2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya kızlar benim bu ara akıntım çoğaldı sarımsı renkte sizlerde de varmı ? Doktora en son söylediğim de daha az dı hatta kontrol zamanı yok gibiydi ağrın kaşıntın yoksa korkma demişti ama şimdi artmaya başladı yine ağrım kaşıntım yok sadece lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda görüyorum normal mi aranızda yaşayan varmı?

sarımsı noktacık dediğin tam göğsün ucunda ve sıvınbişi değil dimi benimde bi göğsümün ucunda öyle beyaz bi nokta var ama hiç kurcalamadım yeni çıktı ne olduğunuda anlamadım

Ay mavişim sanki çanta hazır olunca doğururum gibi saçma bi ruh halindeyim elim hiç kapamaya gitmiyor
Güneş kızın sana sözü var hemencik gelmeyecek annesi var daha zamanı
Çok geçmiş olsun

İyiyim canım çok şükür ya bugün hiç olması kasılmam. Bebişko biraz daha dayansın ya zaten 10 gün sonra kavuşuyoruz
Galiba bu bebisler bizi gece yokluyor acele etmesin şafak sıkıştırıyor galiba
Benim de akıntı arttı canim normaldir diye düşünüyorum bazen diyorum acaba enfeksiyon mu var ama sancılı da olmuyor dogursakta rahatlasak

Enfeksiyon olmuş olabilir. Ben sürekli yaşadım gebelikte neredeyse her zaman ağrı olmuyor enfeksiyonda. Sarı- yeşil akıntıyı genelde doktorlar istemiyor.

Galiba bu bebisler bizi gece yokluyor acele etmesin şafak sıkıştırıyor galiba
Valla ben olsam dünyaya gelmek için bu kadar acele etmezdim doğdukları andan itibaren mücadele başlıyor. Emdi emmedi, emekledi, yürüdü, okula başladı falan filan. Oyy benim gözüm almıyor valla

Kuzum tam kactaydi senin dogum 34+5 mi

İlaç mı verdi peki bol bol su içmeye çalışıyorum ben şuan bir sonraki kontrole kadar geçer belki diye
Evet fitil ve antibiyotik verdi. Bazen sadece fitil verdi donaxyl diye bir işe yaramadı. En son lattawin diye bir fitil verdi geçti ama 1 ay sonra yine tekrarladı yine kullandım geçti bakalım doğuma kadar yine olmaz umarım

Kalp kalbe karsiymis aynı anda yazmışz canisi nedir bebeğinin ismi
Ay ever bende şimdi gördüm ya biz karar veremedik daha. Kozların ismine uygun olsun baş harfleri benzesin son harfi benzesin harf sayısı eşit olsun derken düşün düşün. Doğunca kadar vercez herhalde

Valla ben olsam dünyaya gelmek için bu kadar acele etmezdim doğdukları andan itibaren mücadele başlıyor. Emdi emmedi, emekledi, yürüdü, okula başladı falan filan. Oyy benim gözüm almıyor valla
Bende artık günler geçsede bir an önce doğsa diyorum ya zor günler bekliyor ama aşırı sabırsızlanıyorum. 30 ağustosu çok istiyordum doktor erken dedi güldü belki 9 eylül olur ama diye. Bakalım ne zaman gelmeyi tercih edecek

Ay ever bende şimdi gördüm ya biz karar veremedik daha. Kozların ismine uygun olsun baş harfleri benzesin son harfi benzesin harf sayısı eşit olsun derken düşün düşün. Doğunca kadar vercez herhalde
Eyvahhh en zoru karar vermek galiba kızların isimleri uyumluysa buda uyum ister canim inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir isim

Reactions: Zzy
Benim doğum yaklaştıkça psikolojim bozuldu galiba. Doğurmak istemiyorum diye ağlıyorum. Şimdi ben seviyorum doğunca herkes sevecek diye ağlıyorum. Herşeye ağlıyorum bu ara

Aramızda daha önce sezeryan olanlara bir sorum var. 38+1 erken mi sizce sezeryan için. Küvöze falan girecek diye korkuyorum biraz.

Benim doğum yaklaştıkça psikolojim bozuldu galiba. Doğurmak istemiyorum diye ağlıyorum. Şimdi ben seviyorum doğunca herkes sevecek diye ağlıyorum. Herşeye ağlıyorum bu ara
Ahh bu hormonlar bende bazen ağlamak istiyorum sonra bebek üzülecek diye vazgeçiyorum böyle saçma sapan bir ruh hali gel gitli günü belli olması güzel en azından insan önden kendini hazırlar ya bence Şu 36yı bitirsem sonra istediği zaman doğsun artık hayırlısıyla

36yı da görürsün 38ide hayırlısıyla. Son zamanlar gerçekten çabuk geçiyor. Yakında buradan uykusuzum, yorgunum nidaları yükselecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…