Bol bol sıcak havlu sar göğüslerine masaj yapyaa insallah teyzesiCidden eve gidelim hep beraber kolaymi zormu dusunmuycem hastane de uyuyamiyorum Ay lohusa triplerine ikinci gun gircem Of o sut sagma makinasi igrenc bir sey nasil aci cikan minnacik bir sut onu bile fazla buluyorlarmis insallah icerler Guzel haberlerinizi hep bekliyorum insallah hayirli kolay dogum nasip etsin rabbim
Gözünüz aydın canımmCanim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
Canım iyi olmanıza cok cok sevindim.en kısa zamanda bebeklerin kucagında evine dön inşallah..her yazdıgını okuyunca bi duygulanıyorumAynen varya ilk duydugumdaki soku simdi yasiyorum korku stres sevinc degisik duygular ne cabuk gecti de kucagima aldim diye Birde o minicik ultrason foto karindan sonra simdiki hallerihayirlisiyla zamaninda dogurun hepiniz yasayin insallah ya Evet demistin masallah insallah da dedigin gibi olur icim aciyor oyle yanlarina gidip de gorunce burnunda oksijen elleri serumlu gorunce insallah gececek
Kremi sur öyle kapat canım daha etkili olur geçmiş olsun çok hassas yerlerden biriGöğüs ucum yarılmış ve inanılmaz açıyor. Yarıktı zaten ama bugün acımaya başladı, gümüş kapak kapattım bakalım bir işe yarayacak mı
Aa cok şaşırdım geçmiş olsun kuzumGöğüs ucum yarılmış ve inanılmaz açıyor. Yarıktı zaten ama bugün acımaya başladı, gümüş kapak kapattım bakalım bir işe yarayacak mı
Evet evet görün bence de, ilk gebeliğimde biri de bana oyle dedi (3300 kg doğdu bu arada), ama dogurtan doktor çatın iyi dedi. Hastaneye gitmemle birlikte 4 saat icinde doğurdum.Merhaba bayadır uğramıyordum burayabugün 36+4 olduk doktor çatı muayenesi yaptı hiç acımadı korkulacak hiçbir şey yokmuş ancak çatın biraz basık Bebek de çok kilolu olduğu için sezeryan olacak dedi bebişin kilosu 3400 acaba başka bir doktora gözüksem mi diye düşünüyorum var mı benim durumumda olan
Biri dürttü sanki benide 5sn öncesi uyandım hemenTeşekkür ederim
Canim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
Ay çok sevindim kaşıntının geçmesine. Delirdim bend bütün gece yine neyse az kaldı bir aya benimde geçer inşallahAynen hic bisey anlamiyor insan hemsireler bezlerken bakiyorum sanki benim degiller gibi
Ayy Evet varya ilk dogumdan cikar cikmaz saga ve sola nasil yatildigini denedim ozlemisim sonra ne kasinti ne karin bisey kalmadi
tek derdim lekelerim dogumda aklima geldi saclarimi surdum ama asiri klima vardi hix terlememisti saclarim ise yaramadi sanirimsimdi onlar ve karin tuylerim gidecekmi diye bekliyorum
Varsa lansinoh krem sürüp kapat bacimGöğüs ucum yarılmış ve inanılmaz açıyor. Yarıktı zaten ama bugün acımaya başladı, gümüş kapak kapattım bakalım bir işe yarayacak mı
Senin adına çok sevindim canım inşallah kısa sürede toparliycaklar sen pozitif ol sütünü etkilemesin bebislerine hem duygusal hem bedenen sağlıklı bir anne lazım bunu unutmaYa Kuzum Cok tesekkur ederimhamdolsun onlaea kavusmak ne farkli bir duygu ultrasondaki hallerinden bin kat daha guzel oluyorlar demin geldim yanlarindan cok sukue oglumdan almislar oksijeni kizima takmislar cok hizli nefes aliyor alisacak diyorlar insallah da oyle olur atlatirlar
doktorlar herhangi bir tisort istediler babasinin veya annesinin kokusun alsin yanlarinda diye Ay cok duygulandimInsallah hizli toparlanirlar gidip geliyorim ama gozum iki oda yanda kaliyor
Evet kucagima hic alamadim ya cok buyuk hasretle bekliyoruminsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
zamaninda dogsun insallah sizin mucizelerinizsimdi vaktim cok ama aklim onlarda aman evde olsunlar da vakit bulurum ben size
Evet baya hassasmış, dün böyle sarımsı noktacık şeklinde süte benzer şeyler vardı dur şunlara bir bakayım derken biraz kurcaladım galiba ondan olduKremi sur öyle kapat canım daha etkili olur geçmiş olsun çok hassas yerlerden biri
Sağol canım benim aklıma hemen acaba emzirirken nasıl acıyacak sorusu geldi, sonra hemen defettimAa cok şaşırdım geçmiş olsun kuzum
Sıkıcaz dişimiziEvet baya hassasmış, dün böyle sarımsı noktacık şeklinde süte benzer şeyler vardı dur şunlara bir bakayım derken biraz kurcaladım galiba ondan oldu
Sağol canım benim aklıma hemen acaba emzirirken nasıl acıyacak sorusu geldi, sonra hemen defettim
Bugün hastane çantamı hazırlıyorum haydi bismillah çocuk doğmadan 35. Haftada hazırlayacağız inşallah
O kuruluk işte düşün kuzum bebek emerken de öyle kuru oluyor emmeyi bilmedikleri için de o kuruluk kanıyor ondan hep derler emzirmeden kendi sütünü sur ucuna diyeEvet baya hassasmış, dün böyle sarımsı noktacık şeklinde süte benzer şeyler vardı dur şunlara bir bakayım derken biraz kurcaladım galiba ondan oldu
Sağol canım benim aklıma hemen acaba emzirirken nasıl acıyacak sorusu geldi, sonra hemen defettim
Bugün hastane çantamı hazırlıyorum haydi bismillah çocuk doğmadan 35. Haftada hazırlayacağız inşallah
Benimde bebeğin herşeyi hazır kendime bitane daha gecelik alamadım ya bitanesi düz bitane de normal almak istiyorum ama ne alasim var nede giyesimSıkıcaz dişimizi
Oooo hadi artık hazırla çantayıben de henüz kapamadım bu hafta kapatıcam inş
Ay mavişim sanki çanta hazır olunca doğururum gibi saçma bi ruh halindeyim elim hiç kapamaya gitmiyorBenimde bebeğin herşeyi hazır kendime bitane daha gecelik alamadım ya bitanesi düz bitane de normal almak istiyorum ama ne alasim var nede giyesim
Çok geçmiş olsunSon mesajı yazdığımdan beri uykuya dalamadım. Depremin her saniyesini hissettim, hisseden herkese geçmiş olsun .
İyiyim canım çok şükür ya bugün hiç olması kasılmam. Bebişko biraz daha dayansın ya zaten 10 gün sonra kavuşuyoruzGeçmiş olsun canim şimdi nasılsın bebisko dayanamıyor galiba gelmek istiyor
O bende de oldu, hazır ve doğurmadım henüzAy mavişim sanki çanta hazır olunca doğururum gibi saçma bi ruh halindeyim elim hiç kapamaya gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?