Yok canım malesef. Babası izin alır artık.Allah yardımcın olsun canim yardımcı olabilecek birileri varmi yaninda
İyi ya yalnız değilmişim, toplanıp birlikte gidelim bari de yardımcı oluruz birbirimizeYaaa benim eşim de plan yapıyor bu hafta doğsa Eylül sonu 1 ayı biter, tatile gideriz diyesırf tatil için çocuk 3 hafta erken gelsin istiyor ben de olur olur diyip duruyorum ne yapayım, katinaizmir bizim baba da balık burcu ve kampsa bayılır. Bu sene malum içinde kaldı hem kamp hem tatil, 4 gözle oğluşun doğmasını bekliyor planlar yapmış çoktan bisürü ama unuttuğu şey hayatımızdakinin minicik bir bebek olacağı
Ben gireceğim benim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra nst ye bağlanıyor her kontroldeKızlar by hafta nstye girecek var mı?
Yok canım maalesef gelemez ki kimse. Babası izin alacak o şekil atlatırız inşallah. Biraz çocuğu tutmak zor işte. Buarada mesajları okudum dedin ya hani kimsenin kucağına almasini istemiyomussun doğum yaoimcs fslan diye. Gerçekten bende öyle oldu ilk çocuk da hiç istemedim hele bende ağlayıp başkasında susarsa falan sınır küpü oluyordum. Esimi de istemedim kimseyi görmek istemedim. Şimdiden eşlerinize söyleyin bence siz me derseniz alttan almaya baksınHerkeste aynı olacak diye bir yok canım ama sen illa böyle olacak diye sakın şartlama kendini; lohusalık evet zormuş ama hepimiz üstesinden geleceğiz inşallah şu geçen süreçte bile neler atlattık
Ya çok geçmiş olsun
Allah yardım eder bekler bebiş inşallah..
Aileniz falan gelse yardım edecek biri yok mu?
Ayyy Amin aminnnbu eşler hep aynı heeepAllah gönlümüze göre versin inşallah ne diyim
Hahah çok mantıklı toplaşıp gidelimİyi ya yalnız değilmişim, toplanıp birlikte gidelim bari de yardımcı oluruz birbirimizeKampı ilkbahara falan erteliyor da, tatili şimdiden hastaneye de yakın, merkezi sayılır diye ayarlayalım diyor. Ne kadar erken o kadar iyiymiş, alışsın o benim kızım diyor. Doğunca gorucem ben onları
Benim cumartesi günü kontrolüm var 20sinde, tam 37+1 oluyor. Benim 3.nst olacak bu hafta, 33de başladı benim doktorumKızlar by hafta nstye girecek var mı?
Ben gireceğim canım ilk defa. Artık haftada bir gidiyoruz kontroledeKızlar by hafta nstye girecek var mı?
Salı günü 36+3'te 2.ye giricem.Kızlar by hafta nstye girecek var mı?
Benim doktorum 35. Te başlayacağız dedi cuma günü gireceğim ben de çok heyecanlıyımBen gireceğim benim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra nst ye bağlanıyor her kontrolde
Buna benzer çok hikaye duydum okudum o yüzden kendimden korkuyorum biraz ama aynı zamanda rahatlatmaya da çalışıyorum. Yaşamadan tecrübe etmeden bilemeyeceğiz sanırımYok canım maalesef gelemez ki kimse. Babası izin alacak o şekil atlatırız inşallah. Biraz çocuğu tutmak zor işte. Buarada mesajları okudum dedin ya hani kimsenin kucağına almasini istemiyomussun doğum yaoimcs fslan diye. Gerçekten bende öyle oldu ilk çocuk da hiç istemedim hele bende ağlayıp başkasında susarsa falan sınır küpü oluyordum. Esimi de istemedim kimseyi görmek istemedim. Şimdiden eşlerinize söyleyin bence siz me derseniz alttan almaya baksın
Ya ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorumBenim cumartesi günü kontrolüm var 20sinde, tam 37+1 oluyor. Benim 3.nst olacak bu hafta, 33de başladı benim doktorum
Benim cuma günü kontrolüm senin ne zaman, biz bu gidişle peşpeşe doğuracağız seninle demedi demBen gireceğim canım ilk defa. Artık haftada bir gidiyoruz kontrolede
Sen de 35 te başlamışsın o zaman hemen hemenSalı günü 36+3'te 2.ye giricem.
Benimde salı günü 35+1 olmuş olacağız kısmetse. Ayy zaten bir gidiyor günlerimiz bakalım ilk kimden haber gelecekBenim doktorum 35. Te başlayacağız dedi cuma günü gireceğim ben de çok heyecanlıyım
Buna benzer çok hikaye duydum okudum o yüzden kendimden korkuyorum biraz ama aynı zamanda rahatlatmaya da çalışıyorum. Yaşamadan tecrübe etmeden bilemeyeceğiz sanırım
Peşin peşin konuşmak lazım :)
Ya ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorum
Benim cuma günü kontrolüm senin ne zaman, biz bu gidişle peşpeşe doğuracağız seninle demedi dem
Evet ilk nst 35+3 tü..Ki benim kasılmalar her gün vardı biliyorsunuz. Tok git kıpır kıpır oluyorlarSen de 35 te başlamışsın o zaman hemen hemen
Çok şükür bu günlere kadar geldikEvet ilk nst 35+3 tü..Ki benim kasılmalar her gün vardı biliyorsunuz. Tok git kıpır kıpır oluyorlar
Benim doktor hep 32den sonra başlatıyorum dedi hatta ama benim randevu 33e geldiği için ilk o zaman girmiştim. Benim minik komedi yalnız, kontrol sırasında ultrasonda kıpır kıpır durmuyor, kontrol bitip yaklaşık 10 dk sonra nst ye girince pat diye uyuyor (ki normalde gün içinde ve gece çok aktif pek uyumaz)Ya ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorum
YaaBenim doktor hep 32den sonra başlatıyorum dedi hatta ama benim randevu 33e geldiği için ilk o zaman girmiştim. Benim minik komedi yalnız, kontrol sırasında ultrasonda kıpır kıpır durmuyor, kontrol bitip yaklaşık 10 dk sonra nst ye girince pat diye uyuyor (ki normalde gün içinde ve gece çok aktif pek uyumaz)nst odasına gidince bi uyku basıyor sanırım çocuğumu 2 seferdir uyuyor, çikolata yeme ve karnı dürtme ile uyandırıyoruz eşimle, yoksa 1 tur daha nst ye alıyo doktor uyandırıp
Cuma günü kontrolümYa ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorum
Ben bu cuma gittim hem gebe okuluna hemde nstyede girdim. 29 haftadada doktorum göndermiştim kasılmalarım var deyince nstye.32 de gerek görmedi 34 de gönderdiler. Başhekimlikde seval hoca var ona gidiyorum. İyi ki değiştirmişsin necati hocayı bende gittim bi kere nasıl övüyorlar diye şaşırmıştım.bi kaç dklık muayene şipşak ultrasyon kağıdı bile vermemişti istemem gerekiyormuş . 36 da tekrar gitcemNst ye baglanirim buyuk ihtimal bu hafta insllah gebe okulunada girmeye firsatim olur necati bey soru sormaya bile izin vermedi soracaklarimi bile.unutturdu bana oyuzden deistim peki hangi doktora gidiyorsun sen şu anda
Çok şükür gerçektenÇok şükür bu günlere kadar geldik
Sen çalışıyorsun dimi normalde canım yemek kartı konuşması geçmiş bu durumdan dolayı evden mi devam ettin?
BenKızlar by hafta nstye girecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?