2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Magnifiaque Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah duygulandım valla başladı doğumlar, Rabbim hepimize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ederim alin
rabbim insallah dogru zamanda hepinizi kurtarsin sag salim kicaginiza alin sona dogru gelindi artik
Ah bakim o damlaya burda bulursam alim cok tesekkur ederim kizim 1745 grama dusmus insallah toparlanirlar
hosaf var katip icim yeterki gelsinde

Canım gözunaydın olsn cok sevındım hemencık toparlanırlar evınıze dönersınız insallah birbirlerine bnzıyorlar mı
kuzum cok tesekkur ederim insallah eve donmeyi cok istiyorum burasi uzakta
Ay Hayir hic benzemiyollar biri daha esmer birinin teni beyaz kiz babasi oglan ben sanki
Cnm benim gözün aydın olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin
Cok tesekkur ederim canim amiin insallah darisi hepinize bir avazda dogurun insallah

Biz beşiğimizi bugün kurduk. İkizler denemesini bile yaptı ğzerinde yatıp zıplayarak içinin uyku seti kaldı alınması gereken . Yan korumalığı çıkarıp anne yanı olarak kullancam ilk başta

Eklentiler

• IMG_20220815_152418.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 39

Merhaba bende baya kararsız kaldım . Chicco alacaktım kısa süreli kullanıp satan çok diye vazgeçtim. İkea nım sundivik modelini aldım.yan korumalığı çıkıp anne yanı olarak kullanan çok bende başta anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum.sizede fikir olsun diye ekledim resmini

Ben iki gece kaldım ikizlerde . İki tane sabahlıklı önü düğmeli emzirmek için düğmeli olsun lohusa gecelik koymuştum. İkisi yetmişti ister istemez doğumdan sonra giydiğin ilk gecelik kirleniyor. Sonra yedeği giymiştim.pijama takımıda koydum ama giymedim.gecelik çok rahattı hem kontrollerde hemde lavaboya felan giderken.

Benim minik 33+1de 2100 gram, boyu da 48 cm di. 35+1de de 2576 gram olmuştu, boyu da 49 cm di. Bu hafta 37+1de kontrolüm var bakacağız miniğin boyuna ve kilosuna Ben de 11 kg almıştım toplam 33+1de, 2 ay bi hareketsiz yatma sürem olmuştu o beni direk etkikedi Doktorum hiç kiloyu takma artık bebeğe odaklan dedi ben de öyle yapıyorum, çünkü kendimi biliyorum doğumdan sonra gider inşallah bu arada ben de ödem sadece ayaklarda var, eller hala aynı alyansım oluyor, yüzüm de şişmedi zaten karnımın yukarısını gören hamile gibi değilsin diyor

33+2 de 2149 gram diye kafama takmıştım çok normalmiş o zaman

37. Haftadasın resmen her an doğuma gidiyorum kızlar diyebilirsin bize

Bende de ödem olmadı çok şükür ama sürekli hareket halindeydim belki ondan bir de bol su içiyorum hep önümde suyum.

Evet bende ondan erkenden kg alımına başladım ya hayırlısı artık spor falan vercez bir şekilde
Ben iki cocugumda da 25 kg almistim
İkisinde de verdim. Bu sefer 15 kg aldim ama daha 1 ay var. Neyse bebeklerimiz sağlıkli olsun da veririz hepsini ☺
Ayy inşallah doğsunlarda sağlıkla veririz herhalde
Benim de hedef 80

77.9 çıktım sabah, 68 le hamile kalmıştım. Ama bu ara iyice şişmeye başladım gibi geliyor
Bende kg alımım hızlandı diyetle hiç doymuyorum zaten illa fazla yiyiyorum

+11 kiloyla yola devam

Bebek haftasıyla uyumluysa hiç takma canım kilo olayını
Ahhh evet 36+3tü bugün hatta gün bitti bile, heyecanlı zamanlar geldi çattı çok şükür
Ben sürekli su içiyorum günde 3 litre bazen de daha fazla, zaten normalde de su çok içerim. Benim ayaklar şişiyor özellikle hava sıcak olunca. Evde de sürekli aktifim onun da etkisi oluyor sanırım yerimde duramıyorum şöyle bi ayağımı uzatıp hareketsiz 2 saat oturduğumu bilmem illa bi kalkıp sağı solu toplayacağım ama buna rağmen ayağım şişiyor

Bende bugün bi doymak bilmedim resmen sürekli mutfakta bişeyler ararken buldum kendimi niye böyle oldu anlamadım bugün, zaten karnım da iyice büyüdü cumartesi kontrolde tartıya çıkmaktan korkuyorum
Bende çok sık acıkıyorum eskiden yiyemeyeceğim büyüklükte şeylerle doymuyorum artık neyse az kaldı diyeceğimde emzirirkende iştah açılıyormuş

Bende çok sık acıkıyorum eskiden yiyemeyeceğim büyüklükte şeylerle doymuyorum artık neyse az kaldı diyeceğimde emzirirkende iştah açılıyormuş
Al benden de aynısı valla ya, özellikle meyve canavarı oldum çıktım ahh sorma bir de o var emzirme iştahı hayırlısı olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…