Sen bu kontrolde sor canım bazen doktorların ağzından laf almak güç olabiliyorCuma günü kontrolüm
34+6 oluyorum daha hic nst ye girmedim
Bu hafta icin de bir sey demedi bakalım yapacak mi?
Evet ya detaylı çok güzeldi 1 saat sürmüştü bizimkiYaa
Kontroller genelde koşa sürüyor ya en son detaylıda böyle geniş geniş bakıp dinlemiştik o yüzden aldı beni bir heyecan. Bir de sancım var mı yok mu bir göreyim istiyorum. Normal akışta ben hissetmiyorum hiçbir şey çünkü.
Çikolata alayım ben de yanıma iyi fikir
Sulu bir şey alamıyorum tuvaletim geliyor sürekli, doktorda sıramı beklerken bile beş defa tuvalete gidiyorum gıdım gıdım:)
Gayet güzel bir zamanlama, hele bir bebek doğsun biraz büyüsün yeniden dönersin iş hayatına belli mi olur.Çok şükür gerçekten
Ben hamile kalmadan istifa etmiştim, 11 yıl çalıştığım şirketten.. Tazminatı evlilik sebebiyle alıp, hamilelik sonrası başka bir iş istiyordum. Biriken yemek kartı esimin, aslında alışveriş vs yaptik ama aldığımız yerde marka çeşitliliği az ve bazı ürünler epey pahalıydı piyasaya göre, keşke harcasaymisiz bekledikçe eridi malesef
Masallah ya harikaOlsun canım geçer inşallah benimde ilki biraz zor olmuştu. Tövbe daha demiştim ama 3. Olacak. Bi an önce çıksınlar inşallah da gerisi kolay. Bekliyoruz canım malesef hastane boş ama nedense 2 saatten önce sıra gelmiyo. Hafif biseydir inşalalh
Evet sen hep soyledin stres yapma hizli gecer Ay bu gunleri gormek hayaldi vaeya masalim hamdolsun simdide hemsireleri Biktirdim gide geleYaa daha miniciklerken diyodunuya senin haftana gelebilsem diye bak dogdular da 1 gunluk bile oldular sana ben demiştim dicem dedim demi coook sukur
Ay benim kizimda oyle cabuk yoruluyor bugun ilk kez kucagima verdiler ama o kadar kablo cokki korktum bir zarar gelecek diye tutmayaİnşallah canım, benim minik adamı ziyarete başladım, çağırıyorlar alıştırmaya.
Çabuk yoruluyor ama alışır inşallah zamanla.
Prenses de toplar kendini merak etme sen, o zamana sütün de çoğalır hem.
Şifa olsun canım sütün ikisine de
Ben de büyük ihtimalle yaşına girince fln dönerim iş hayatına diye düşünüyorum, nasip tabiGayet güzel bir zamanlama, hele bir bebek doğsun biraz büyüsün yeniden dönersin iş hayatına belli mi olur.
Ben de 4 ay kullanıp dönmeyi planlıyorum malesef. Özel sektör malul ne kadar ücretsiz izin hakkımız olsa da kara listeye alınıyoruz bir kere.
Gerçi hele bi doğsunlar belki de gemileri yakıp devam ederim izne.
Bu arada kart demişken sağlık ocağından söylemişlerdi bana süt parası diye bir hakkımız varmış bizim, hemşire benim girişimi yaptı. Karta 75 TL para yüklendi kızlar. Tutar çok düşük ama olsun hakkım olan şeyi neden almayayım. Bunu da bi sorun.
Doğumdan sonra da almaya devam edecekmişiz bir süre.karta yüklenen para pek çok yerde geçiyor. Hemen bitiyor ama dediğim gibi hak verilmişse almak lazım.
Hiç olmazsa bez masrafını azaltirGayet güzel bir zamanlama, hele bir bebek doğsun biraz büyüsün yeniden dönersin iş hayatına belli mi olur.
Ben de 4 ay kullanıp dönmeyi planlıyorum malesef. Özel sektör malul ne kadar ücretsiz izin hakkımız olsa da kara listeye alınıyoruz bir kere.
Bu arada kart demişken sağlık ocağından söylemişlerdi bana süt parası diye bir hakkımız varmış bizim, hemşire benim girişimi yaptı. Karta 75 TL para yüklendi kızlar. Tutar çok düşük ama olsun hakkım olan şeyi neden almayayım. Bunu da bi sorun.
Doğumdan sonra da almaya devam edecekmişiz bir süre.karta yüklenen para pek çok yerde geçiyor. Hemen bitiyor ama dediğim gibi hak verilmişse almak lazım.
Salı günü 36+2de girecegm öncekilerle beraber 4 olucakKızlar by hafta nstye girecek var mı?
Heheh hele bı doğsun bebisler de gorucem ben babalariniziAdamların İlgi alanları çok farklı ya
Bi de anlamadığı konuda ikna etmeye çalışıyorum en basiti neden pamuk kullanıcaz, pamuk kullanacaksak neden bu kadar ıslak mendil de almışız
çok basit ama beni yordu adam
Her gün yeni bi his farklı şeyler hissediyorum, inş siz de hissetmişsinizdir bu haftalarda diye de dua ediyorumcanım cok acıyo normaldir inş
Ben sana daha fenasını söyleyeyim
Eşim ısrarla ekim sonuna 40 ı çıksın da Antalya’ya tatile gidelim diye plan yapmaya çalışıyorondan önce yolda 2 farklı şehre uğrayıp 40 uçuracakmışız
Kışın da kayak tatiline gidelimmiş
Ben de He diyip geçiyorum su an 40 ucurmaya okeyim sadece
Mayıs ayında da maça gidecekmişiz bi de
Benim de 38+3 de dedi hatta pazartesi olsun diye 38+2 de alin dedim bir gün için kuvez riskini almayalım dediBen de 38+1de alınsın dedim doktorum erken bir gün bir gündür 39 başında alayım dedi
Canım inşallah herşey yolunda gider ama hastanede gözetim altında olman güzel en azından müdahale edilebilir bir durumdasın evde bı başına ne yapacağını bilemiyor insan hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahHenüz daha hastanedeyim, sıkı kontroller oluyo, 8 tüp kan aldılar, idrar testleri, tansiyon kontrolü, nts ler. Yarın hepsini bir araya getirip bir sonuca varacaklar, doğum mu yoksa eve mi gönderecekler diye. Tansiyonum sabahları 16/10 cikiyo, tansiyon ilacı başlattılar onu içince 14/8 e düşüyo en fazla. Ödem zaten hep var bide idrarimda az miktarda protein varmış, yarın teşhis koyacaklarmis bana. Ona göre ne yapacaklarına karar verecekler. Bende yarını bekliyorum inşallah hayırlısı ve sagliklisi olur.
Yavrum benim ya Allah kolayliklar versin şifa diliyorum en kısa zaman da iyileşmesi için hareketli bir çocuksa işiniz zor nasıl durduracaksiniz canim bide son zamanlarındasnAh kızlar maalesef kırılmış çocuğun ayağı ve 3 hafya alçıda kalacak. Ama heran benim doğumum da olabilir napicam bilmiyorum.
Salı günü kontrolüm var lalacim ikinci defa nst ye giricemKızlar by hafta nstye girecek var mı?
Süt parasini çok farklı biliyordum ben bu başka mi acaba canım doğum olduğunda hastane bildirim yapıyor SGK ya o şekilde PTT ye yatıyordu para benim zamanım da 130 liraydı şuan ne kadar hiç bilmiyorum bu dediğin başka bişey sanirimGayet güzel bir zamanlama, hele bir bebek doğsun biraz büyüsün yeniden dönersin iş hayatına belli mi olur.
Peki huseyin levent keskine aldinizmi hic ona aldimda sevval hocanin soyadi ne ona bakalim.bi yaBen bu cuma gittim hem gebe okuluna hemde nstyede girdim. 29 haftadada doktorum göndermiştim kasılmalarım var deyince nstye.32 de gerek görmedi 34 de gönderdiler. Başhekimlikde seval hoca var ona gidiyorum. İyi ki değiştirmişsin necati hocayı bende gittim bi kere nasıl övüyorlar diye şaşırmıştım.bi kaç dklık muayene şipşak ultrasyon kağıdı bile vermemişti istemem gerekiyormuş . 36 da tekrar gitcem
Hiç bilmiyorum canım vajinusmus olup normal doğum yapan ama forumda araştırırsan bulabilirsin. Inşallah çatı muayenen iyi geçer. Normal doğum yaparsın. O zaman tamamen geçmiş olur o korkun.Kızlar benim merak ettiğim bir konu var, ben evliliğimin ilk yılında vajinismus oldum daha sonra tedaviyle yendim ama asla jelsiz ilişkiye giremiyordum hala da öyleydim, bu durumda olup normal doğum yapan var mı acaba, bu hafta çatı muayenesi falan yapılacak sanırım ve hala korkuyorum
Cok gecmis olsun kuzum yaAh kızlar maalesef kırılmış çocuğun ayağı ve 3 hafya alçıda kalacak. Ama heran benim doğumum da olabilir napicam bilmiyorum.
İnşallah canımHiç bilmiyorum canım vajinusmus olup normal doğum yapan ama forumda araştırırsan bulabilirsin. Inşallah çatı muayenen iyi geçer. Normal doğum yaparsın. O zaman tamamen geçmiş olur o korkun.
Canım ben İzmit’teyim bizde 41 karta yükleniyor para; belediye destekli sanırım ama hemşire bana bunu Türkiye’nin her yerindeki uygulama gibi anlattı. Sen bir sorsana sağlık ocağına gittiğinde merak ettim ben de.Süt parasini çok farklı biliyordum ben bu başka mi acaba canım doğum olduğunda hastane bildirim yapıyor SGK ya o şekilde PTT ye yatıyordu para benim zamanım da 130 liraydı şuan ne kadar hiç bilmiyorum bu dediğin başka bişey sanirim
Süt parası devlet tek seferlik 300 tl gibi bi ücret veriyor diye biliyorum bndeCanım ben İzmit’teyim bizde 41 karta yükleniyor para; belediye destekli sanırım ama hemşire bana bunu Türkiye’nin her yerindeki uygulama gibi anlattı. Sen bir sorsana sağlık ocağına gittiğinde merak ettim ben de.
Sadece ilk geldiğim gün idrar testi yaptılar, şimdi tekrar 3 tüp kan aldılar, bakalım sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla, arada da ufak tefek kasılmalarım oluyor ama oda normal galiba.24 saatlik idrara bakıyorlar mi, idrar toplattilar mi? Bı kez bende de çıktı idrarda protein, tansiyon ölçmeye başladım.. O zmn araştırip sormustum, eğer tansiyonda da sorun varsa 24 saatlik idrarda protein miktarına bakılır demişti.
Arası yakın olunca öyle mi oluyormus Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimCanim ben gecen sene agustosun basinda dogum yaptigim icin arasin cok yakin oldugu icin sezeryanlarin doktorum rahimin tasimiycagini dikislerin zarar görecegini söyledi ,ben de korkuyorum acikcasi sıkıntı yasamaktan riski göze alamam doktorada guveniyorum gecen sene gittigim doktora gidiyorum o yuzden 37 bucuklu haftada alicak bebegi insallah saglikla gelirmaviss_34
Kizlar esimin calisma alanini da kapsadigi icin biliyorum ayrintili anlatayimSüt parası devlet tek seferlik 300 tl gibi bi ücret veriyor diye biliyorum bndemaviss_34
Ben bu uygulamayı daha önce okumuştum bu sadece Kocaeli Belediyesi uygulamasıymış, 41 Karta yapılan yükleme doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sonra 3 ay olacak şekilde toplam 6 aylık süt parası yatıyormuş marketlerde geçerliCanım ben İzmit’teyim bizde 41 karta yükleniyor para; belediye destekli sanırım ama hemşire bana bunu Türkiye’nin her yerindeki uygulama gibi anlattı. Sen bir sorsana sağlık ocağına gittiğinde merak ettim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?