2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Son mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun
İnşallah
Bebişlerin o günden bu günlere Kocaman olmuşlar annesi. En geç 36 diyorsa doktorun merak etme cok kısa bi zaman dilimi, maşallah.
sen süt sağımına devam et onlar içerler hiç dertlenme burada çok daha güzel haberlerini alacağız inşallah
Biraz da takılayım sana iki bebeyle Allah kolaylık versin

Son mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
Canım çok geçmiş olsun şiddetli miydi depremler insan psikolojik olarak uyuyamaz zaten öyle durumda gene olursa diye Allah beterinden korusun

Ya Kuzum Cok tesekkur ederim hamdolsun onlaea kavusmak ne farkli bir duygu ultrasondaki hallerinden bin kat daha guzel oluyorlar demin geldim yanlarindan cok sukue oglumdan almislar oksijeni kizima takmislar cok hizli nefes aliyor alisacak diyorlar insallah da oyle olur atlatirlar
doktorlar herhangi bir tisort istediler babasinin veya annesinin kokusun alsin yanlarinda diye Ay cok duygulandim Insallah hizli toparlanirlar gidip geliyorim ama gozum iki oda yanda kaliyor
Evet kucagima hic alamadim ya cok buyuk hasretle bekliyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
zamaninda dogsun insallah sizin mucizeleriniz simdi vaktim cok ama aklim onlarda aman evde olsunlar da vakit bulurum ben size

Bizim ismimiz belli mihra olcak ama doğum belli değil kızlar çatı muayenesi olanlar neye göre dar deniyo acaba yaa bende dar olduğunu düşünüyorum çatılarımın
İsmi çok güzel maşallah ya vajinadaki kemik yapısına göre bakıp yorumluyorlar sanırım canim ben o muayeneyi zorla olmuştum çatin fena değil ama bu kasmayla normal doğum zor demişti
Normaldi canım ama 0 açılma 0 sancı ile doğurdum suni verildi sadece fenaydı yani şimdi ikinci de kız olunca arada zaman olmayınca her şeyi hazır ya bir şey almadık o yüzden hiç o modda degilim
Her doğum farklı olurmuş canım inşallah hiç anlamadan bir avaz da aliverirsin kucağına hani diyorlar ya hastaneye gittim açılma 5 cm falan die sende onlardan olursun benim de iki numara erkek çok bişey almadım hastane çıkışı üç dört takım yeni doğan gerisi kişisel eşyalar zaten
Bu gece bende yaşadım onu ne tarafıma donsem bir ağrı sancı bı uyusmusluk hissi çok berbat bir geceydi
Bizim adımız belli oldu Çınar olacak inşallah. Sat 6 aralık, doğum 1 eylüle gün verdi doktorum. 2.sezaryen doğumum o yüzden planlı sezaryen olacak.
Ekliyorum canım saglikla al kucağına
Yaaa bı hamile için ne kadar gurur verici mutluluk verici bir olay çok şanslısın canim
Ahhh benim güzel mervemmm sonunda kavuştun minnoslarina inanıyorum ki daha güzel günler göreceksiniz bu ayrılık çok sürmeyecek çok şükür ki gidip görüyorsun bebiskolarini nasıllar benziyorlar mi birbirlerine hosgelmis topigimizin ikinci melekleri Rabbim hayırlı güzel ömürler nasip etsin güzel günlerde büyüt inşallah darısı bize olsun bizi unutma gelişmelerden haberdar et kuzucum
Kızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım
Bu gece benim de öyleydi bı ağrı bı mide bulantısı sabah kalktim hiç biseyim yok
Ben varim canim 30 agustosa gün verdi 3.sezeryanim olucak insallah saglikla kucagimiza aliriz ,suan covid oldum umarim toparlarim kendimi doguma daha cantam bile hazir degil
Ne olur ne olmaz sen çantanı hazırla bizim doğum tarihleri aynı görünüyor canim ağustos erken değil mi 12 Eylül için bile erken dedi bana sezeryan için kuvoze girmesin bebek dedi farklı bir durum mu var
Geçmiş olsun canim şimdi nasılsın bebisko dayanamıyor galiba gelmek istiyor

yaa insallah teyzesi Cidden eve gidelim hep beraber kolaymi zormu dusunmuycem hastane de uyuyamiyorum Ay lohusa triplerine ikinci gun gircem Of o sut sagma makinasi igrenc bir sey nasil aci cikan minnacik bir sut onu bile fazla buluyorlarmis insallah icerler Guzel haberlerinizi hep bekliyorum insallah hayirli kolay dogum nasip etsin rabbim

Canım kızlar belki bu söylediğime sıcak bakmayanlar olabilir öncesinde de 2018 Kasım annelerindeydim çok güzel dostluklar kuruldu sosyal medyadan da görüştüklerimiz oldu
Dilerseniz ben sizlerle de öyle olmak isterim hatta burdan o şekilde takiplestigim bir kaç arkadaşım oldu çokta minnoş insanlar tabiki kimseyi zorlayamam bunun için ama sıcak bakan annislerim olursa bana özelden yazabilirler çok mutlu olurum her animiza şahitlik etmek paha biçilemez

Pes etmeden sagmaya bak kuzum bebislerine şifa niyetine ilk süt önemli evet sabır gerekiyor ama doğum yaptın anliyorsundir annelik hiç kolay değil ama bir o kadar da mükemmel bir duygu

Ah ben de instagramda bi ebeden görmüştüm göğüs pedini bebeğin yakınına bırakın ki kokuya alışıp emsin diye. Belki 36 ya kadar beklemeden verirler bile Yengemin de ikizleri oldu yakın zamanda onda da biri geç geldiği için solunumunda sıkıntı oldu 10 gün sonra çıkacak dediler 4 gün kadar sonra çıktı bile Ya senin evlatların oldu İki minnak can sana emanet olacak artık tadını çıkar lütfen çok şükür büyük bi sıkıntı da yok. Beklediğinden iyi olacak her şey öyle hissediyorum

Canım çok geçmiş olsun şiddetli miydi depremler insan psikolojik olarak uyuyamaz zaten öyle durumda gene olursa diye Allah beterinden korusun
Teşekkürler maviss_34 O büyük depremden sonra her an siddetlenecek gibi geliyor. Bu da yavaş başladı durmaya yakın yeniden şiddetlendi, eşim yatağın yanına uzan derken bitti. Uzundu ve korkutacak kadardı, yoksa alışkınız aslında. Bı de bebiş olunca daha farklı tabi

Kızlar içim bulanıyor gibi hafif hafif de karnım ağrıyor doğum sancısımi bu uyukumdan uyandım
Benimde oluyor bu gece özellikle çok fenaydı ama şimdi daha iyi. Ağır diye sanırım bebekler. Tansiyon ölçüyorum böyle durumlarda bazen düşmüş oluyor. Belki onla ilgilidir.

Ben listede yokum ama günde 5 kez en az buraya bakıyorum :) merak ettiğim şeylerde çok yardımcı oldunuz tüm grup olarak teşekkür ederim herkese.
Listeye ekleyebilirsiniz isterseniz ama doğum tarihim belli değil. Keşke olsa :)
16 Aralık sat, bebek erkek, İzmir’de yaşıyorum, 30 yaşındqyım ve bebeğin adı Çağan.

Pes etmeden sagmaya bak kuzum bebislerine şifa niyetine ilk süt önemli evet sabır gerekiyor ama doğum yaptın anliyorsundir annelik hiç kolay değil ama bir o kadar da mükemmel bir duygu
cidden acili bir surecmis mavis ama dayancam insallah dedigin gibi onlara sifa olsun ozellikle ilk sutu cok vermek istedim hep Ama cikan sonuc cidden minnacik ya 2 ml gibi
Ah harika fikirmis bende deneyim bunu gozlerini cok acmiyorlar ama bizi hissediyorlar ya cok buyuk bir mucize
masallah darisi basimiza insallah cabuk atlatirlar gidip geldikce doktorlardan utaniyorum varya
Allah razi olsun insallah dedigin gibi olur erkenden cikarlar zor bir surec ama sukur biz 34u gorduk o yuzden mutluyum

O zaman tekrardan hoşgeldin aramıza canim ekledim listeye Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

İlk başta o kadar çıkıyor kuzucum imkanın varsa ılık bir duş al git gide çoğalacak sütün hele bir de ten tene temas olup bebekler emmeye başladıkça daha çok gelecek Allah'ın izniyle bir de bol bol su iç

Evet insan alisinca geçecek sanıyor en son İstanbul da olan deprem de artcilar oluyor diye aldirmamistim baktım geçmiyor oğlumu uykusundan alıp nasıl dışarı kostugumu bilememistim sürekli olacak gibi gelir şimdi uzun bir süre unutana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…