2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben müslinle yarım kundak yapmayı düşünüyorum

Paranoya_6616 ne yaptın çıktın mı hastaneden. Inşallah iyisinizdir
Canım nedir son durum varmı gelisme
Henüz daha hastanedeyim, sıkı kontroller oluyo, 8 tüp kan aldılar, idrar testleri, tansiyon kontrolü, nts ler. Yarın hepsini bir araya getirip bir sonuca varacaklar, doğum mu yoksa eve mi gönderecekler diye. Tansiyonum sabahları 16/10 cikiyo, tansiyon ilacı başlattılar onu içince 14/8 e düşüyo en fazla. Ödem zaten hep var bide idrarimda az miktarda protein varmış, yarın teşhis koyacaklarmis bana. Ona göre ne yapacaklarına karar verecekler. Bende yarını bekliyorum inşallah hayırlısı ve sagliklisi olur.

Hayaller hayatlar olmayız inş
Bizdeki ve bizimkilerdeki bu heves gebelikte aşırı eve hapsolmamız ve zorlu gebelik geçirmemizden kaynaklı sanırım
Ay biz de Denizli’de kefe yaylasında kamp yapmıştık daha önce. Benimki ona da bi niyetlenmeye kalktı da dedim dur hele artık onun için yaşını doldursun bi
Maşaallah peki bebeğin bundan haberi var mı Biz evde nasıl baş edicez diye düşünüyorken eşininki büyük cesaret valla Beklediği kadar kolay uslu bi evladın olur inşaallah ne diyim
ilk çocuk olduğu cok belli değil mi
Biz çok bunaldık ya
İnşallah valla içimde bi Tazmanya canavarı var gibi hissediyorum inş dışarıya uslu çıkar

Ahahah aynen kampa yalnız gitse aklı kalacak diye gitmedi, şimdi tüm hayallerde bebiş de dahil oluyor. Ondan çok ben istiyorum aslında da onu bile söyleyemiyorum daha fazla umutlanmasın diye(baba balık burcu)
O canavardan bende de var, biraz daha zorlasa dışarıya da kendi çıkacak bu gidişle Umudunu şimdiden at çöpe sen..

Çantaya gelene kadar adam besik için 2 yer dolandık hemen pes etti beni daha uğraştırma birini beğen al diyo benim zevkle yaptığım şeyleri o iş görüyor

24 saatlik idrara bakıyorlar mi, idrar toplattilar mi? Bı kez bende de çıktı idrarda protein, tansiyon ölçmeye başladım.. O zmn araştırip sormustum, eğer tansiyonda da sorun varsa 24 saatlik idrarda protein miktarına bakılır demişti.

Ayy bu mesajı görünce kendimi tutamadım yazmak istedim öncelikle sağlıkla gelsin bebişiniz Benim oğlumda kundağı açınca öyle bir enserdi ki o günleri hatırladım bayılırdık o hallerine ben oğluma e bebekten almıştım hazır kundaklar var illaki görmüşsünüzdür, ayak kısmı geniş olan. Onu az bir süre kullanabildim ama müslinle yarım kundak yaptım çok rahat uyurdu 4.aya kadar öyle uyuttum. Kundakta olunca gerçekten rahat uyuyorlar sıçrama durumu olmuyor naçizane tavsiye ederim

Ah kızlar maalesef kırılmış çocuğun ayağı ve 3 hafya alçıda kalacak. Ama heran benim doğumum da olabilir napicam bilmiyorum.
Ay çok geçmiş olsun ya
Ay burçlar Farklı ama adam aynı sayılır ben tamam hadi desem çoktan rezervasyonları yaptırır
Bi bebek hiç mi uyumaz
Ay umutlarımı çöpe atmak istemiyorum gebelikte çok çektik doğunca rahat ederiz belki suanda geceleri benle uyuyup sabah benle uyanıyor gibi görünüyor en azından böyle devam eder umarım

Reactions: Zzy
Valla benimki de uyumuyo gece bile üçte ve beste uyaniyorum genelde o da uyanık gün içinde aralarda uyursa işte, gece de 1 gibi hıçkırık seansimiz var, sonra uyuyoruz.
Doğar doğmaz rutin oluşturmak lazım, yoksa zaten yıpranan psikolojimize kurdele bağlarız

Yaaa benim eşim de plan yapıyor bu hafta doğsa Eylül sonu 1 ayı biter, tatile gideriz diye sırf tatil için çocuk 3 hafta erken gelsin istiyor ben de olur olur diyip duruyorum ne yapayım, katinaizmir bizim baba da balık burcu ve kampsa bayılır. Bu sene malum içinde kaldı hem kamp hem tatil, 4 gözle oğluşun doğmasını bekliyor planlar yapmış çoktan bisürü ama unuttuğu şey hayatımızdakinin minicik bir bebek olacağı

Yaa ben o esnemelere kıyamam gibime geliyor işte çocuk oh be der gibi esniyor sanki evet bende gördüm onları bir tanr bulundurmalık alacağız sanırım ama genel olarak müslinle yapacağım ayakları serbest kalacak şekilde. Teşekkür ederim

Bizde bulunsun diye hazır alacağız sanırım ama genel olarak müslin kullanacağım

Nst ye baglanirim buyuk ihtimal bu hafta insllah gebe okulunada girmeye firsatim olur necati bey soru sormaya bile izin vermedi soracaklarimi bile.unutturdu bana oyuzden deistim peki hangi doktora gidiyorsun sen şu anda

Doktoruma çarşamba günü Bu çocuklar uyuya uyuya büyümüyor mu benimki hiç uyumuyor dedim ölçtük ona rağmen büyümüş neyseki
Ay o hıçkırıklar dakikalarca sürüyor sen tarif etmiştin ilk sırtını sıvazlıyorum çocuğumun
Sizden rutin konusunda cok umutluyum takipteyim bu işi çözmemiz lazım
bu eşler hep aynı heeep Allah gönlümüze göre versin inşallah ne diyim

Ciddi misin Ben eşim tarafından çok soğudum hamilelikte bir de bu güncelleme gelirse napıcam
Herkeste aynı olacak diye bir yok canım ama sen illa böyle olacak diye sakın şartlama kendini; lohusalık evet zormuş ama hepimiz üstesinden geleceğiz inşallah şu geçen süreçte bile neler atlattık
Ah kızlar maalesef kırılmış çocuğun ayağı ve 3 hafya alçıda kalacak. Ama heran benim doğumum da olabilir napicam bilmiyorum.
Ya çok geçmiş olsun
Allah yardım eder bekler bebiş inşallah..
Aileniz falan gelse yardım edecek biri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…