2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar kundak aldınız mı ya. Eşim sürekli şu internetteki videoları atıyor bebek kundakta sabah açınca geriniyor falan ya bende üzülüyorum nedense bütün gece robot gibi heryerleri ağrıyacakmış gibime geliyor eşimde bebek kendini güvende anne karnında gibi hissediyormuş alalım diyor karar veremedim.

Daha biz bile öpmeye kıyamazken şapur şupur öperlerse Allah yarabbi

Kendime çorap çok doğru bir tespit hemen not ediyorum canım çok sağol tavsiye için.
Emzirme yastığı hayatta aklıma gelmezdi benim ama doğum yapan biri keşke alsaydım eve geldikten sonra çok sayfasını gördüm demiş. Bebek çok küçük ya nasıl tutacağız falan beceremezsem en azından destek sağlar diye düşündüm canım istersen bi bak çantaya koyulacak bir şey değil zaten arabanıza atarsınız orda durur.

Dağınıklık takıntısı bende de var. Hala bile iş yapacağım dite kendimi perişan ediyorum, çok yanlış biliyorum ama.
Tezgahta bir şey bile bırakamam mesela illa derli toplu olacak. O yüzden de başka biriyle yaşamaya da birinin evinde çok fazla misafir kalmaya da hiç alışamadım. Dediğin gibi emzireceğiz yeri gelecek yanacak çıplak dolaşmak isteyeceğiz erkekler olmasın mümkünse.
Ben şimdi bile bazen elbisemi ağzıma çekip göbeğim açık oturuyorum yanmam sebebiyle:)

Evet evet o yüzden de bir şey diyemiyorum eşime, yani ilgisiz alakasız değil aksine Kontrolleri benden iyi bilir pusete kılıftır arabaya tentedir falan benden iyi araştırır ( bunları yakınımız verdi biraz deforme olmuş da tedarik etmeye çalışıyoruz e bebekten ayrıca) ama işte hastane çantası hazırlamak mesela hani bizler için çok heyecanlı bir şey, bir eşik ama onun İçin normal yani sanki seyahate gidiyoruz

Şaka maka az kaldı, sen nasıl hissediyorsun canım her şey yolunda dimi??

Ben almadım listemde bile yoktu ama bugün annemle konuşurken biz sizi kundak yapardık çok sağlıklı falan dedi üstüne sen bunu yazdın bak:)

Sana bir video atacağım, normal müslin ya da battaniye ile de yapabiliriz galiba hiç tecrübem yok ama.

Çocuk eşle ortak mamul olmasa bir de bakımı için yardıma ihtiyacım olmasa, kendimde çocuğu da kapıp ortadan kaybolabilme potansiyelini görüyorum, net!
Allah sonumuzu hayır etsin
Hahaah aynen aynen, ben de aynı şeyi söylüyorum ebelere, doktoruma bunca zaman yattım ya, dogurunca alıp başımı bı kaç ay gidesim var çocukla diyorum Ne diyo bu diye bakıyorlar, sonra da gidersin tabi diyip alay ediyorlar, olsun hayalim napiim Büyük konuşmayayim, Allah da nasip eder inşallah ama hamile kaldığım için gidemediğimiz bı yer vardı. Ek gıda zamanı gelmeden gitmek istiyoruz bakalım

Muslinle yarım kundak yapsan yeter ya gönlü olsun

C yastık evde ve arabada var aslında bizim bir denerim belki iş görürler olmazsa alırım bende. Ya o bende de var bardak bile illa makinaya konulacak tezgah üstünde fazlalık bir şey olmayacak. Salonda durmayacak vs eşimle anlaşamadığımız tek konu haklı olarak abarttığımı söylüyor sürekli ama içim durmuyor ne yapayım. Evde temizlik varken işlerine karışıyorum kendim yapmaya çalışıyorum falan misafir ikram vs yapmayı çok severim ama arkalarından hemen her yerleri toparlar ederim. Kendimiz gidincede öyle havlu vs asla kullanamam lavabolarda garip garip takıntılar
Ben almadım listemde bile yoktu ama bugün annemle konuşurken biz sizi kundak yapardık çok sağlıklı falan dedi üstüne sen bunu yazdın bak:)
Sana bir video atacağım, normal müslin ya da battaniye ile de yapabiliriz galiba hiç tecrübem yok ama.

Evet bende böyle yaparım diyorum eşim şu cırtcırtlı oluyor ya onlardan istiyormuş

Pişik kremi,bebek bezi ? Bı de ayriyetten el havlusu, kağıt havlu da olur.Kendine çorap al mutlaka.. Bı de dependle rahat edemezsen diye normal ped de koydum. Ayrıca ben bı pike takımı goturcem kendime.. Yerin olursa aklında olsun. Kaynamış soğutulmuş su ihtiyacı için kahve makinası alıcam yanıma, alt temizlemede, pamukla silmede kullanmak için

Sen ben misin ya

Ben de misafir seviyorum ama sonrası bana eziyet olduğu İçin artık dışarda mı buluşsak moduna geçtim.
Canım onları listenin üst kısmına yazdım, hastane veriyormuş onları yenidoğan servisi ile konuştum.yanımda yük yapmayayım dedim.

Bir de benim eşimin işyerinde bize 1 ay erzak 1ay hijyen malzemeleri veriyorlar. Bebeği olanlara ayrıca bez de oluyormuş bu kutularda ama öğrenebildiğimiz kadarıyla bez molfix.

Molfix hakkında da detayı bir bileğim çok yok prima ok ama diğer markaları öven de var yeren de var. Acaba diyorum hani ek bir masraf olmaması adına ben de molfixle mi başlasam belki bebekle uyumlu olur, pişik yapmaz. Ona göre hastanenin verdiği markayı da bir öğreneyim bez işine bakayım diyorum.

Çorabı not etmiştim havluyu da yazayım bak.
Pike ne için hastanede değiştirirler heralde ya? Valla bunlar bile gözüme fazla geldi bi hepsini Yanyana koyunca bir bakayım :)))

Covid dolayısıyla içim rahat etmiyor hiç, benim hastanede temiz gayet özel oda vs. ama böyle daha rahat da hissederim hem. Molfix memnuniyeti yüksek bir marka, ben Primanin yanına bı kutu da ondan almıştım. Bence Molfix deneyebilirsin.

Sen ben misin ya

Ben de misafir seviyorum ama sonrası bana eziyet olduğu İçin artık dışarda mı buluşsak moduna geçtim.
Ahahha aynıyız galiba benim eşimde biliyor kendimi harap ediyorum hazırlıktı sonrasında toparlamaydı derken o yüzden artık şey diyor biz her akşam yürüyoruz sahilde sizde gelin yürüyelim diyor

Banada sürekli hediye molfix bez verdi babymall mağazası abone olunca hastaneye onları koydum hep nasılsa sık değiştireceğiz bir şey olmaz herhalde evede prima premium aldım

Banada sürekli hediye molfix bez verdi babymall mağazası abone olunca hastaneye onları koydum hep nasılsa sık değiştireceğiz bir şey olmaz herhalde evede prima premium aldım
İkisinden de koydum ben Molfix daha hesaplı, bizim de ticket kart var, yemek ücretleri evden çalışınca hep birikti içinde, beze harcarız dedim.. Deneyip bı an önce stoklarim inşallah

kapa
Yaa çok sevindim canım annemlerin de yetisebilmesine. Ne güzel bi zamanlama kuvezde diye de üzülme. Biraz sende toparlanmış olursun onlarda toparlanır 2 bebek kolay değil. Enkısa süre de çıkarlar ınslalah. Göğüs yaradı için keske elimden bosey gelse ama inan benim için doğumdan zor bi olay başladım kremlenmeye. O da em kısa sürede geçer inşalalh . Kenini strese sokma 2 bebek emziren diye mama da verirsin yeter ki sıhhatleri iyi olsun. Normal doğum oldu dimi

Küçük kızım ayağını burktu morardı hastaneye geldik inşallah alırlar bakarlar. Babasıyla da gitmiyo anne anne hep. Bu halimde inşallah zorlanmayiz. En azından bi film falan cekseler. Özel hastane diye bisey de yok burda

İkisinden de koydum ben Molfix daha hesaplı, bizim de ticket kart var, yemek ücretleri evden çalışınca hep birikti içinde, beze harcarız dedim.. Deneyip bı an önce stoklarim inşallah
Bende stok yapamadım arkadaşım her pakette farklı numaraya geçiş yapmıştı tosundu bebiş birazda

Ahh keşke düşünceli davransalar da gelmeseler. Ben hiç gelmesinler demiyorum ama biraz toparlanınca en azından 10 gün sonra gelebilirler mesela. Kayınvalidem gelsin onda hiç problem yok. Ama bir de hepsi birden 10-15 gün kalmaktan bahsediyorlar. Çok stresliyim bu konuda. Eşime de bir iki defa söyledim bu şekilde rahat edemeyeceğimi o da gelmeden arayıp gelmeyin diyemem ama geldiklerinde en azından babam ve kardeşim erken gitsin diye söyleyeceğim diyor.

O kadar haklısın ki ben de kendi annemle bile çatışıyorum birçok konuda bilmiyorum nasıl olacak.

İnsan uyuduğu yerde de terler mi yaa valla fenalık geçirdim sıcakta cikipta hiç alışveriş moduna girmek istemiyo canim
Bak şimdi ilk çocukta benim eşimde öyleydi bı hevesli bı heyecanlı şimdi de bebeğin hareketlerini bile merak etmiyor duygusuz
Kundağa gerek yok canım muslinle kundak yapabilirsin
Ahahha aynıyız galiba benim eşimde biliyor kendimi harap ediyorum hazırlıktı sonrasında toparlamaydı derken o yüzden artık şey diyor biz her akşam yürüyoruz sahilde sizde gelin yürüyelim diyor
Ahaha çok iyiymiş ya
Çok geçmiş olsun canim inşallah mühim biseyi yoktur kaç yaşında küçüğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…