2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun canim hafif mi geçiyor peki nasıl hissediyorsun

Biraz önce Ekim annelerinde bir annemiz almış paylaşmış model o kadar güzel ki şık ve sade ama bir de fiyatını görünce nutku tutuluyor insanın paylasiyorum canim
Yaa bu model adeta instagramdaki hamile fenomenlerin hastane cantalarının bitki örtüsü sürekli linklenince vs baya baya uçtu fiyatı, arz ve talep meselesi

Yaa bu model adeta instagramdaki hamile fenomenlerin hastane cantalarının bitki örtüsü sürekli linklenince vs baya baya uçtu fiyatı, arz ve talep meselesi
Ayyy bende diyorum galiba işlemeli modelinden dolayı bu kadar pahalı aman Allahım

Aslinda ayni gecti diger hamileliklerim gibi ama yasina yeni girmis bir bebekle cok zorlaniyorum henüz yürümüyor kucaga almak tasimak zorluyor onunda ihtiyaclari oluyor zorlaniyorum
Valla benim ilk hamileliğimm prenses gibiymis bunda çok ağrım sizim oluyor Allah yardımcın olsun arada yaş farkı olunca zor olur tabiki bide üstüne covid olmussun

Ayyy bende diyorum galiba işlemeli modelinden dolayı bu kadar pahalı aman Allahım
Yok yok tamamen linkleme olayı çünkü ben daha hamile olduğumu bilmeden takip ettiğim bir kadının hesabında görmüştüm 200 küsürdü fiyatı şimdi baktım 700 olmuş gözlerime inanamadım bana gereksiz geliyor bu kadar para vermek ama verene de her zaman saygım sonsuz

ya kızlar hastane çantasına bebek battaniyesi koydunuz mu ?
izmir ' de yaşıyoruz, tam doğum tarihi belli değil ama battaniye koysam mı pike yeterli mi bilemedim
Canım ben koydum, bi arkadaşım ağustosta doğum yaptı bir kaç evvel bebek üşümüş nasıl anladılar bilmiyorum ama muhakkak battaniye al demişti al bulunsun.
Ben sana dün hazırladığım kendi listemi atayım belki karşılaştırmak istersin, fikir olur ben de kızlardan istifade etmiştim

maviss_34 ya o takımı ben de çok beğenmiştim ama arkadaşların dediği gibi bitki örtüsü misali artık baygınlık geldi, yoksa alamadığımızdan kıyamadığımızdan değil

Ben aldıklarımı atayım sana suwenden aldım baya da indirim vardı bak istersen. Bu beyazın üstüne bir de sabahlık aldım.diğer modelin de alt üst pijama takımı vardı onu bulamadığım İçin modelini attım.

dream_catcherr kuzu şu sarı olanın linki var mı ya? Hastaneye ilk gidişte öyle bir şey giymek istiyorum.

Eklentiler

• FABDB0AA-226F-4795-8580-EEA81C65B9BD.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 62
  • F523F381-5E25-4554-B91D-1B9E1E403F7C.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 69
  • C5600D7B-C281-44C4-86B5-07643B252E26.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
  • E3437B98-810E-4DD2-A202-177DDBCD8F25.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 65
Rica ederim ne demek ilk okuyunca aklıma bunlar geldi, kendi listeme de bakarım farklı bişey gözüme çarparsa yazarım
Valla sevinirim
ev hastane arası yakın ama telaş olmasın
liste olursa çok sevinirim , bende netten baktım ama eksikler olmuş yine

Ben ince battaniye aldım aşırı sıcak bunalabilir diye
ince pike aldım zaten ama annem filan yenidoğan bebek üşütür müyüz acaba deyince kararsız kaldık
yine de alıcam eve getirirm kullanmasak bile

Listemi ekran görüntüsü olarak attım sana canım

Yaa tabi ki alınabilir ama annelik iç güdüsü mü bilemiyorum ama direk su geliyor aklıma ona vereceğim parayı bebeğe yada oğluma biseyler alırım moduna giriyorum sonuçta geceligin her türlüsü işimi görecek fenomenler gibi gösteriş yapip reklam yapmayacağıma göre problsm yok

Elim çok açıktır para harcamayı severim ama buna kıyamadım valla kuzucum ya gereksiz geldi o kadar para vermek ama model güzel hakkını da yiyemem sanırım o yeşil modeli alacağım birtane de penye gecelik almıştım LCW dan yeterlidir benim için iki emzirme sudyeni iki iç çamaşırı tamamdır olay

Ben de alışveriş manyağı biriyim kendime hamilelik kıyafeti almadım dedim kendime alana kadar kızın bir eksiğini kaparım…

aynı benim mantığımlcw dan iki gecelik bi sabahlık aldım 220 tl piyasadan markalı olmayan biyerdende pijama takımı aldım o da 200 bitti gittidediğin gibi göatwriş yapacak değiliz ya bunlarda gayet işimi görcek inşallah gerisi can sağlığı

Aynenn öyle güzel gunler de kullan canım

Ben de alışveriş manyağı biriyim kendime hamilelik kıyafeti almadım dedim kendime alana kadar kızın bir eksiğini kaparım…
bende 2 tane penye tshirtü dolaptan aldım hiç giyilmemiş piyasa fiyatının nerdeyse 3 te biriydi o kadar para verene kadar bebeğin bi eksiğini alıtım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…