sıkma
Allahım sağ Salim tez zamanda kavuşturacak sizi
Insallah kuzum ya kolostrum gibi az az geliyor ama daha hic iciremedim varya insallah icerler sutumu kucucukler buyusunler diye cabaliyorum korkuyorum dokunurken rabbim insallah senide hayirlisiyla guzel zaman da kavustursun
Gözün aydın olsun canim bebislerinde sağlıkla toparlanir bu sürede sende dinlenir iyilesir daha guçlenirsinnb evinixe cikarsiniz
Insallah kuzum ya onlar burda kalirsa eve gidip gelmem zor olur cok uzak insallab toparlanirlarinsallah hayirlisiyla sizleri de guzel haberlerini alim

İkizler için kiloları gayet güzel canım hayırlısıyla küvezden çıkarlar kucağına alırsın inşallah ne güzel aynı anda hem kız hem erkek evlat sahibi oldun. Mutlulukla büyüt
Hamdolsun Kuzum varya en son gecen hafta kiz 1800 erkek 1900yuzdu nasil oldu kiz’daha kilo aldi cozemedim cok sukur daha boyle koluma alamadim
hani tavsanr bebekleri dogunca boyle minik minik dokunur ya kendimi oyle hissediyorum dokunurken canlari acirmi diye kucagima alabilsem cok mutlu olcam
insallah hayirlisiyla guzel haberini alim seninde zamanin da

İnşallah bı an önce kucağına alırsın Kolay değildi belki yol ama herşeye değmiştir eminim Şimdi yeni bi dönem var önünde, eminim çok güzel olacak. Sütü fln düşünme hiç elbet gelir, ilk bir kaç gün çoğu kişi yaşıyor bu durumu, hepinizin sağlığı yerinde olsun da Yakında kucağında popolarına vurarak seversin onları

İnşallah Zamanla alışırsın canım ilk olunca hepimiz tecrübesiziz Bu arada sıkıntıların bitti mi kaşıntı özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…