2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biz doğurana kadar tecrübeli anne olursun tavsiyelerine ihtiyacımız olacak

Insallah bu surecide sağlıklı güzel bir şekilde atlatır tez zamanda bebislerini alıp evine gidersin

İçerler tabi. Nasibine 2 bebe girmiş, sütü gelmez mi hiç bol bol olumlu düşün her şey önce beyinde başlıyor.
Amin inşallah canım
Ya çiçeğim sizin bu günlere sağ Salim eriştiğinizi görünce ben bile o kadar gururlu hissettim ki.
Şükürler olsun

Düzensiz kasılmalarım var ortalama yarım saatte 1 gibi karnım sertleşip sancı giriyor alt taraflara. Gitmeli miyim sizce acile yoksa beklemek mi mantıklı

Düzensiz kasılmalarım var ortalama yarım saatte 1 gibi karnım sertleşip sancı giriyor alt taraflara. Gitmeli miyim sizce acile yoksa beklemek mi mantıklı
Bana 10 dakika da 1 olursa demişti doktor ama bilemedim ki. Yalancı kasılma da olabilir. Doğum sancısı düzenli oluyor. Ebede 9 dakika da 1 sancin oluyorsa gel demişti

Yaaa sen doğum mu yaptın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın ikisine de gözün aydın

Kızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım

Ben varim canim 30 agustosa gün verdi 3.sezeryanim olucak insallah saglikla kucagimiza aliriz ,suan covid oldum umarim toparlarim kendimi doguma daha cantam bile hazir degil

Nerden nereye..
Haberi aldığımız ilk günlerden bugünlere gelmek beni acayip duygulandırıyor.

Sana bahsetmiştim ya bir yakınım da yaklaşık bu kilolarda doğum yaptı Haziran ayında, şimdi maşallah bebekler öyle sağlıklı öyle tatlılar kii
Seninkiler de öyle olacak Allah’ın izniyle.
Artık grubun tıpası açıldı diyorum ben bir bir gelecek güzel haberler. Fırsat oldukça yaz bizeee, gözün aydın canım
Kültürde üreme yok ama hafif bir enfeksiyon var. Bu değerlere antibiyotik baslanmaz genelde, tabi yanma, ağrı vs gibi ciddi bir şikayetin yoksa. Bol su icmelisin. Geçmiş olsun
PH’dan kaynaklı dimi.
Ptesi bi sorayım doktoruna. Kaşıntı problemim vermen krem ile geçti şükür. Öyle çok su içiyorum ki tuvaletten çıkamıyorum. Geçen gün dışarı çıkarken 2 km’lik aşağı ineceğim diye 2 yerde durup tuvalete gittim
Cevap İçin sağol canım.

Bu arada çok geçmiş olsun depremden dolayı.
Naptın canım gittin mi acile?
Ben henüz o kasılmaları yaşamaya başlamadım ama yakındır.

Bende de pelvis bölgesinde ağrı oluyor özellikle oturduğum/yattığım yerden kalktığımda. Bebek baş aşağı olduğu İçin e artık 2 kiloyu da geçt baskı yapıyor sanıyorum ki.

İnşallah Zamanla alışırsın canım ilk olunca hepimiz tecrübesiziz Bu arada sıkıntıların bitti mi kaşıntı özellikle
Aynen hic bisey anlamiyor insan hemsireler bezlerken bakiyorum sanki benim degiller gibi
Ayy Evet varya ilk dogumdan cikar cikmaz saga ve sola nasil yatildigini denedim ozlemisim sonra ne kasinti ne karin bisey kalmadi
tek derdim lekelerim dogumda aklima geldi saclarimi surdum ama asiri klima vardi hix terlememisti saclarim ise yaramadi sanirim simdi onlar ve karin tuylerim gidecekmi diye bekliyorum
Biz doğurana kadar tecrübeli anne olursun tavsiyelerine ihtiyacımız olacak
Yaa insallah Ben bekleyemedim ama siz zamaninda dogurcaksiniz insallah
Insallah bu surecide sağlıklı güzel bir şekilde atlatır tez zamanda bebislerini alıp evine gidersin
insallah Yanim hep bos onlarsiz cabuk atlatip eve donersem anliycam anneligi sanirim
Kuzum varya hamdolsun 28 den 34uncu haftaya gelmek benim icin baya buyuk bir mucadeleydi dedigin gibi hic kotu bakamiyorum cok kucuklerdi hamdolsun daha da buyuduler
dun ilk sut kolostrum cikti minnacik onu icemediler ama sagmaya devam etcem insallah alisirlar darisi hayirlisiyla basina olsun en guzel zamanda insallah
Yaaa sen doğum mu yaptın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı yazılar yazsın ikisine de gözün aydın
evet eylulun ikinci bebekleri geldi hamdolsun amiin insallah hepiniz de bir avazda dogurun

Aynen varya ilk duydugumdaki soku simdi yasiyorum korku stres sevinc degisik duygular ne cabuk gecti de kucagima aldim diye Birde o minicik ultrason foto karindan sonra simdiki halleri hayirlisiyla zamaninda dogurun hepiniz yasayin insallah ya Evet demistin masallah insallah da dedigin gibi olur icim aciyor oyle yanlarina gidip de gorunce burnunda oksijen elleri serumlu gorunce insallah gececek

O kadar duygulandım ki tüm yazdıklarını tek tek okuyup öyle yazayım dedim. Doktor da uzun bi süre vermemiş en yakın zamanda alırsın kucağına yavrularını inşaallah artık bunlarla napıcam ben diye dertlenirsin bize tavsiye verirsin burada. Hepimiz seninle bekledik bu haftaya kadar ve gün geçtikçe çok şükür dedik. Kiloları güzelmiş ikiz bebekler için. Eminim hemencecik toparlayacaklardır. Seni üzmeyip bu haftaya kadar geldiler yine üzmezler annesi Meleklerini bizim yerimize de öp kokla biz de peşinden geleceğiz inşaallah. Rabbim kolaylık beklerken sabır versin. Şimdi kucağına almak için sabırsızlanıyorsundur. Meleklere de sana da şifa versin Rabbim tez zamanda. Hayırlı mübarek olsun evlatların

Yok canım gitmedim kasılma araları uzadı ama devam etti yalancı sancılardı galiba. Gece hareket ederlen bile ağrım vardı şimdi iyiyim çok şükür.

Evet o ağrılar baskıdan dolayı oluyor Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

Teşekkürler Yok lökosit için dedim aslında, bı de dansite oranı normal gözükse de daha düşük olsa daha iyi o da su içtikçe düşer, testi sabah saatlerinde verdiysen normal.. Benim de öyle aslında ph ve lökosit değerlerim, doktorum bol su ve iki haftada bir idrar tahlili istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…