Canım bende İstanbul'dayım bir tane normal battaniye iki tane hastane çıkışı battaniyesi bir tane de muslin battaniye koydum hepsini kullanacağımı sanmıyorum ama dursun çanta da ne olur ne olmaz diye düşündüm malum Eylül ayı olduğu için ortada kalıyor insan
Canım ben de izmirdeyim
Penye ve muslin battaniye koyacagim
Ne olur ne olmaz1 tane orta kalinlikta battaniye koyarim
Ben de 2 tane gecelik aldim hastane icin
Onceki sezeryanlarimda pijama hic kullanmadim
O yuzden pijama almiyorum hastane icin
Bende sen diyince baktım öyle öğrendim,Heh evet. Ortaya bir taş attım gibi oldu
Ben 75 TL’mi alıp bozdur bozdur harca yapıyorum. Daha bir kere aldım gerçi
Aslında bebeğin boyu ve kilosu önemli oluyor bu durumda en çok da bence boyu. Ben ahşapları çok kullanışlı bulmuyorum, çevremde maksimum 3 ay kullanabilen çok tanıdığım var sonra küçük geldi hepsi park yatağa geçiş yaptı. Eğer uzun vadede kullanayım derseniz ve yeriniz de varsa anne yanı olabilen park yataklar çok kullanışlı hem ilk başlar için hem de sonrasında ve seyahatlerde vs.Kızlar selamlar, anne yanı kullanan var mı aranızda? Ben 8-9 ay kullanmalık bir beşik bakıyorum da ne önerirsiniz? Büyük bir beşik de olsun istemiyorum ama baby plus ya da chicco anne yanı alsam çok mu kısa süreli kullanılıyor onlar? Ya da küçük ahşap beşikler var anne yanı olabilen onlardan mı alsam. Var mı bir öneriniz?
Yengem de sezeryan oldu o tam tersi pijama takımı giydi hep gecelik giymedi ama en iyi sen bilirsin kendini nasıl rahatsan onda kal benceKızlar aldığınız geceliklerden fikir verin cildiricam yoksa son olarak onu da alayım fa kapatayım su çantayıhastaneye iki gecelik düşündüm ben sezeryan olacağı için pijama takımı almadım doğru mu yaptım bilmiyorum
Bende pijama takımı koymadım, normalde de sevmem zaten genelde gecelik tercih ederim uyurken. 1 tane Pentiden emzirme özellikli gecelik ve sabahlık koydum, bir tane de lcwaikikiden önü düğmeli ekru gecelik ve evden aynı renk uyumlu ekru sabahlık koydum. Yedek olarak da bir tane penye hamile geceliği koydum.Kızlar aldığınız geceliklerden fikir verin cildiricam yoksa son olarak onu da alayım fa kapatayım su çantayıhastaneye iki gecelik düşündüm ben sezeryan olacağı için pijama takımı almadım doğru mu yaptım bilmiyorum
Ekru dan bende almıştım büyük gelince iade etmiştim pembe olana bayıldım çok güzelmiş canim güzel günlerde kullanBende pijama takımı koymadım, normalde de sevmem zaten genelde gecelik tercih ederim uyurken. 1 tane Pentiden emzirme özellikli gecelik ve sabahlık koydum, bir tane de lcwaikikiden önü düğmeli ekru gecelik ve evden aynı renk uyumlu ekru sabahlık koydum. Yedek olarak da bir tane penye hamile geceliği koydum.
Ayy çok teşekkür ederimEkru dan bende almıştım büyük gelince iade etmiştim pembe olana bayıldım çok güzelmiş canim güzel günlerde kullan
Bebek icin yedek çorap,ağız mendili,önlük ve gaz çıkarma kısmı için omuz bezi koyabilirsin. Kendine de kişisel bakım icin havlu, diş macunu ve fircasi,nemlendirici krem,toka,maske alabilirsin:))bide kızlar hastane çantamı yazsam , eksik gördüklerinizi söyler misiniz , biz baya tecrübesiziz
bebek için;
3 takım hastane çıkış seti (zıbın atletli şapkalı eldivenli )
15 tane bez
2 tane alt açma bezi
2 tane müslin bezi
pişik kremi
puset örtüsü
1 tane bebk battaniyesi
kendim için;
1 gecelik sabahlık takımı, örme şal , yelek , çorap
1 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
depend
3 tane külot
emzirme atleti + emzirme sütyeni
göğüs pedi 3 çift
lohusa pedi
göğüs ucu kremi
vazelin + çatlak kremi de koyucam
* biberon ve emzik hastanede panoda getirmeyin diye yazmışlar ondan koymadım
3 tüp daha aldılar kan, tansiyonum da bi türlü istedikleri seviyeye düşmüyo, az önce yine 15/11 çıktı tansiyon düşürücü ilaç almama rağmen. Moralim bozuk açıkçası. İdrara da sık çıkamıyorum 3 litre su içiyorum, galiba idrardaki protein yüzünden buda iyi değil. Bekliyorum.Hadi inşallah güzel gelir sonuçların, kasılmalar düzenli değilse çok doğal
Doğru diyorsunuz niye bebek için çorap koymadık kiBebek icin yedek çorap,ağız mendili,önlük ve gaz çıkarma kısmı için omuz bezi koyabilirsin. Kendine de kişisel bakım icin havlu, diş macunu ve fircasi,nemlendirici krem,toka,maske alabilirsin:))
İlgileniyorlar ya buna da şükür3 tüp daha aldılar kan, tansiyonum da bi türlü istedikleri seviyeye düşmüyo, az önce yine 15/11 çıktı tansiyon düşürücü ilaç almama rağmen. Moralim bozuk açıkçası. İdrara da sık çıkamıyorum 3 litre su içiyorum, galiba idrardaki protein yüzünden buda iyi değil. Bekliyorum.
Malesef bu kadar yakin olunca evet ,insallah bende kuvezlik bir durum olucagini düsünmüyorum covidi atlatir atlatmaz bebegin kiyafetlerini yikayip valizi hazirliycam suan elleyemiyorum virüs bulasmasin diye ,gecen sene de son hafta valiz hazirlamistim bu sefer o kadar gec hazırlamiycam dedim ama gene ayni oldu neyse saglikli olalim da hersey olurArası yakın olunca öyle mi oluyormus Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimbenim 4 sene gecmesine rağmen dikiş yerlerim gerilip sızlıyor seninde mi öyle, hiç korkma kilosu falan iyiyse kuvoze falan girmez Allah'ın izniyle
Biraz önce Ekim annelerinde bir annemiz almış paylaşmış model o kadar güzel ki şık ve sade ama bir de fiyatını görünce nutku tutuluyor insanın paylasiyorum canimmaviss_34 Bende pentiden gecelik/sabahlık ve Lcwden pijama takım/sabahlık almıştım ama s beden galiba giremicem içine ama şu resmini paylaştığım takıma bayıldım biraz tuzlu ama dayanamayıp alabilirim Eki Görüntüle 3113722
Rica ederim ne demekDoğru diyorsunuz niye bebek için çorap koymadık ki
bunları da ekleyeyim
çok teşekkürler ya , sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?