2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Inşallah canım teşekkür ederim. Eylülde tam 3 olacak. Kendini baykuş kız zannediyo. Atliyo ordan oraya

Inşallah canım teşekkür ederim. Eylülde tam 3 olacak. Kendini baykuş kız zannediyo. Atliyo ordan oraya
Tam yaşı artık canım benimki hala öyle koltuk tepelerinde geziyor anlatamiyoruz maalesef çocuk işte

Reactions: Zzy
Siz hangi sehirdesinuz

Kuzum sen nasilsin bebisin nasil
sutum az olunca uzuluyorum ama dedigin gibi var azindan kolostrum geliyor azcik azcik oglum basladi icmeye kizim hala oksijende insallah oda kullanir sifa olur
sut sagmaya devam ediyorum ama yarin gelir diyorlar bakalim biraz daha cogalsa fena olmaz tum yara oldu simdiden
bu gogus Pedleri ve kremler cok buyuk kolaylikmis onu anladim buzdolabina koyuyorlar direk burda onlar veriyor
insallah bir an once kavusup bebeleri alip evimize doneriz

Ay çok sevindim kaşıntının geçmesine. Delirdim bend bütün gece yine neyse az kaldı bir aya benimde geçer inşallah
Ayy insallah seninkide gecer bir an once dogurunca direk kesiliyor ne cektim igrencti
Senin adına çok sevindim canım inşallah kısa sürede toparliycaklar sen pozitif ol sütünü etkilemesin bebislerine hem duygusal hem bedenen sağlıklı bir anne lazım bunu unutma
Lohusalik cok zor birseymis yeni yeni anliyorum kuzum ya korku endise aglamak geliyor ama vazgeciyorum dusunmemeye cabaliyorum insallah ise yarar cok tesekkur ederim insallah bir an once kurtuluruz burdan
Kuzum tam kactaydi senin dogum 34+5 mi
34+6 teyzesi bugun 35 olduk

Kızlar bir sorum olacak bende ikiZlere gebeyim . Bir kız bir erkek. 22. Haftada detaylıya girdim oğlumun kalbinde parlaklık göründü diğer değerlerine normal dediler. Fetal DNA testi önerildi .
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Birde haftasına göre ense kalınlığını Yazar mısınız ? 22. Haftada 3ml benim

Canım parlaklık dediği Bebek büyüdükçe geçici bir durum burda başına gelen arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum ama sonrasında hiç bir problem olmadı sağlıcakla kucağına al ikizlerini ne mutlu bir kız bir erkek

Allah razı olsun teşekkür ederim.
İkizlerde ikili üçlü test yapmadıkları için riskimizi bilemiyoruz ama ense kalınlığında vs sorun yok dediler. Araştırdığım kadarıyla 3mm sınır değer yazıyor ama haftasına göre normal mi bilemedim

Hamdolsun annemler olunca daha kolay ozellikle yemek isleri hosaf yapmis getirecek sut icin
aslinda haklisin mama da olur yeterki icmeye alissinlar iyi olsunkar
gogus yaradi icin once kendi sutunu sonra krem sur dedi ama daha sut surmedil’kremliyorum baya aci bir tecrubeymis
Evet normal dogum yaptim cok sukur zor oldu ama yeni atlatiyorum daha uzerimden
Ay cok gecmis olsun naptiniz Peki iyimi durumu

Olsun canım geçer inşallah benimde ilki biraz zor olmuştu. Tövbe daha demiştim ama 3. Olacak. Bi an önce çıksınlar inşallah da gerisi kolay. Bekliyoruz canım malesef hastane boş ama nedense 2 saatten önce sıra gelmiyo. Hafif biseydir inşalalh

T temmuzekim

9 Eylül 2022 İzmir ‘in kurtuluşunun 100. Yılı diyorsunnnn
Tarkan konser verecekmiş
İsterim bayram bebeği olsun ama kısmet
Eşim ikna olursa almayacağım zaten
Hadi yaa Benim biraz biraz yapmam lazım olmaz valla, kaldı para kuş kadar ekonomi battıkça.. Başka neyi ne kadar stoklayabilirim ki
Sürekli zamlanıyor maalesef
Sorma ya inşallah benimde biter gider doğumdan sonra

İnsan karnındaki hareketlerleri falan özlüyormuş ilk zaman, başkası aldığında sinir oluyormuş falan..
böyle hikayeleri çok duydum, kendimden korkuyorum ben de
Ciddi misin Ben eşim tarafından çok soğudum hamilelikte bir de bu güncelleme gelirse napıcam

Yaa daha miniciklerken diyodunuya senin haftana gelebilsem diye bak dogdular da 1 gunluk bile oldular sana ben demiştim dicem dedim demi coook sukur

Aramızda daha önce sezeryan olanlara bir sorum var. 38+1 erken mi sizce sezeryan için. Küvöze falan girecek diye korkuyorum biraz.
Canım benim 2. Sezeryanim 38+5 te oldu
3720 dogdu kuveze falan girmedi bu sefer de o tarihlerde olacak erken degil bence
Muslinle yarim kundak yaptim hic gerek yok bence.

Ben müslin bezle yapmayı düşünüyorum eski usul. Çok sıkı olmayacak zaten eşinin dediği gibi anne karnında gibi daha rahat güvende hissediyorlarmış. Her haline tutulucam zaten ekstra çabaya gerek yok ki. Ya bebeklerin bu parmak tutma olayı zaten beni bitiriyor kalbim tekliyor bi Allahım düşündükçe sabırsızlanıyorum

Adamların İlgi alanları çok farklı ya
Bi de anlamadığı konuda ikna etmeye çalışıyorum en basiti neden pamuk kullanıcaz, pamuk kullanacaksak neden bu kadar ıslak mendil de almışız
çok basit ama beni yordu adam

Her gün yeni bi his farklı şeyler hissediyorum, inş siz de hissetmişsinizdir bu haftalarda diye de dua ediyorum canım cok acıyo normaldir inş

Ben sana daha fenasını söyleyeyim
Eşim ısrarla ekim sonuna 40 ı çıksın da Antalya’ya tatile gidelim diye plan yapmaya çalışıyor ondan önce yolda 2 farklı şehre uğrayıp 40 uçuracakmışız
Kışın da kayak tatiline gidelimmiş
Ben de He diyip geçiyorum su an 40 ucurmaya okeyim sadece
Mayıs ayında da maça gidecekmişiz bi de

Bizim tatilde kar tatili Sapanca'da yine bı dört beş aylık oluruz diye mantıklı geliyor ama bakalım. 40 günlük bebekle deniz tatili fln beni yorar.. yüzmeyi de çok özledim aslında ama seneye artık nasipse benim koca da kamp yapmayı çok sever, bu yıl içinde kaldı artık

Maşaallah peki bebeğin bundan haberi var mı Biz evde nasıl baş edicez diye düşünüyorken eşininki büyük cesaret valla Beklediği kadar kolay uslu bi evladın olur inşaallah ne diyim

İnşallah canım, benim minik adamı ziyarete başladım, çağırıyorlar alıştırmaya.
Çabuk yoruluyor ama alışır inşallah zamanla.

Prenses de toplar kendini merak etme sen, o zamana sütün de çoğalır hem.
Şifa olsun canım sütün ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…