- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Biz doğurana kadar tecrübeli anne olursun tavsiyelerine ihtiyacımız olacakKuzum cok tesekkur ederim hepiniz bir avazda dogurun insallahvalla daha soktayim bakiyorum bunlar benim bebeklerimmi diye erken dogurcam derken buraya kadar gelmek zafer Oldu bana cok garip bir duyguymus yasadigim icin sukurler olsun hayirlisiyla zamaninda gelsinler insallah bekliyorum sizleri de
Insallah bu surecide sağlıklı güzel bir şekilde atlatır tez zamanda bebislerini alıp evine gidersinCanim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
İçerler tabi. Nasibine 2 bebe girmiş, sütü gelmez mi hiçEvet yazmasi zor olacak sanirim ama hastanede iyiyim suan anlamiyorum bisey sadece orda minikleri igneli felan goruncr icim gidiyor varya doktora gore en az 36 haftalik Olana kadar birakiriz diyor ama insallah da evimize cikabiliriz de sizi takip edebilirim
Kuzum cok tesekkur ederim hepiniz bir avazda dogurun insallahvalla daha soktayim bakiyorum bunlar benim bebeklerimmi diye erken dogurcam derken buraya kadar gelmek zafer Oldu bana cok garip bir duyguymus yasadigim icin sukurler olsun hayirlisiyla zamaninda gelsinler insallah bekliyorum sizleri de
Insallah kuzum ya kolostrum gibi az az geliyor ama daha hic iciremedim varya insallah icerler sutumu kucucukler buyusunler diye cabaliyorum korkuyorum dokunurkenrabbim insallah senide hayirlisiyla guzel zaman da kavustursun
Insallah kuzum ya onlar burda kalirsa eve gidip gelmem zor olur cok uzak insallab toparlanirlarinsallah hayirlisiyla sizleri de guzel haberlerini alim
Bana 10 dakika da 1 olursa demişti doktor ama bilemedim ki. Yalancı kasılma da olabilir. Doğum sancısı düzenli oluyor. Ebede 9 dakika da 1 sancin oluyorsa gel demiştiDüzensiz kasılmalarım var ortalama yarım saatte 1 gibi karnım sertleşip sancı giriyor alt taraflara. Gitmeli miyim sizce acile yoksa beklemek mi mantıklı
Yaaa sen doğum mu yaptın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın ikisine de gözün aydınHamdolsun Kuzum varya en son gecen hafta kiz 1800 erkek 1900yuzdu nasil oldu kiz’daha kilo aldi cozemedimcok sukur daha boyle koluma alamadim
hani tavsanr bebekleri dogunca boyle minik minik dokunur ya kendimi oyle hissediyorumdokunurken canlari acirmi diye kucagima alabilsem cok mutlu olcam
insallah hayirlisiyla guzel haberini alim seninde zamanin da
Büyük ihtimal yalancı kasılma canım arası uzadı çünküBana 10 dakika da 1 olursa demişti doktor ama bilemedim ki. Yalancı kasılma da olabilir. Doğum sancısı düzenli oluyor. Ebede 9 dakika da 1 sancin oluyorsa gel demişti
Düzenli sancın varsa karnın kasılıyosa acilde baktır ama bulantı bendede oluyo bide bebek büyüdüğü için karın ağrısı hissediyorum bazenKızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım
Hala devam ediyor çok şiddetli değil ama ağrı varDüzenli sancın varsa karnın kasılıyosa acilde baktır ama bulantı bendede oluyo bide bebek büyüdüğü için karın ağrısı hissediyorum bazen
Ben varim canim 30 agustosa gün verdi 3.sezeryanim olucak insallah saglikla kucagimiza aliriz ,suan covid oldum umarim toparlarim kendimi doguma daha cantam bile hazir degilMerhabalar ben 36+2yim ağustos annesi mi eylül annesi miyim karar veremedim Ağustos son haftası alabiliriz dedi doktor:)kasık fıtığı yüzünden sezaryen olacak.Okuduklarımdan az çok aklımda kalanlara cevap gümüş kapak aldım markası silverbell geçen hafta başladım onu takınca nemleniyor uçları.kararma vs olmadı illa en pahalıyı almaya gerek yok bence .işe yarıyor mu bilemiyorum göreceğiz lansinoh da sürüyorum arada uçları uyarmamaya dikkat ederek.Benim gibi ağustos sonuna sezaryen tarihi alan başka birileri var mı?
Hıımm o zaman bu değil, yanlış alarmAdet sancisi gibi oluyor dogum sancisi bacim sert
Nerden nereye..Canim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
PH’dan kaynaklı dimi.Kültürde üreme yok ama hafif bir enfeksiyon var. Bu değerlere antibiyotik baslanmaz genelde, tabi yanma, ağrı vs gibi ciddi bir şikayetin yoksa. Bol su icmelisin. Geçmiş olsun
Naptın canım gittin mi acile?Düzensiz kasılmalarım var ortalama yarım saatte 1 gibi karnım sertleşip sancı giriyor alt taraflara. Gitmeli miyim sizce acile yoksa beklemek mi mantıklı
Aynen hic bisey anlamiyor insan hemsireler bezlerken bakiyorum sanki benim degiller gibiİnşallahZamanla alışırsın canım ilk olunca hepimiz tecrübesiziz Bu arada sıkıntıların bitti mi kaşıntı özellikle
Yaa insallahBiz doğurana kadar tecrübeli anne olursun tavsiyelerine ihtiyacımız olacak
insallahInsallah bu surecide sağlıklı güzel bir şekilde atlatır tez zamanda bebislerini alıp evine gidersin
Kuzum varya hamdolsun 28 den 34uncu haftaya gelmek benim icin baya buyuk bir mucadeleydi dedigin gibi hic kotu bakamiyorum cok kucuklerdi hamdolsun daha da buyudulerİçerler tabi. Nasibine 2 bebe girmiş, sütü gelmez mi hiçbol bol olumlu düşün her şey önce beyinde başlıyor.
Amin inşallah canım
Ya çiçeğim sizin bu günlere sağ Salim eriştiğinizi görünce ben bile o kadar gururlu hissettim ki.
Şükürler olsun
evet eylulun ikinci bebekleri geldi hamdolsunYaaa sen doğum mu yaptın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın ikisine de gözün aydın
Aynen varya ilk duydugumdaki soku simdi yasiyorum korku stres sevinc degisik duygular ne cabuk gecti de kucagima aldim diye Birde o minicik ultrason foto karindan sonra simdiki halleriNerden nereye..
Haberi aldığımız ilk günlerden bugünlere gelmek beni acayip duygulandırıyor.
Sana bahsetmiştim ya bir yakınım da yaklaşık bu kilolarda doğum yaptı Haziran ayında, şimdi maşallah bebekler öyle sağlıklı öyle tatlılar kii
Seninkiler de öyle olacak Allah’ın izniyle.
Artık grubun tıpası açıldı diyorum ben bir bir gelecek güzel haberler. Fırsat oldukça yaz bizeee, gözün aydın canım
PH’dan kaynaklı dimi.
Ptesi bi sorayım doktoruna. Kaşıntı problemim vermen krem ile geçti şükür. Öyle çok su içiyorum ki tuvaletten çıkamıyorum. Geçen gün dışarı çıkarken 2 km’lik aşağı ineceğim diye 2 yerde durup tuvalete gittim
Cevap İçin sağol canım.
Bu arada çok geçmiş olsun depremden dolayı.
Naptın canım gittin mi acile?
Ben henüz o kasılmaları yaşamaya başlamadım ama yakındır.
Bende de pelvis bölgesinde ağrı oluyor özellikle oturduğum/yattığım yerden kalktığımda. Bebek baş aşağı olduğu İçin e artık 2 kiloyu da geçt baskı yapıyor sanıyorum ki.
O kadar duygulandım ki tüm yazdıklarını tek tek okuyup öyle yazayım dedim. Doktor da uzun bi süre vermemiş en yakın zamanda alırsın kucağına yavrularını inşaallah artık bunlarla napıcam ben diye dertlenirsin bize tavsiye verirsin burada. Hepimiz seninle bekledik bu haftaya kadar ve gün geçtikçe çok şükür dedik. Kiloları güzelmiş ikiz bebekler için. Eminim hemencecik toparlayacaklardır. Seni üzmeyip bu haftaya kadar geldiler yine üzmezler annesiAynen varya ilk duydugumdaki soku simdi yasiyorum korku stres sevinc degisik duygular ne cabuk gecti de kucagima aldim diye Birde o minicik ultrason foto karindan sonra simdiki hallerihayirlisiyla zamaninda dogurun hepiniz yasayin insallah ya Evet demistin masallah insallah da dedigin gibi olur icim aciyor oyle yanlarina gidip de gorunce burnunda oksijen elleri serumlu gorunce insallah gececek
Yok canım gitmedim kasılma araları uzadı ama devam etti yalancı sancılardı galiba. Gece hareket ederlen bile ağrım vardı şimdi iyiyim çok şükür.Naptın canım gittin mi acile?
Ben henüz o kasılmaları yaşamaya başlamadım ama yakındır.
Bende de pelvis bölgesinde ağrı oluyor özellikle oturduğum/yattığım yerden kalktığımda. Bebek baş aşağı olduğu İçin e artık 2 kiloyu da geçt baskı yapıyor sanıyorum ki.
TeşekkürlerPH’dan kaynaklı dimi.
Ptesi bi sorayım doktoruna. Kaşıntı problemim vermen krem ile geçti şükür. Öyle çok su içiyorum ki tuvaletten çıkamıyorum. Geçen gün dışarı çıkarken 2 km’lik aşağı ineceğim diye 2 yerde durup tuvalete gittim
Cevap İçin sağol canım.
Bu arada çok geçmiş olsun depremden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?