Ben haftanın 2 günü pilatese gidiyorum inanılmaz iyi geliyor, evde de topum var şimdi ona da geçeceğim. Yuvarlanma dedin mi de biz beBen de büyük pilates topumu bugün şişirip artık kendisiyle sıkı dost olmayı düşünüyorumArtık 2 top birlikte yuvarlanırız bir sağa bir sola
VeGünaydınn anneler...
Bugün kontrolüm var erkenden uyandım heyecandanherzamanki gibi yüzünü görmek umuduyla gidicem gösterir inşallah başka kontrolü olan kimler var
Kesinlikle pilates çok iyi geliyor, ben kendim yapıyorum evde eskiden de yapardım materyaller doluBen haftanın 2 günü pilatese gidiyorum inanılmaz iyi geliyor, evde de topum var şimdi ona da geçeceğim. Yuvarlanma dedin mi de biz be
Yanlış bilmiyorsam düzenli 3 kere 40 ve üzeri sancı doğum belirtisi benim de sancım var ancak düzensiz bugünki nst belirleyecek her şeyi sancın varsa grafik epey dalgalı oluyorOkuyunca heyecanlandım sanki ben yazmışım gibiinşallah sag salim kucagına alırsın miniğini çok az kalmış birde tecrübelisindir nst konusunda birşey sormak istiyorum 40 sancı sayılmıyor degilmi daha önce nstde 20 geçmiyordu şimdi 40 cıkıyor o yüzden merak ettim
Hem de nasıl. Bende de düşük tansiyon problemi var zaten normalde de yazın sıcaklarda düşerdi bugün daha kendine gelemedi mesela sürekli bi 5 dk yatayım dinleneyim düzelir diyorum ama ayağa kalkıp haldır huldur koşturunca yine aynı şey. Bi gideyim de işe bakalım hayırlısıİzne gün sayanlardan biri de de benim. 31 Ağustos itibariyle pilates topu üzerinde yaşatmayı planlıyorum evde
Sıcaklarla beraber çalışmak zorlamaya başladı artık
Pilates hocam diyor ki pilateste en zorlayan hareketler karın hareketleri e hamile pilatesinde de karın hareketleri iptalKesinlikle pilates çok iyi geliyor, ben kendim yapıyorum evde eskiden de yapardım materyaller doluyürüyüş ve pilates destekli gidiyorum ben de ama hala yuvarlanıyorum çünkü dediğin gibi yuvarlanma diyince de biz
GünaydınGünaydınn anneler...
Bugün kontrolüm var erkenden uyandım heyecandanherzamanki gibi yüzünü görmek umuduyla gidicem gösterir inşallah başka kontrolü olan kimler var
Evet pilates en çok karnı perişan ediyor normalde, özellikle alt karna yönelik egzersizler adeta işkence ama ben yine de çok seviyordumPilates hocam diyor ki pilateste en zorlayan hareketler karın hareketleri e hamile pilatesinde de karın hareketleri iptal
Belki ondan bu kadar çok sevdim.
Özellikle son haftalarda iyice esnemeye yönelik gitmeye başladık sabah gidiyorum çıkınca işe geçiyorum ama kuş gibi oluyorum
Hadi bakalım sancısız ve bebişin kalp atışları olması gerektiği gibi güzel sonuçlar gelsin nst de sorunsuzGünaydınhadi bakalım minnoş yüzünü gösterir inşallah benim de nst kontrolü var akşama.
Günaydıınn, ayyy kontroller sıklaşınca heyecan daha da artıyor bende sanırım hepimiz de benzerGünaydınn anneler...
Günaydın canım Allah kolaylık versin iş yerinde doğuranlar dan olmayasin14 kilo da ben almışım şükürlerceama şişmeye yeni yeni başlıyorum gibi 2 gündür bi dudaklarım filan doldu güzellik geldi normalde suratım ince yapılı. İştahım da artma var misal sabahın köründe aç uyandım çok aç normalde sabah kahvaltısını hemen yapamam. Bir dee benim bebişin hareketleri aşırı sertleşti çok canımı yakıyo artık boklu göt kalkayım da bişeyler yiyeyim. Herkese günaydın. Bi de son 2 haftamı çalışıyorum hayırlısıyla bi biteydi
Emzirme döneminde kolay veriliyor hiç dert değil canimMerhaba kızlar, bugun kontrolüm vardı benim de, 35. haftadayız 2600 kg dedi.
hersey yolunda şükür. ben de +15 civarı almısımdır : ) ama vericez biliyorum
Günaydın canım ben varım ilk defada nst olacağım nasıl bir şey acabaGünaydınn anneler...
Cok güzel isteyipte bulamadıgımz sey sürekli kalp atışını duymakGünaydın canım ben varım ilk defada nst olacağım nasıl bir şey acaba
Evet öncedende heyecanlıydım ama smdi daha bi başkaGünaydıınn, ayyy kontroller sıklaşınca heyecan daha da artıyor bende sanırım hepimiz de benzerİnşallah güzel yüzünü gösterir miniğin, çiçek gibi geçsin hem günün hem de kontrolün
Gecen hafta 3kere 40 cıkmış ama devamı yok tabiki..Yanlış bilmiyorsam düzenli 3 kere 40 ve üzeri sancı doğum belirtisi benim de sancım var ancak düzensiz bugünki nst belirleyecek her şeyi sancın varsa grafik epey dalgalı oluyor
Kontrol kaçta canim heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniGünaydınn anneler...
Ahhhh geliyor minigimiz haftaya bizim için çok heyecanlı olacak her gün bir bebisimiz doğacak Allah'ın izniyleBen varım son kontrolümüz duruma göre haftaya Perşembe sezeryan olacağım
Amaninnn ne kadar az kalmış yaaa tebrik ediyorum bu haftaya kadar çalıştığın için İzmir sıcağında zor yahuuBenim de bu hafta persembe kontrolum var, çatı muayenesi olacak diye bu kez iple çekmiyorum ha ha habi de son çalisma günüm yarın şükür bitiyor. 37+5’e kadar çalışmış oluyorum
Yaaa bugün ne kadar çok kontrollerimiz varmış haydi kızlar güzel haberlerle gelelim inşallahGünaydın canım ben varım ilk defada nst olacağım nasıl bir şey acaba
10 dakika sonraKontrol kaçta canim heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Ahhhh geliyor minigimiz haftaya bizim için çok heyecanlı olacak her gün bir bebisimiz doğacak Allah'ın izniyle
Amaninnn ne kadar az kalmış yaaa tebrik ediyorum bu haftaya kadar çalıştığın için İzmir sıcağında zor yahuuçatı muayenesinde kendini kasmadigin müddetçe sıkıntı yasamazsin canım ama o kasmama olayını ben hiç yapamadım inşallah senin güzel geçer hiç anlamadan
Yaaa bugün ne kadar çok kontrollerimiz varmış haydi kızlar güzel haberlerle gelelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?