Çok geçmiş olsunSon mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
İnşallahAynen hic bisey anlamiyor insan hemsireler bezlerken bakiyorum sanki benim degiller gibi
Ayy Evet varya ilk dogumdan cikar cikmaz saga ve sola nasil yatildigini denedim ozlemisim sonra ne kasinti ne karin bisey kalmadi
tek derdim lekelerim dogumda aklima geldi saclarimi surdum ama asiri klima vardi hix terlememisti saclarim ise yaramadi sanirimsimdi onlar ve karin tuylerim gidecekmi diye bekliyorum
Yaa insallahBen bekleyemedim ama siz zamaninda dogurcaksiniz insallah
insallahYanim hep bos onlarsiz cabuk atlatip eve donersem anliycam anneligi sanirim
Kuzum varya hamdolsun 28 den 34uncu haftaya gelmek benim icin baya buyuk bir mucadeleydi dedigin gibi hic kotu bakamiyorum cok kucuklerdi hamdolsun daha da buyuduler
dun ilk sut kolostrum cikti minnacik onu icemediler ama sagmaya devam etcem insallah alisirlardarisi hayirlisiyla basina olsun en guzel zamanda insallah
evet eylulun ikinci bebekleri geldi hamdolsunamiin insallah hepiniz de bir avazda dogurun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun şiddetli miydi depremler insan psikolojik olarak uyuyamaz zaten öyle durumda gene olursa diye Allah beterinden korusunSon mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
Ya Kuzum Cok tesekkur ederimO kadar duygulandım ki tüm yazdıklarını tek tek okuyup öyle yazayım dedim. Doktor da uzun bi süre vermemiş en yakın zamanda alırsın kucağına yavrularını inşaallah artık bunlarla napıcam ben diye dertlenirsin bize tavsiye verirsin burada. Hepimiz seninle bekledik bu haftaya kadar ve gün geçtikçe çok şükür dedik. Kiloları güzelmiş ikiz bebekler için. Eminim hemencecik toparlayacaklardır. Seni üzmeyip bu haftaya kadar geldiler yine üzmezler annesiMeleklerini bizim yerimize de öp kokla biz de peşinden geleceğiz inşaallah. Rabbim kolaylık beklerken sabır versin. Şimdi kucağına almak için sabırsızlanıyorsundur. Meleklere de sana da şifa versin Rabbim tez zamanda. Hayırlı mübarek olsun evlatların
İsmi çok güzel maşallah yaBizim ismimiz belli mihra olcak ama doğum belli değilkızlar çatı muayenesi olanlar neye göre dar deniyo acaba yaa bende dar olduğunu düşünüyorum çatılarımın
Her doğum farklı olurmuş canım inşallah hiç anlamadan bir avaz da aliverirsin kucağına hani diyorlar ya hastaneye gittim açılma 5 cm falan die sende onlardan olursunNormaldi canım ama 0 açılma 0 sancı ile doğurdum suni verildi sadece fenaydı yani şimdi ikinci de kız olunca arada zaman olmayınca her şeyi hazır ya bir şey almadık o yüzden hiç o modda degilim
Bu gece bende yaşadım onu ne tarafıma donsem bir ağrı sancı bı uyusmusluk hissi çok berbat bir geceydiİyi akşamlar kızlar, 2 gecedir sol tarafıma yattığımda sol kasığımın içinde deli bir sancı oluyor. Bağırtacak cinsten yani fena. Kalkıp oturunca azalıyor. Nasıl yatıcam bilmiyorum. Benzer bir şey yaşayan var mı? Nette pek bilgi bulamadım. Regl ağrısı gibi ama yattığım sürece devam ediyor.
Ekliyorum canım saglikla al kucağınaBizim adımız belli oldu Çınar olacak inşallah. Sat 6 aralık, doğum 1 eylüle gün verdi doktorum. 2.sezaryen doğumum o yüzden planlı sezaryen olacak.
Yaaa bı hamile için ne kadar gurur verici mutluluk verici bir olay çok şanslısın canimArkadaşlarım bugün bana baby shower yaptılar o kadar güzel geçti ki resimlere videolara baka baka duyamıyorum çok güzel anı oldu bee. Her ince ayrıntıyı düşünmüşler çok mutlandık bebikte kıpır kıpır hormonlar yansıyor
Ahhh benim güzel mervemmm sonunda kavuştun minnoslarina inanıyorum ki daha güzel günler göreceksiniz bu ayrılık çok sürmeyecek çok şükür ki gidip görüyorsun bebiskolarini nasıllar benziyorlar mi birbirlerineCanim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
Bu gece benim de öyleydi bı ağrı bı mide bulantısı sabah kalktim hiç biseyim yokKızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım
Ne olur ne olmaz sen çantanı hazırla bizim doğum tarihleri aynı görünüyor canim ağustos erken değil mi 12 Eylül için bile erken dedi bana sezeryan için kuvoze girmesin bebek dedi farklı bir durum mu varBen varim canim 30 agustosa gün verdi 3.sezeryanim olucak insallah saglikla kucagimiza aliriz ,suan covid oldum umarim toparlarim kendimi doguma daha cantam bile hazir degil
Geçmiş olsun canim şimdi nasılsın bebisko dayanamıyor galiba gelmek istiyorYok canım gitmedim kasılma araları uzadı ama devam etti yalancı sancılardı galiba. Gece hareket ederlen bile ağrım vardı şimdi iyiyim çok şükür.
Evet o ağrılar baskıdan dolayı oluyor Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
yaa insallah teyzesiÇok geçmiş olsun
İnşallah
Bebişlerin o günden bu günlere Kocaman olmuşlar annesi. En geç 36 diyorsa doktorun merak etme cok kısa bi zaman dilimi, maşallah.
sen süt sağımına devam et onlar içerler hiç dertlenmeburada çok daha güzel haberlerini alacağız inşallah
Biraz da takılayım sanaiki bebeyle Allah kolaylık versin
Pes etmeden sagmaya bak kuzum bebislerine şifa niyetine ilk süt önemliyaa insallah teyzesiCidden eve gidelim hep beraber kolaymi zormu dusunmuycem hastane de uyuyamiyorum Ay lohusa triplerine ikinci gun gircem Of o sut sagma makinasi igrenc bir sey nasil aci cikan minnacik bir sut onu bile fazla buluyorlarmis insallah icerler Guzel haberlerinizi hep bekliyorum insallah hayirli kolay dogum nasip etsin rabbim
Ah ben de instagramda bi ebeden görmüştüm göğüs pedini bebeğin yakınına bırakın ki kokuya alışıp emsin diye. Belki 36 ya kadar beklemeden verirler bileYa Kuzum Cok tesekkur ederimhamdolsun onlaea kavusmak ne farkli bir duygu ultrasondaki hallerinden bin kat daha guzel oluyorlar demin geldim yanlarindan cok sukue oglumdan almislar oksijeni kizima takmislar cok hizli nefes aliyor alisacak diyorlar insallah da oyle olur atlatirlar
doktorlar herhangi bir tisort istediler babasinin veya annesinin kokusun alsin yanlarinda diye Ay cok duygulandimInsallah hizli toparlanirlar gidip geliyorim ama gozum iki oda yanda kaliyor
Evet kucagima hic alamadim ya cok buyuk hasretle bekliyoruminsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
zamaninda dogsun insallah sizin mucizelerinizsimdi vaktim cok ama aklim onlarda aman evde olsunlar da vakit bulurum ben size
Yaa keşke hiç yasamasaydim da bilmeseydimkatinaizmir grubuzun doktoru maşallah
Canım teşekkür ederim, sabah soracağım doktoruma. Bir de su su su
TeşekkürlerCanım çok geçmiş olsun şiddetli miydi depremler insan psikolojik olarak uyuyamaz zaten öyle durumda gene olursa diye Allah beterinden korusun
Benimde oluyor bu gece özellikle çok fenaydı ama şimdi daha iyi. Ağır diye sanırım bebekler. Tansiyon ölçüyorum böyle durumlarda bazen düşmüş oluyor. Belki onla ilgilidir.Kızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım
Ben listede yokum ama günde 5 kez en az buraya bakıyorum :) merak ettiğim şeylerde çok yardımcı oldunuz tüm grup olarak teşekkür ederim herkese.Canım kızlar belki bu söylediğime sıcak bakmayanlar olabilir öncesinde de 2018 Kasım annelerindeydim çok güzel dostluklar kuruldu sosyal medyadan da görüştüklerimiz oldu
Dilerseniz ben sizlerle de öyle olmak isterim hatta burdan o şekilde takiplestigim bir kaç arkadaşım oldu çokta minnoş insanlartabiki kimseyi zorlayamam bunun için ama sıcak bakan annislerim olursa bana özelden yazabilirler çok mutlu olurum her animiza şahitlik etmek paha biçilemez
cidden acili bir surecmis mavis ama dayancam insallah dedigin gibi onlara sifa olsun ozellikle ilk sutu cok vermek istedim hepPes etmeden sagmaya bak kuzum bebislerine şifa niyetine ilk süt önemlievet sabır gerekiyor ama doğum yaptın anliyorsundir annelik hiç kolay değil ama bir o kadar da mükemmel bir duygu
Ah harika fikirmis bende deneyim bunuAh ben de instagramda bi ebeden görmüştüm göğüs pedini bebeğin yakınına bırakın ki kokuya alışıp emsin diye. Belki 36 ya kadar beklemeden verirler bileYengemin de ikizleri oldu yakın zamanda onda da biri geç geldiği için solunumunda sıkıntı oldu 10 gün sonra çıkacak dediler 4 gün kadar sonra çıktı bile Ya senin evlatların oldu İki minnak can sana emanet olacak artık tadını çıkar lütfen çok şükür büyük bi sıkıntı da yok. Beklediğinden iyi olacak her şey öyle hissediyorum
O zaman tekrardan hoşgeldin aramıza canim ekledim listeye Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinBen listede yokum ama günde 5 kez en az buraya bakıyorum :) merak ettiğim şeylerde çok yardımcı oldunuz tüm grup olarak teşekkür ederim herkese.
Listeye ekleyebilirsiniz isterseniz ama doğum tarihim belli değil. Keşke olsa :)
16 Aralık sat, bebek erkek, İzmir’de yaşıyorum, 30 yaşındqyım ve bebeğin adı Çağan.
İlk başta o kadar çıkıyor kuzucum imkanın varsa ılık bir duş al git gide çoğalacak sütün hele bir de ten tene temas olup bebekler emmeye başladıkça daha çok gelecek Allah'ın izniyle bir de bol bol su içcidden acili bir surecmis mavis ama dayancam insallah dedigin gibi onlara sifa olsun ozellikle ilk sutu cok vermek istedim hepAma cikan sonuc cidden minnacik ya 2 ml gibi
Ah harika fikirmis bende deneyim bunugozlerini cok acmiyorlar ama bizi hissediyorlar ya cok buyuk bir mucize
masallahdarisi basimiza insallah cabuk atlatirlar gidip geldikce doktorlardan utaniyorum varya
Allah razi olsun insallah dedigin gibi olur erkenden cikarlar zor bir surec ama sukur biz 34u gorduk o yuzden mutluyum
Evet insan alisinca geçecek sanıyor en son İstanbul da olan deprem de artcilar oluyor diye aldirmamistim baktım geçmiyor oğlumu uykusundan alıp nasıl dışarı kostugumu bilememistimTeşekkürlermaviss_34 O büyük depremden sonra her an siddetlenecek gibi geliyor. Bu da yavaş başladı durmaya yakın yeniden şiddetlendi, eşim yatağın yanına uzan derken bitti. Uzundu ve korkutacak kadardı, yoksa alışkınız aslında. Bı de bebiş olunca daha farklı tabi
Teşekkür ederim hepimize inşallahO zaman tekrardan hoşgeldin aramıza canim ekledim listeye Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun güzel tarih:)canını sıkma ben de hamileyken covid geçirdim bol antikorlu bebelerimiz olcak:)Ben varim canim 30 agustosa gün verdi 3.sezeryanim olucak insallah saglikla kucagimiza aliriz ,suan covid oldum umarim toparlarim kendimi doguma daha cantam bile hazir degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?