- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Yok canım çok övüyorlar diye necatiyi almıştım.sonra arkadaşın referansı ile başhekimlikde bakıyor seval atabey .mhrsde randevusu varmı bilmiyorumPeki huseyin levent keskine aldinizmi hic ona aldimda sevval hocanin soyadi ne ona bakalim.bi ya
Cok tesekkur ederim alinMagnifiaque Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah duygulandım valla başladı doğumlar, Rabbim hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ah bakim o damlaya burda bulursam alim cok tesekkur ederimMaşallah subhanallah ikiside toparlasin sonra evinize gidin insallah.galactago damla alip bir icecege ozellikle hosafa katip icmeni tavsiye ederim bide sicak su torbasi köy göğsüne emmeselerde sen sağ sagdikca artacak gelecek insallah
kuzum cok tesekkur ederim insallah eve donmeyi cok istiyorum burasi uzaktaCanım gözunaydın olsn cok sevındım hemencık toparlanırlar evınıze dönersınız insallah birbirlerine bnzıyorlar mı
Cok tesekkur ederim canim amiin insallah darisi hepinize bir avazda dogurun insallahCnm benim gözün aydın olsunrabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin
Kızlar selamlar, anne yanı kullanan var mı aranızda? Ben 8-9 ay kullanmalık bir beşik bakıyorum da ne önerirsiniz? Büyük bir beşik de olsun istemiyorum ama baby plus ya da chicco anne yanı alsam çok mu kısa süreli kullanılıyor onlar? Ya da küçük ahşap beşikler var anne yanı olabilen onlardan mı alsam. Var mı bir öneriniz?
Ben iki gece kaldım ikizlerde . İki tane sabahlıklı önü düğmeli emzirmek için düğmeli olsun lohusa gecelik koymuştum. İkisi yetmişti ister istemez doğumdan sonra giydiğin ilk gecelik kirleniyor. Sonra yedeği giymiştim.pijama takımıda koydum ama giymedim.gecelik çok rahattı hem kontrollerde hemde lavaboya felan giderken.Kızlar aldığınız geceliklerden fikir verin cildiricam yoksa son olarak onu da alayım fa kapatayım su çantayıhastaneye iki gecelik düşündüm ben sezeryan olacağı için pijama takımı almadım doğru mu yaptım bilmiyorum
Benim de hedef 80Hayırlısıyla doğsunlarda vericez artık bir şekilde ne yapalımben zaten 80 diyordum doğuma kadar olurum
Benim minik 33+1de 2100 gram, boyu da 48 cm di. 35+1de de 2576 gram olmuştu, boyu da 49 cm di. Bu hafta 37+1de kontrolüm var bakacağız miniğin boyuna ve kilosuna33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyorsiz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum
33+2 de 2149 gram diye kafama takmıştım çok normalmiş o zamanBenim minik 33+1de 2100 gram, boyu da 48 cm di. 35+1de de 2576 gram olmuştu, boyu da 49 cm di. Bu hafta 37+1de kontrolüm var bakacağız miniğin boyuna ve kilosunaBen de 11 kg almıştım toplam 33+1de, 2 ay bi hareketsiz yatma sürem olmuştu o beni direk etkikedi Doktorum hiç kiloyu takma artık bebeğe odaklan dedi ben de öyle yapıyorum, çünkü kendimi biliyorum doğumdan sonra gider inşallah bu arada ben de ödem sadece ayaklarda var, eller hala aynı alyansım oluyor, yüzüm de şişmedi zaten karnımın yukarısını gören hamile gibi değilsin diyor
Evet bende ondan erkenden kg alımına başladım ya hayırlısı artık spor falan vercez bir şekildeHıc sıkma canını benimde ılk kızım tup bebek onda 14 kılo almıstım hemencıkte verdım ılaclar cabuk sisiriyor gercekten
Aman allahım dogum yapınca hamıle kaldıgın kılodan asagıya dusersin
Drlara göre idealsın canm
Ya zaten bu insanları anlamıyorum kılo almıs olabılırsin hamılesın duyguları en yogun yaşadıgımız zamanlar böyle soyleyıp sadece can sıkıyorlar ohhh masallah kuzuma kılosu ıyımıs
Ayy inşallah doğsunlarda sağlıkla veririz herhaldeBen iki cocugumda da 25 kg almistim
İkisinde de verdim. Bu sefer 15 kg aldim ama daha 1 ay var. Neyse bebeklerimiz sağlıkli olsun da veririz hepsini ☺
Bende kg alımım hızlandı diyetle hiç doymuyorum zaten illa fazla yiyiyorumBenim de hedef 80
77.9 çıktım sabah, 68 le hamile kalmıştım. Ama bu ara iyice şişmeye başladım gibi geliyor
+11 kiloyla yola devam33+1 selamlar kızlar bugun dr gıttım 2075 gram olmus boyumuz 45 cm dedi hala dönmemıs nazlı kızım eli hep yuzunde camasırlarını yıkayıp utuledım sadece canta hazırlamamam lazım nedense hıc icimden gelmıyorsiz 33 haftalıkken kac kılo cıktınız bu arada bende 6 kıloyla devam edıyorum gercı kılolu kalmıstım 69 kıloyla simdi 75 kıloyum
Bebek haftasıyla uyumluysa hiç takma canım kilo olayını33+2 de 2149 gram diye kafama takmıştım çok normalmiş o zaman
37. Haftadasın resmen her an doğuma gidiyorum kızlar diyebilirsin bize
Bende de ödem olmadı çok şükür ama sürekli hareket halindeydim belki ondan bir de bol su içiyorum hep önümde suyum.
Bende bugün bi doymak bilmedim resmen sürekli mutfakta bişeyler ararken buldum kendimiBende kg alımım hızlandı diyetle hiç doymuyorum zaten illa fazla yiyiyorum
Bende çok sık acıkıyorum eskiden yiyemeyeceğim büyüklükte şeylerle doymuyorum artıkBende bugün bi doymak bilmedim resmen sürekli mutfakta bişeyler ararken buldum kendiminiye böyle oldu anlamadım bugün, zaten karnım da iyice büyüdü cumartesi kontrolde tartıya çıkmaktan korkuyorum
Al benden de aynısı valla ya, özellikle meyve canavarı oldum çıktımBende çok sık acıkıyorum eskiden yiyemeyeceğim büyüklükte şeylerle doymuyorum artıkneyse az kaldı diyeceğimde emzirirkende iştah açılıyormuş
Meyve tatlı vs şekerden yiyemiyorum bende yemek çok yiyiyorumAl benden de aynısı valla ya, özellikle meyve canavarı oldum çıktımahh sorma bir de o var emzirme iştahı hayırlısı olsun ne diyelim
Ben de öyleyimAl benden de aynısı valla ya, özellikle meyve canavarı oldum çıktımahh sorma bir de o var emzirme iştahı hayırlısı olsun ne diyelim
Benim de tatlı ile aram pek yok ama meyvelerMeyve tatlı vs şekerden yiyemiyorum bende yemek çok yiyiyorum
Ayy iyi bari ya yalnız değilmişimBen de öyleyimDaha yerken bi sonrakini planlıyorum
12 aldım 13 e doğru gidiyorumAyy iyi bari ya yalnız değilmişimhep derlerdi son haftalarda iştah artıyor diye inanmazdım ama cidden doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?