2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bol bol sıcak havlu sar göğüslerine masaj yap
Onların midesi şimdi küçücük kiraz kadar bile değil fazla bile gelir zamanla büyüyorlar İşte

Gözünüz aydın canımm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebişlerinle en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah

Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum. Biz bugün tam 37+0 olduk zaman o kadar hızlı akıp geçiyor ki… ben iyice ağırlaştım. Her tarafım, özellikle bacaklarım ve ayaklarım artık patlamak üzere, su topladı. Bazen yürürken ayaklarımı hissetmiyorum balonun üstünde yürüyorum sanki ağrılarım çok oluyor kasıkta özellikle aniden bıçak saplanır gibi.. adet sancısı gibi sancılarım oluyor bazen belime vuruyor ama düzenli olmadığı için ciddiye almıyorum. Bende durum böyle yani bekliyorum sizler nasılsınız?

Canım iyi olmanıza cok cok sevindim.en kısa zamanda bebeklerin kucagında evine dön inşallah..her yazdıgını okuyunca bi duygulanıyorum lütfen kucagına alınca minicik yanaklrını benim için öp

Evet evet görün bence de, ilk gebeliğimde biri de bana oyle dedi (3300 kg doğdu bu arada), ama dogurtan doktor çatın iyi dedi. Hastaneye gitmemle birlikte 4 saat icinde doğurdum.

Normal doğum istiyorsan, muhakkak ikinci bir görüş al, derim sağlıkla gelsin bebeğin

Canım gözün aydın

Anneleri olarak senin iyi olmana çok sevindim, önce sen iyi olacaksin ki bebişler de iyi olsun.

Sütün gelir korkma.

Bak ben gece 12 de doğurdum, ertesi gün yalnızken uyku cektikten sonra oturdum hastane odasında, sevdiğim slow şarkıları açtımc evden sterilazasyondan çıkmış kaşık istemiştim. Elimle masaj yapa yapa, kolostrum geldi bir kaşık kadar. Premature bebek icemese de ağız temizliğinde kullanız demişti doktor.
Ve ertesi gün süt istediler bitti dediler o bir kaşık süt, bana bir heyecan geldi.
2. Gün makinaya başladım hafif hafif...

Muhakkak sağ. Kiloları çok güzel.
İlk sıkıntılar cozulunce memeye verirler zaten.

Kolostrum çıkınca süt sağma poşetine koy, ordan da yönlendirirler zaten.

Tekrar hayırlı olsun canım

Ay çok sevindim kaşıntının geçmesine. Delirdim bend bütün gece yine neyse az kaldı bir aya benimde geçer inşallah

Senin adına çok sevindim canım inşallah kısa sürede toparliycaklar sen pozitif ol sütünü etkilemesin bebislerine hem duygusal hem bedenen sağlıklı bir anne lazım bunu unutma

Kremi sur öyle kapat canım daha etkili olur geçmiş olsun çok hassas yerlerden biri
Evet baya hassasmış, dün böyle sarımsı noktacık şeklinde süte benzer şeyler vardı dur şunlara bir bakayım derken biraz kurcaladım galiba ondan oldu
Aa cok şaşırdım geçmiş olsun kuzum
Sağol canım benim aklıma hemen acaba emzirirken nasıl acıyacak sorusu geldi, sonra hemen defettim

Bugün hastane çantamı hazırlıyorum haydi bismillah çocuk doğmadan 35. Haftada hazırlayacağız inşallah

Sıkıcaz dişimizi
Oooo hadi artık hazırla çantayı ben de henüz kapamadım bu hafta kapatıcam inş

O kuruluk işte düşün kuzum bebek emerken de öyle kuru oluyor emmeyi bilmedikleri için de o kuruluk kanıyor ondan hep derler emzirmeden kendi sütünü sur ucuna diye

Sıkıcaz dişimizi
Oooo hadi artık hazırla çantayı ben de henüz kapamadım bu hafta kapatıcam inş
Benimde bebeğin herşeyi hazır kendime bitane daha gecelik alamadım ya bitanesi düz bitane de normal almak istiyorum ama ne alasim var nede giyesim

Benimde bebeğin herşeyi hazır kendime bitane daha gecelik alamadım ya bitanesi düz bitane de normal almak istiyorum ama ne alasim var nede giyesim
Ay mavişim sanki çanta hazır olunca doğururum gibi saçma bi ruh halindeyim elim hiç kapamaya gitmiyor

Son mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim şimdi nasılsın bebisko dayanamıyor galiba gelmek istiyor
İyiyim canım çok şükür ya bugün hiç olması kasılmam. Bebişko biraz daha dayansın ya zaten 10 gün sonra kavuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…