- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Bencede yetsin ya yetmezse evimiz yakın getirirler artıkValla yeter diye düşünüyorum bende bebekten çok kıyafet değiştirmeyiz sanırım
haha aynen analık şimdiden içimize işlemişDaha kendimize adam akıllı bir şey almayız
LCWaikiki.com bu canım boy 165 kilo 55 ken ben m almıştım baya genişti rahattı o zaman denemiştim.şimdi tek s si kalmış.89 tl ye bedava almışım yalnızCanım Sabahlıgın linkini atabilirmisin bn sabahlık almadım lcw baktım geçen göremedm
Cnm benim gözün aydın olsunCanim yol arkadaslarim tek tek alintilayamadim ama hepinize cok tesekkur ederim
hamdolsun ben dogurdum 34+6da
dun baya korku ve heyecanli bir surecti
size yazip gittim hastaneye cidden suyum gelmisti ama orda doguramazdim
doguracagim hastanede yer yoktu apar topar baska sehire transfer oldum yolda kasilmayi durdurdular ama hastaneye gelince bir parmak aciklik var ilaci ’ keselim acilma olsun deyince is basladi cidden evde yasadigimiz agri Ve bu agri cok baska surundurucu resmen
baya ugrastik acilma olsun diye Yok yurumek topla spor banyo felan derken olmadi gece iki sularinda iki parmak olmustu cok suku dediler epidural yapalim onu yapinca beynim yerime geldi
Sonra her bir saatte bir cm acilma olurken sabah saat 6 da on parmak olmustu
6.30 sularinda ameliyata aldilar baya ugrastik aci esigim cok dusukmus onu anladim cok sukur dogurdum
birinci icin acayip zorlandim ama ikinci cok kolaydi benim icin
bebekler Simdi kuvozdeler insallah onlar da iyi olurlar
oglumun cigerlerine su kacmis hava alamiyordu oksijenle duruyor suan
kizimda nefesini cok hizli alip veriyormus bu yuzden daha napacaklar nasil gececek bilmiyorum 36 haftalik olana denk kalacaklar sanirim sut Sagdik ama basarisiz ilk deneme
kilolari 1950 gr ve 1900 gram simdilik insallah hemen atlatirlar bu surecleri
dilzrim zamaninda guzel dogum yaparsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
bu surecte guzel lnam ve tinnim haberdar etmis ben anca girebildim
İnşallah, kontrol altında olmam iyi dediğin gibi. Rabbim yardım etsin hepimizeİlgileniyorlar ya buna da şükürMoralini bozma takip altindasin kötü bişey olmasına izin vermezler.
Islak mendil, kolonya, el dezenfektanı,sabun , kağıt havlu, tuvalet kağıdı. ( Ben şahsi olanı kullanmayı severim zira )bide kızlar hastane çantamı yazsam , eksik gördüklerinizi söyler misiniz , biz baya tecrübesiziz
bebek için;
3 takım hastane çıkış seti (zıbın atletli şapkalı eldivenli )
15 tane bez
2 tane alt açma bezi
2 tane müslin bezi
pişik kremi
puset örtüsü
1 tane bebk battaniyesi
kendim için;
1 gecelik sabahlık takımı, örme şal , yelek , çorap
1 pijama takımı
lohusa tacı
terlik
depend
3 tane külot
emzirme atleti + emzirme sütyeni
göğüs pedi 3 çift
lohusa pedi
göğüs ucu kremi
vazelin + çatlak kremi de koyucam
* biberon ve emzik hastanede panoda getirmeyin diye yazmışlar ondan koymadım
Bebek kolonyası koyup kendimize koymamam hemen ekliyorum.Islak mendil, kolonya, el dezenfektanı,sabun , kağıt havlu, tuvalet kağıdı. ( Ben şahsi olanı kullanmayı severim zira )
Üstelik hastene sabunları arınmıyor elden
Canım gözunaydın olsn cok sevındım hemencık toparlanırlar evınıze dönersınız insallah birbirlerine bnzıyorlar mıKuzum cok tesekkur ederimDarisi en hayirli zaman da basina insallah
Lala kuzum benim agrilarim var o gecmedi sonra iyim sukur
sutum geksin diye cabaliyorum
birde lohusa oldum sanirim
oglum hamdolsun toparliyor teyzesi
mama ve sut icmeyi ogreniyor emmeyi bilmiyorlar daha
kizim daha zor durumda oksijende o kardesi ne gore biraz daha zayif cok kilo verdi 1745 kiloda oksijen ciksa nefesi duzelip daha iyi olacak
bu sabah ikisinide kucagima aldim
ne kadar tarifsiz guzel bir hismis anlatamam ilk kez korkmadan doya doya
bir an once kavusmak istiyorum
rabbim insallah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
gelecekten bildiriyorum dogum sonrasi zor ama asiri guzel surecler
Şimdi baktım hiç kalmamışLCWaikiki.com bu canım boy 165 kilo 55 ken ben m almıştım baya genişti rahattı o zaman denemiştim.şimdi tek s si kalmış.89 tl ye bedava almışım yalnız
Çok iyi kg almışsınız ben 62yle kaldım 77yle devam ediyorum malesef33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyorsiz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum
şaka gibi ne ara alınmışŞimdi baktım hiç kalmamış
Evetdoğumdan sonra mı başvurucaz şimdi mi?
Cnm bende 36+2 deyim sadece 500 gram aldım33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyorsiz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum
32+6'da 2100 gr ben de 9/10 kg arası almıştım.33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyorsiz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum
Benimde tüp bebekti çok şiştim 56 ile hamile kaldım 71 im şuan ve hala almaya müsaitimÇok iyi kg almışsınız ben 62yle kaldım 77yle devam ediyorum malesefTüp bebek olduğu için ilk 3 ay ilaçlardan hemen kg almaya başladım
Hayırlısıyla doğsunlarda vericez artık bir şekilde ne yapalımBenimde tüp bebekti çok şiştim 56 ile hamile kaldım 71 im şuan ve hala almaya müsaitimher gelen çok şişmişsin diyor yanaklarım iyice doldu Gerçi benim bebişte 2300 çıktı 32 haftalıkken oda bende şişiyoz
Hıc sıkma canını benimde ılk kızım tup bebek onda 14 kılo almıstım hemencıkte verdım ılaclar cabuk sisiriyor gercektenÇok iyi kg almışsınız ben 62yle kaldım 77yle devam ediyorum malesefTüp bebek olduğu için ilk 3 ay ilaçlardan hemen kg almaya başladım
Aman allahım dogum yapınca hamıle kaldıgın kılodan asagıya dusersinCnm bende 36+2 deyim sadece 500 gram aldımgebelikte şeker çıktığı için çok tatlı hamır vs yemedim. Karnımda hala çok büyük değil. Çantamda yarım yamalak hazır.
32+6'da 2100 gr ben de 9/10 kg arası almıştım.
Ya zaten bu insanları anlamıyorum kılo almıs olabılırsin hamılesın duyguları en yogun yaşadıgımız zamanlar böyle soyleyıp sadece can sıkıyorlar ohhh masallah kuzuma kılosu ıyımısBenimde tüp bebekti çok şiştim 56 ile hamile kaldım 71 im şuan ve hala almaya müsaitimher gelen çok şişmişsin diyor yanaklarım iyice doldu Gerçi benim bebişte 2300 çıktı 32 haftalıkken oda bende şişiyoz
Magazasına bakarım artkşaka gibi ne ara alınmış
Ben iki cocugumda da 25 kg almistimHayırlısıyla doğsunlarda vericez artık bir şekilde ne yapalımben zaten 80 diyordum doğuma kadar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?