2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Pentiden boyuna çizgili pembe sabahlık ve gecelik takımı aldım,bir tane de önü düğmeli kısa kollu pijama takımı koydum bunu waikikiden aldım.suwenden bi gecelik sipariş etmiştim yedek olsun diye emzirme özellikli ama yakası o kadar açık ki rahat edemezdim iade ettim.2 müslin 2penye battaniye attım çantaya ama nohut battaniye var ya onu da hazır çekmecenin üstünde bulunduruyorum hava soğuk olursa ve unutmazsam atarım çantaya

Canım ben de izmirdeyim
Penye ve muslin battaniye koyacagim
Ne olur ne olmaz1 tane orta kalinlikta battaniye koyarim

Ben de 2 tane gecelik aldim hastane icin
Onceki sezeryanlarimda pijama hic kullanmadim
O yuzden pijama almiyorum hastane icin

o zaman bende ne olur ne olmaz 1 tane battaniye koyayım

Aslında bebeğin boyu ve kilosu önemli oluyor bu durumda en çok da bence boyu. Ben ahşapları çok kullanışlı bulmuyorum, çevremde maksimum 3 ay kullanabilen çok tanıdığım var sonra küçük geldi hepsi park yatağa geçiş yaptı. Eğer uzun vadede kullanayım derseniz ve yeriniz de varsa anne yanı olabilen park yataklar çok kullanışlı hem ilk başlar için hem de sonrasında ve seyahatlerde vs.

Yengem de sezeryan oldu o tam tersi pijama takımı giydi hep gecelik giymedi ama en iyi sen bilirsin kendini nasıl rahatsan onda kal bence

Bende pijama takımı koymadım, normalde de sevmem zaten genelde gecelik tercih ederim uyurken. 1 tane Pentiden emzirme özellikli gecelik ve sabahlık koydum, bir tane de lcwaikikiden önü düğmeli ekru gecelik ve evden aynı renk uyumlu ekru sabahlık koydum. Yedek olarak da bir tane penye hamile geceliği koydum.

Eklentiler

• Screenshot_20220815_131236_com.android.chrome.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20220815_131005.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220815_131712_trendyol.com.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 99
Ekru dan bende almıştım büyük gelince iade etmiştim pembe olana bayıldım çok güzelmiş canim güzel günlerde kullan

bide kızlar hastane çantamı yazsam , eksik gördüklerinizi söyler misiniz , biz baya tecrübesiziz

bebek için;
3 takım hastane çıkış seti (zıbın atletli şapkalı eldivenli )
15 tane bez
2 tane alt açma bezi
2 tane müslin bezi
pişik kremi
puset örtüsü
1 tane bebk battaniyesi

kendim için;
1 gecelik sabahlık takımı, örme şal , yelek , çorap
1 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
depend
3 tane külot
emzirme atleti + emzirme sütyeni
göğüs pedi 3 çift
lohusa pedi
göğüs ucu kremi
vazelin + çatlak kremi de koyucam

* biberon ve emzik hastanede panoda getirmeyin diye yazmışlar ondan koymadım

Tırnak makası we baby, tarak baby plus almıştım, ateş ölçer braun kulaktan ölçer aldım baya araştırdım ben omron temassız ile arada kalmıştım ama kulaktan ölçer daha güvenilirmiş koltuk altı da edinicem mutlaka ateş beni çok korkutuyor kardeşim küçükken havale geçirmişti

Bu arada hiç boş durmuyorum yıkama-ütü, temizlik işleri bitirdi beni yazdıklarınızı anca okuyabildim o da işyerinde ilk defa böyle bir şey yaptım örgü filan çok severim ama kanaviçe denememiştim gökkuşakları da magnet olacak hediyelik ama boyutları büyük geldi bunların deneye yanıla bulucam artık, en büyük olanı kapı süsüne yapıştırcam onu da kendim yapıcam makromeden, alttakiler de dönence olacak ponpon yapıcam bir de çok güzel kendin yap ürünleri var

Eklentiler

• 4EB9CCED-E79C-441B-A6A5-BB3894DB89F5.webp
    31 KB · Görüntüleme: 93
Bebek icin yedek çorap,ağız mendili,önlük ve gaz çıkarma kısmı için omuz bezi koyabilirsin. Kendine de kişisel bakım icin havlu, diş macunu ve fircasi,nemlendirici krem,toka,maske alabilirsin:))

Hadi inşallah güzel gelir sonuçların, kasılmalar düzenli değilse çok doğal
3 tüp daha aldılar kan, tansiyonum da bi türlü istedikleri seviyeye düşmüyo, az önce yine 15/11 çıktı tansiyon düşürücü ilaç almama rağmen. Moralim bozuk açıkçası. İdrara da sık çıkamıyorum 3 litre su içiyorum, galiba idrardaki protein yüzünden buda iyi değil. Bekliyorum.

Reactions: Zzy
Bebek icin yedek çorap,ağız mendili,önlük ve gaz çıkarma kısmı için omuz bezi koyabilirsin. Kendine de kişisel bakım icin havlu, diş macunu ve fircasi,nemlendirici krem,toka,maske alabilirsin:))
Doğru diyorsunuz niye bebek için çorap koymadık ki
bunları da ekleyeyim
çok teşekkürler ya , sağ olun

İlgileniyorlar ya buna da şükür Moralini bozma takip altindasin kötü bişey olmasına izin vermezler.

maviss_34 Bende pentiden gecelik/sabahlık ve Lcwden pijama takım/sabahlık almıştım ama s beden galiba giremicem içine ama şu resmini paylaştığım takıma bayıldım biraz tuzlu ama dayanamayıp alabilirim

Malesef bu kadar yakin olunca evet ,insallah bende kuvezlik bir durum olucagini düsünmüyorum covidi atlatir atlatmaz bebegin kiyafetlerini yikayip valizi hazirliycam suan elleyemiyorum virüs bulasmasin diye ,gecen sene de son hafta valiz hazirlamistim bu sefer o kadar gec hazırlamiycam dedim ama gene ayni oldu neyse saglikli olalim da hersey olur

Biraz önce Ekim annelerinde bir annemiz almış paylaşmış model o kadar güzel ki şık ve sade ama bir de fiyatını görünce nutku tutuluyor insanın paylasiyorum canim

Eklentiler

• 85DB6D8C-B1F9-468E-AA9B-EB5643E0753F.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…