2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyi ya yalnız değilmişim, toplanıp birlikte gidelim bari de yardımcı oluruz birbirimize Kampı ilkbahara falan erteliyor da, tatili şimdiden hastaneye de yakın, merkezi sayılır diye ayarlayalım diyor. Ne kadar erken o kadar iyiymiş, alışsın o benim kızım diyor.Doğunca gorucem ben onları

Yok canım maalesef gelemez ki kimse. Babası izin alacak o şekil atlatırız inşallah. Biraz çocuğu tutmak zor işte. Buarada mesajları okudum dedin ya hani kimsenin kucağına almasini istemiyomussun doğum yaoimcs fslan diye. Gerçekten bende öyle oldu ilk çocuk da hiç istemedim hele bende ağlayıp başkasında susarsa falan sınır küpü oluyordum. Esimi de istemedim kimseyi görmek istemedim. Şimdiden eşlerinize söyleyin bence siz me derseniz alttan almaya baksın

bu eşler hep aynı heeep Allah gönlümüze göre versin inşallah ne diyim
Ayyy Amin aminnn

Hahah çok mantıklı toplaşıp gidelim valla benim eşim de aynı yaa sürekli yabani olmayacak, sosyal olacak biz nereye o oraya gelecek, bizim gibi gezgin olacak diyor, başına gelecek ataklardan
vs habersiz garibim ben de hevesi kırılmasın diye tamam diyorum, cidden hadi gidelim desem rezervasyonu yaptırıp ödemeyi yapar

Ben gireceğim benim bildiğim kadarıyla 32. Haftadan sonra nst ye bağlanıyor her kontrolde
Benim doktorum 35. Te başlayacağız dedi cuma günü gireceğim ben de çok heyecanlıyım
Buna benzer çok hikaye duydum okudum o yüzden kendimden korkuyorum biraz ama aynı zamanda rahatlatmaya da çalışıyorum. Yaşamadan tecrübe etmeden bilemeyeceğiz sanırım
Peşin peşin konuşmak lazım :)
Benim cumartesi günü kontrolüm var 20sinde, tam 37+1 oluyor. Benim 3.nst olacak bu hafta, 33de başladı benim doktorum
Ya ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorum
Ben gireceğim canım ilk defa. Artık haftada bir gidiyoruz kontrolede
Benim cuma günü kontrolüm senin ne zaman, biz bu gidişle peşpeşe doğuracağız seninle demedi dem

Benimde salı günü 35+1 olmuş olacağız kısmetse. Ayy zaten bir gidiyor günlerimiz bakalım ilk kimden haber gelecek

Ya ne güzel erkenden başlamışsınız benim doktorum 35 te başlıyormuş hep ekstra bir durum olmazsa, ben de bu hafta giriyorum
Benim doktor hep 32den sonra başlatıyorum dedi hatta ama benim randevu 33e geldiği için ilk o zaman girmiştim. Benim minik komedi yalnız, kontrol sırasında ultrasonda kıpır kıpır durmuyor, kontrol bitip yaklaşık 10 dk sonra nst ye girince pat diye uyuyor (ki normalde gün içinde ve gece çok aktif pek uyumaz) nst odasına gidince bi uyku basıyor sanırım çocuğumu 2 seferdir uyuyor, çikolata yeme ve karnı dürtme ile uyandırıyoruz eşimle, yoksa 1 tur daha nst ye alıyo doktor uyandırıp

Yaa

Kontroller genelde koşa sürüyor ya en son detaylıda böyle geniş geniş bakıp dinlemiştik o yüzden aldı beni bir heyecan. Bir de sancım var mı yok mu bir göreyim istiyorum. Normal akışta ben hissetmiyorum hiçbir şey çünkü.

Çikolata alayım ben de yanıma iyi fikir
Sulu bir şey alamıyorum tuvaletim geliyor sürekli, doktorda sıramı beklerken bile beş defa tuvalete gidiyorum gıdım gıdım:)

Nst ye baglanirim buyuk ihtimal bu hafta insllah gebe okulunada girmeye firsatim olur necati bey soru sormaya bile izin vermedi soracaklarimi bile.unutturdu bana oyuzden deistim peki hangi doktora gidiyorsun sen şu anda
Ben bu cuma gittim hem gebe okuluna hemde nstyede girdim. 29 haftadada doktorum göndermiştim kasılmalarım var deyince nstye.32 de gerek görmedi 34 de gönderdiler. Başhekimlikde seval hoca var ona gidiyorum. İyi ki değiştirmişsin necati hocayı bende gittim bi kere nasıl övüyorlar diye şaşırmıştım.bi kaç dklık muayene şipşak ultrasyon kağıdı bile vermemişti istemem gerekiyormuş . 36 da tekrar gitcem

Çok şükür bu günlere kadar geldik

Sen çalışıyorsun dimi normalde canım yemek kartı konuşması geçmiş bu durumdan dolayı evden mi devam ettin?
Çok şükür gerçekten
Ben hamile kalmadan istifa etmiştim, 11 yıl çalıştığım şirketten.. Tazminatı evlilik sebebiyle alıp, hamilelik sonrası başka bir iş istiyordum. Biriken yemek kartı esimin, aslında alışveriş vs yaptik ama aldığımız yerde marka çeşitliliği az ve bazı ürünler epey pahalıydı piyasaya göre, keşke harcasaymisiz bekledikçe eridi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…