2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Acaba ishal yapan bebek mi hurma mi

Yazarım tabiki bizim normal dogum görünüyor şimdilik en son ben dogurucam burda sanırım

Hadi gözün aydın canım kgsuda çok güzel. Doğuma daha var demekki

Ohhh maşallah çok sevindim nazlı olacak belli sürprizli ve gizemli biri galiba benimde cumartesi yapacak sanırım doktor çatı muayenemi, duruma göre de belli olur doğum şekli diye düşünüyorum son haftalarda yapmam gerekenleri de söyleyecekmiş bakalım neler olacak, sen atlattın çatıyı darısı bize olsun inşallah, sancı daha olmasın ya 2 hafta daha beklesin

Kontrol altında olmam evet iyi, hemen müdahale de bulunabilirler ama endişe ediyorum işte annelik duygusu galiba.
Lütfen kendini strese sokma orda guvendesin ve bebeğin doğsa bile yaşam standartlarinda canim kuvoze bile gerek kalmayabilir inşallah

Selam herkese. Yarın 35. hafta kontrolüm var. Nst'ye girmeye başladım. Doğum hakkında doktorum birşey demedi. Doğum haberlerini okuyunca ben de heyecanlanıyorum. Herşeyim bitti sayılır, sadece temizlik işi kaldı. İnşaAllah o da bu hafta biter. Hepimiz bebeklerimizi kolaylıkla sağlıkla doğurup kucaklarımıza alırız İnşaAllah

2 Ağustosta da "Hala" oldum bu arada

Sagol canımm Agustos sonu hissediyorum dedm ama onun ne hissettiği daha önemli inat edip yüzünü göstermiyor sonuna kadar dogmazda sizinkiler göstersin inşallah bn umudumu kestim
Biz bol bol gördük iki üç seferdir göstermek istemiyor bizim de yeter artık doğucam o zaman görürsünüz diyor heralde

Yaaa iki kuzen birlikte buyuyecekler ne güzel hayırlı olsun Rabbim güzel günler de analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere yarın mutlaka haberdar et bizi de canım doktor sonrası

Detaylıda göstermişti ondan beri hasretiz sizinkiler göstersin inşallah İnsan kendini kasmayınca acımıyor bide el hafifliginede baglı galiba yanlız farkettim çatıdan sonra hafif bir agrı oldu vajinada normalde agrım yoktu

Bizim oğluş da nazlı pek göstermez yüzünü toplasan 2 kere yandan gördük düşün 36 hafta bitecek ben de kendimi kasmamaya çalışacağım, bu arada muayene sonrası hafif ağrısı ya da minnacık kanaması olanlar oluyormuş okudum birkaç yerde hiç korkma dinlen bol bol

Hahaha ay cevaplamadan geçemedim. 25 agustos tahmini dogum tarihi gözüküp 3 ağustosta doğuran ben bunu beğendi
Senin minnoş kızın acelesi varmış annesi sizi çok özlemiş yüzümü göstermedim bari kendimi erken göstereyim demiş yerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…