2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlaaar benim oğluşun hediye anahtarlıkları da tamam, geriye kaldı bir tek çikolata Ayyy heyecan yaptım ben iyice zaman hem çok hızlı geçiyor hem de sanki hiç geçmiyor

Eklentiler

• IMG_20220816_132606_560.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 89
Kızlaaar benim oğluşun hediye anahtarlıkları da tamam, geriye kaldı bir tek çikolata Ayyy heyecan yaptım ben iyice zaman hem çok hızlı geçiyor hem de sanki hiç geçmiyor
Yaaa çok güzeller bende böyle bir anahtarlik siparişi verdim canim tanesini ne kadara yaptırdın

Sagol canımm Agustos sonu hissediyorum dedm ama onun ne hissettiği daha önemli inat edip yüzünü göstermiyor sonuna kadar dogmazda sizinkiler göstersin inşallah bn umudumu kestim
Bende şimdi nstden çıktım pıt pıt kalbi çok güzeldi. Sancı bendede sıfır daha erken dedi 35+1im zaten daha. Doktor randevusunu bekliyorum nst ne kadar sürer bilmediğimden doktoru geç almıştım biraz. Bizimkide göstermiyor hazirandan beri net göremedik pek hep yandan kaçamak pozlar

Sanırım baş aşagı durdukları için görmesi daha zor oluyor artık ona yoruyorumdoktordan sonrada bilgilendir bizi

Senin minnoş kızın acelesi varmış annesi sizi çok özlemiş yüzümü göstermedim bari kendimi erken göstereyim demiş yerimmmm
Evett acele etti benim kız annesi de yerinde durmadı ki hiç ya yürüdü ya yüzdü hep 3 agustosts dogurdum daha 1 agustosa kadar günde 1 saat yüzüyordum

Evett acele etti benim kız annesi de yerinde durmadı ki hiç ya yürüdü ya yüzdü hep 3 agustosts dogurdum daha 1 agustosa kadar günde 1 saat yüzüyordum
O zaman burdan normal doğum yapacaklara ne diyoruz bol bol yürüyün ve yüzün kızlar jannacimin prensesler gibi bir doğumu oldu

Şimdiki minikte yürümeye başlayınca ev curcuna olur artk şimdi minik cok güzeller ama sonra
Evi yeniliyorum ya iki numaram da ayaklaninca evi başıma yiksinlar diye hahahah oğlum ayaklaninca sağlam hiç biseyim kalmamıştı da düşün tullerime kadar yırttı sipaa

Evi yeniliyorum ya iki numaram da ayaklaninca evi başıma yiksinlar diye hahahah oğlum ayaklaninca sağlam hiç biseyim kalmamıştı da düşün tullerime kadar yırttı sipaa
Bende 2 kedi bir bebekle neler basıma gelir blmiyorum canları sagolsın napalm elden ne gelir

Maşallah bebişe benmde senin haftanda 2650ydi

Oh maşallah ne güzel büyümüş; e bize daha çok var o zaman 35. Haftada olanlar olarak
Gerçi - Janna - bu konuyu açıklığa kavuşturmuştur ama :)
Ya pek güzel T temmuzekim in anahtarlıklarından değil mi bu? Çok sade
Canım bugün yatışım yapıldı. Kısmet olursa saat 3 de sezeryana gireceğim
Doğum haberleri gelirken ben iş için şehir dışına geldim sodamı yudumluyorum resmen
sağlıkla kucağına al canım
Heyecanlandın mı?
Bende de sıfır çıkacak muhtemelen çünkü ufak bir ağrı sızım bile yok maşallah diyeyim kendime nazar değmeyeyim de.
Büyüdüler ya bide o yüzden çok net görüntü alamamaya başladık.

Maşaallah gayet güzel kilosu her şeyin yolunda olmasına sevindim Çatı muayenesini acısız olmasına da sevindim rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…