Tansiyonum hiç düzenli değil, az önce yine 18/11 e çıktı, ilaçla düşürdüler, birazdan doktorlar gelecekler yine ne dicekler bilmiyorum. Ama hiç stabil gitmiyo. Ayaklarım kocaman, idrarım çok az, bütün su vücudumda. Galiba doğuma kadar tutacaklar beni hastanede. Ve bebeği de olabildiğince erken almak istemiyolar gibime geliyo. Hayırlısı dua ediyorum@pecan nasıl oldun, bebiş nasıl umarım herşey yolundadır
@Magnifiaque nedir son durumlar minik prens ve prenses nasıl, umarım herşey çok güzeldir
Paranoya_6616 nasılsın, doktorlar ne diyor, düzeldi mi tansiyonun vs, son gelişmeleri kaçırmış olabilirim ama merak ettim hepinizi umarım hepiniz iyisinizdir
Benim akşam üzeri 4 de canim10 dakika sonrasenin kaçta canım
Ayy çok heyecanlıCok güzel isteyipte bulamadıgımz sey sürekli kalp atışını duymak
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruzGecen hafta 3kere 40 cıkmış ama devamı yok tabiki..
Hayırlısı olsun artık minikler nasıl ve ne şekilde olmasını isterse öyşe olacak bundan sonra, hakimiyeti şimdiden ele geçirdilerEvet öncedende heyecanlıydım ama smdi daha bi başkabu hafta degilde diger hafta bol bol sancılı olsa cok güzel olur teşekkür ederim
Hadi yaaa tühh, aslında kontrol altında olman çok çok iyi ama insan ne olursa olsun rahat edemiyor yine de, inşallah biran önce herşey yoluna girer, süreç de bebeğin ve senin sağlığın için en iyi şekilde ilerlerTansiyonum hiç düzenli değil, az önce yine 18/11 e çıktı, ilaçla düşürdüler, birazdan doktorlar gelecekler yine ne dicekler bilmiyorum. Ama hiç stabil gitmiyo. Ayaklarım kocaman, idrarım çok az, bütün su vücudumda. Galiba doğuma kadar tutacaklar beni hastanede. Ve bebeği de olabildiğince erken almak istemiyolar gibime geliyo. Hayırlısı dua ediyorum
Güzel pozlar yakalarız inşKontrol kaçta canim heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
Ahhhh geliyor minigimiz haftaya bizim için çok heyecanlı olacak her gün bir bebisimiz doğacak Allah'ın izniyle
Amaninnn ne kadar az kalmış yaaa tebrik ediyorum bu haftaya kadar çalıştığın için İzmir sıcağında zor yahuuçatı muayenesinde kendini kasmadigin müddetçe sıkıntı yasamazsin canım ama o kasmama olayını ben hiç yapamadım inşallah senin güzel geçer hiç anlamadan
Yaaa bugün ne kadar çok kontrollerimiz varmış haydi kızlar güzel haberlerle gelelim inşallah
Bebeğimin ismi hala belli değil 4 isim arasında kaldık evet az kaldı gerçekten karar verince hemen yazacağım. Doğum pozisyonu aldık 33. Haftada bir sonraki randevuya 36. Haftada gel dedi doktor o yüzden haftaya randevu alıp gidicem. Ağrılarım var biraz nefes almak da zorlanıyorum ödem tabii ki var bu şekilde geçiyor. Her şeyi okuyorum ama ilk gebeliğim olduğu için bilgim yok sizlerden fikir alıyorum daha çokmelyes efsunn210102 G gibigibigibi G gulcehanim T Tekin_34 S Sbnmbrk H Hayllerinpesnde Z zeynep serdar S sayiliranne gls9216 Eylul_annesi Y yarimyldz nacwes birgezegenli M muhendisdrop turkuazz34 Allahinkuluyuz M maco44 T Turunculuu GAden Citlembik2 gurbetgulu16 Cerenimo13 Mojo44 Guzelkuss G Girls24 Zeymuss0103 deniz3898 beautifuldisaster F Fatmanurirfan Minisi yastun B beyazleblebi zehra_g Gamze3455 H a s s a S simpkins91 Mel59 Zerrince B burju29 G Gzd0138 M monurol iki prensesin annesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz nefes alırken bazenleri ıslık çalıyorum sanki öyle derinden oluyor sabır az kaldı Allah yardımcımız olsun tek dezavantajmz yaz hamileliği yaşıyor olmamız iyi olmanıza sevindim arada yokla biziBebeğimin ismi hala belli değil 4 isim arasında kaldık evet az kaldı gerçekten karar verince hemen yazacağım. Doğum pozisyonu aldık 33. Haftada bir sonraki randevuya 36. Haftada gel dedi doktor o yüzden haftaya randevu alıp gidicem. Ağrılarım var biraz nefes almak da zorlanıyorum ödem tabii ki var bu şekilde geçiyor. Her şeyi okuyorum ama ilk gebeliğim olduğu için bilgim yok sizlerden fikir alıyorum daha çok
Zormuş gerçekten bu sıcaklar da hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak da rahatlasak çok merak ediyorumEvet canım aynı şeyleri yaşıyoruz nefes alırken bazenleri ıslık çalıyorum sanki öyle derinden oluyor sabır az kaldı Allah yardımcımız olsun tek dezavantajmz yaz hamileliği yaşıyor olmamız iyi olmanıza sevindim arada yokla bizi
sezaryen doğum yapmayacak mıydın kuzu sen ?Emzirme döneminde kolay veriliyor hiç dert değil canimhiçte 15 almış gibi durmuyor sun vallahi benim de kontrol bugün nst isteyecek ikinciye sancı olduğunu sanmiyorum ama gidip bakalım
Kontrol altında olmam evet iyi, hemen müdahale de bulunabilirler ama endişe ediyorum işte annelik duygusu galiba.Hadi yaaa tühh, aslında kontrol altında olman çok çok iyi ama insan ne olursa olsun rahat edemiyor yine de, inşallah biran önce herşey yoluna girer, süreç de bebeğin ve senin sağlığın için en iyi şekilde ilerler
Ben hep burdayım sık sık okuyorum ama çok katılmıyorum haftaya kontrolüm inşallah bebisimizde Esila Buğlem olacak inşallahmelyes efsunn210102 G gibigibigibi G gulcehanim T Tekin_34 S Sbnmbrk H Hayllerinpesnde Z zeynep serdar S sayiliranne gls9216 Eylul_annesi Y yarimyldz nacwes birgezegenli M muhendisdrop turkuazz34 Allahinkuluyuz M maco44 T Turunculuu GAden Citlembik2 gurbetgulu16 Cerenimo13 Mojo44 Guzelkuss G Girls24 Zeymuss0103 deniz3898 beautifuldisaster F Fatmanurirfan Minisi yastun B beyazleblebi zehra_g Gamze3455 H a s s a S simpkins91 Mel59 Zerrince B burju29 G Gzd0138 M monurol iki prensesin annesi
Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Evet canım Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsinZormuş gerçekten bu sıcaklar da hepimiz sağlıkla kucağımıza alsak da rahatlasak çok merak ediyorum
Sezeryan kuzum sancı varmı bebeğin kalp atışları ne durumda diye bakıyorlar galiba iki hafta da bir sokuyor nst yesezaryen doğum yapmayacak mıydın kuzu sen ?
Yaaaa kontrolden çıkınca yaz mutlaka canim ozletme kendiniBen hep burdayım sık sık okuyorum ama çok katılmıyorum haftaya kontrolüm inşallah bebisimizde Esila Buğlem olacak inşallah
Hayırlısı olsun artık minikler nasıl ve ne şekilde olmasını isterse öyşe olacak bundan sonra, hakimiyeti şimdiden ele geçirdiler
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz
Benim akşam üzeri 4 de canim
2850 olmuşuz teyzeleri ama cimcime malesef gene yüzünü göstermediAyy çok heyecanlı
Ohhh maşallah kuzuma2850 olmuşuz teyzeleri ama cimcime malesef gene yüzünü göstermediçatı muayenesi yaptı korktum ama acısı sinek ıssırıgı gibiydi ooo çatın cok güzel dediklerimi yap cok güzel normal dogum yaparsın dedi..nstdeyim şuan sıfır sancı
Bana doktor 34.haftada başlattı sabah aksam yürüyüş ilişki hurma adaçayı perine masajı bide video atmış orda hareketler var onu 2 haftadır yapıyorum.hurma cok ishal yaptıgı için bıraktık ama digerlerini yapıyorım 2 haftadırOhhh maşallah kuzumahaftaya başlıyorsun o zaman yürüyüşlere imkanın varsa yüzmeye kızların dediği gibi pilatese hurma yemeye aklıma gelenler bunlar doktor ne önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?