2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cnm benim gözün aydın olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin

Islak mendil, kolonya, el dezenfektanı,sabun , kağıt havlu, tuvalet kağıdı. ( Ben şahsi olanı kullanmayı severim zira )

Üstelik hastene sabunları arınmıyor elden

Islak mendil, kolonya, el dezenfektanı,sabun , kağıt havlu, tuvalet kağıdı. ( Ben şahsi olanı kullanmayı severim zira )

Üstelik hastene sabunları arınmıyor elden
Bebek kolonyası koyup kendimize koymamam hemen ekliyorum. odaya gelen hemşirelere dökeceğim diye

Canım gözunaydın olsn cok sevındım hemencık toparlanırlar evınıze dönersınız insallah birbirlerine bnzıyorlar mı

33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyor siz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum

Çok iyi kg almışsınız ben 62yle kaldım 77yle devam ediyorum malesef Tüp bebek olduğu için ilk 3 ay ilaçlardan hemen kg almaya başladım

Cnm bende 36+2 deyim sadece 500 gram aldım gebelikte şeker çıktığı için çok tatlı hamır vs yemedim. Karnımda hala çok büyük değil. Çantamda yarım yamalak hazır.

32+6'da 2100 gr ben de 9/10 kg arası almıştım.

Çok iyi kg almışsınız ben 62yle kaldım 77yle devam ediyorum malesef Tüp bebek olduğu için ilk 3 ay ilaçlardan hemen kg almaya başladım
Benimde tüp bebekti çok şiştim 56 ile hamile kaldım 71 im şuan ve hala almaya müsaitim her gelen çok şişmişsin diyor yanaklarım iyice doldu Gerçi benim bebişte 2300 çıktı 32 haftalıkken oda bende şişiyoz

Hayırlısıyla doğsunlarda vericez artık bir şekilde ne yapalım ben zaten 80 diyordum doğuma kadar olurum

Hıc sıkma canını benimde ılk kızım tup bebek onda 14 kılo almıstım hemencıkte verdım ılaclar cabuk sisiriyor gercekten
Cnm bende 36+2 deyim sadece 500 gram aldım gebelikte şeker çıktığı için çok tatlı hamır vs yemedim. Karnımda hala çok büyük değil. Çantamda yarım yamalak hazır.
Aman allahım dogum yapınca hamıle kaldıgın kılodan asagıya dusersin
32+6'da 2100 gr ben de 9/10 kg arası almıştım.
Drlara göre idealsın canm
Ya zaten bu insanları anlamıyorum kılo almıs olabılırsin hamılesın duyguları en yogun yaşadıgımız zamanlar böyle soyleyıp sadece can sıkıyorlar ohhh masallah kuzuma kılosu ıyımıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…