2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen öyle valla sonuçta bizler yapılan gösterişten para kazanmıyoruz onlar kazanıyor ama benim de eşimin de artık önceliği hep miniğimiz analık yüklendi çoktan bacım yakında başlarım yemedim yedirdim, giymedim giydirdim sana anneeemmm diye

Bende bu pembe takımın mavisini aldım çok güzel gerçekten

Maşallah subhanallah ikiside toparlasin sonra evinize gidin insallah.galactago damla alip bir icecege ozellikle hosafa katip icmeni tavsiye ederim bide sicak su torbasi köy göğsüne emmeselerde sen sağ sagdikca artacak gelecek insallah

Tmd2020 burda listesi canim

ya kızlar hastane çantasına bebek battaniyesi koydunuz mu ?
izmir ' de yaşıyoruz, tam doğum tarihi belli değil ama battaniye koysam mı pike yeterli mi bilemedim
Eylülün sonunda hava az serinliyor özellkle aksam bnde antalyadayım benmde eylül sonunda olsaydı kalın battaniye alırdım ne olur ne olmaz..penye battaniye ve bitanede ince bi battaniye koydum..

Ben agız mendili ve ıslak mendilde koydum bebiş için.bnde pek tecrübeli degilm koydum bişiler bakalm ne olcak

Canım Sabahlıgın linkini atabilirmisin bn sabahlık almadım lcw baktım geçen göremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…