2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tansiyonum hiç düzenli değil, az önce yine 18/11 e çıktı, ilaçla düşürdüler, birazdan doktorlar gelecekler yine ne dicekler bilmiyorum. Ama hiç stabil gitmiyo. Ayaklarım kocaman, idrarım çok az, bütün su vücudumda. Galiba doğuma kadar tutacaklar beni hastanede. Ve bebeği de olabildiğince erken almak istemiyolar gibime geliyo. Hayırlısı dua ediyorum

Reactions: Zzy
Evet öncedende heyecanlıydım ama smdi daha bi başka bu hafta degilde diger hafta bol bol sancılı olsa cok güzel olurteşekkür ederim
Hayırlısı olsun artık minikler nasıl ve ne şekilde olmasını isterse öyşe olacak bundan sonra, hakimiyeti şimdiden ele geçirdiler

Hadi yaaa tühh, aslında kontrol altında olman çok çok iyi ama insan ne olursa olsun rahat edemiyor yine de, inşallah biran önce herşey yoluna girer, süreç de bebeğin ve senin sağlığın için en iyi şekilde ilerler

Güzel pozlar yakalarız inş

Bebeğimin ismi hala belli değil 4 isim arasında kaldık evet az kaldı gerçekten karar verince hemen yazacağım. Doğum pozisyonu aldık 33. Haftada bir sonraki randevuya 36. Haftada gel dedi doktor o yüzden haftaya randevu alıp gidicem. Ağrılarım var biraz nefes almak da zorlanıyorum ödem tabii ki var bu şekilde geçiyor. Her şeyi okuyorum ama ilk gebeliğim olduğu için bilgim yok sizlerden fikir alıyorum daha çok

Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz nefes alırken bazenleri ıslık çalıyorum sanki öyle derinden oluyor sabır az kaldı Allah yardımcımız olsun tek dezavantajmz yaz hamileliği yaşıyor olmamız iyi olmanıza sevindim arada yokla bizi

Zormuş gerçekten bu sıcaklar da hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak da rahatlasak çok merak ediyorum

Emzirme döneminde kolay veriliyor hiç dert değil canim hiçte 15 almış gibi durmuyor sun vallahi benim de kontrol bugün nst isteyecek ikinciye sancı olduğunu sanmiyorum ama gidip bakalım
sezaryen doğum yapmayacak mıydın kuzu sen ?

Kontrol altında olmam evet iyi, hemen müdahale de bulunabilirler ama endişe ediyorum işte annelik duygusu galiba.

Zormuş gerçekten bu sıcaklar da hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak da rahatlasak çok merak ediyorum
Evet canım Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
sezaryen doğum yapmayacak mıydın kuzu sen ?
Sezeryan kuzum sancı varmı bebeğin kalp atışları ne durumda diye bakıyorlar galiba iki hafta da bir sokuyor nst ye
Ben hep burdayım sık sık okuyorum ama çok katılmıyorum haftaya kontrolüm inşallah bebisimizde Esila Buğlem olacak inşallah
Yaaaa kontrolden çıkınca yaz mutlaka canim ozletme kendini

Hayırlısı olsun artık minikler nasıl ve ne şekilde olmasını isterse öyşe olacak bundan sonra, hakimiyeti şimdiden ele geçirdiler
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz
Benim akşam üzeri 4 de canim
Ayy çok heyecanlı
2850 olmuşuz teyzeleri ama cimcime malesef gene yüzünü göstermedi çatı muayenesi yaptı korktum ama acısı sinek ıssırıgı gibiydiooo çatın cok güzel dediklerimi yap cok güzel normal dogum yaparsın dedi..nstdeyim şuan sıfır sancı

Ohhh maşallah kuzuma haftaya başlıyorsun o zaman yürüyüşlere imkanın varsa yüzmeye kızların dediği gibi pilatese hurma yemeye aklıma gelenler bunlar doktor ne önerdi

Ohhh maşallah kuzuma haftaya başlıyorsun o zaman yürüyüşlere imkanın varsa yüzmeye kızların dediği gibi pilatese hurma yemeye aklıma gelenler bunlar doktor ne önerdi
Bana doktor 34.haftada başlattı sabah aksam yürüyüş ilişki hurma adaçayı perine masajı bide video atmış orda hareketler var onu 2 haftadır yapıyorum.hurma cok ishal yaptıgı için bıraktık ama digerlerini yapıyorım 2 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…