2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
12 aldım 13 e doğru gidiyorum Doktorum da aramızda sır boşver, soruyorum ama çok da takılma diyorİlk 3 ay bı kilo bile almamıştım oysa ki
Sende bendensin amaan özgürce aldığımız kiloları söyleyip göbeği göstere göstere rahat rahat ne zaman dolaşcaz birdaha kim bilir, keyfini çıkaralım

Bisey kalmamış doğuma o zaman hayırlısıyla kucağına alirsin insallah

Arkadaşlarım sezeryan da gecelik çok rahat olduğunu pijama takimi giymediklerini soylediler

Gozun aydin canim masllah saglikla buyusunler

Hayırlı olsun bebişlerin, sezeryan doğum mu oldu?

Ah kızlar maalesef kırılmış çocuğun ayağı ve 3 hafya alçıda kalacak. Ama heran benim doğumum da olabilir napicam bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin son zamanlarda çok zor inşallah destek olacak birileri vardır
Kızlar akıntılarıniz her zaman ki gibi mi seyrediyor, benim bugün uzun uzun sarı beyaza dönük akıntım geldi sildigimde dizinde öyle mi
Benim ki daha koyulaştı. Rengi beyaz ama yumurta akı gibi geliyo ara ara bu bi işaret mi doktora söyleyince normal diyo sıkıntı yok

Reactions: Zzy
14 kilo da ben almışım şükürlerce ama şişmeye yeni yeni başlıyorum gibi 2 gündür bi dudaklarım filan doldu güzellik geldi normalde suratım ince yapılı. İştahım da artma var misal sabahın köründe aç uyandım çok aç normalde sabah kahvaltısını hemen yapamam. Bir dee benim bebişin hareketleri aşırı sertleşti çok canımı yakıyo artık boklu göt kalkayım da bişeyler yiyeyim. Herkese günaydın. Bi de son 2 haftamı çalışıyorum hayırlısıyla bi biteydi

İzne gün sayanlardan biri de de benim. 31 Ağustos itibariyle pilates topu üzerinde yaşatmayı planlıyorum evde

Sıcaklarla beraber çalışmak zorlamaya başladı artık

İzne gün sayanlardan biri de de benim. 31 Ağustos itibariyle pilates topu üzerinde yaşatmayı planlıyorum evde

Sıcaklarla beraber çalışmak zorlamaya başladı artık
Ben de büyük pilates topumu bugün şişirip artık kendisiyle sıkı dost olmayı düşünüyorum Artık 2 top birlikte yuvarlanırız bir sağa bir sola

Günaydınn anneler...
Bugün kontrolüm var erkenden uyandım heyecandan herzamanki gibi yüzünü görmek umuduyla gidicem gösterir inşallah başka kontrolü olan kimler var
Ben varım son kontrolümüz duruma göre haftaya Perşembe sezeryan olacağım

Ben varım son kontrolümüz duruma göre haftaya Perşembe sezeryan olacağım
Okuyunca heyecanlandım sanki ben yazmışım gibi inşallah sag salim kucagına alırsın miniğini çok az kalmış birde tecrübelisindir nst konusunda birşey sormak istiyorum 40 sancı sayılmıyor degilmi daha önce nstde 20 geçmiyordu şimdi 40 cıkıyor o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…