3 kiloya ne kaldı şurda. İnsan duygulanıyor. Ben de haftalık kontrole düşerim galiba artık, düşmezsem de ben gideceğim her hafta kafaya koydum :)Kızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda. 2650gr olmuş bizimkide.(35+1)Hala normal doğum gözüküyor pozisyonu sıkıntı yok dedi doktorumuz çatı muayenesinide 38de yapacakmış. Haftalık kontrollere devam.
Oh maşallah ne güzel büyümüş; e bize daha çok var o zaman 35. Haftada olanlar olarak
Gerçi- Janna - bu konuyu açıklığa kavuşturmuştur ama :)
Ya pek güzel T temmuzekim in anahtarlıklarından değil mi bu? Çok sade
Doğum haberleri gelirken ben iş için şehir dışına geldim sodamı yudumluyorum resmen
sağlıkla kucağına al canım
Heyecanlandın mı?
Bende de sıfır çıkacak muhtemelen çünkü ufak bir ağrı sızım bile yok maşallah diyeyim kendime nazar değmeyeyim de.
Büyüdüler ya bide o yüzden çok net görüntü alamamaya başladık.
Ağrı sızı çıkmayınca sevindim ya daha vaktimiz var demekki içeride büyüyecek ne kadar çok kalırsa o kadar iyi3 kiloya ne kaldı şurda. İnsan duygulanıyor. Ben de haftalık kontrole düşerim galiba artık, düşmezsem de ben gideceğim her hafta kafaya koydum :)
Çok şükür ilk nstyi atlattın.
Kanala girmiş mi yani?Ağrı sızı çıkmayınca sevindim ya daha vaktimiz var demekki içeride büyüyecek ne kadar çok kalırsa o kadar iyiHeyecan ilk defa olunca oldu tabii ama mutlaka tok gidilmesi gerekliymiş toktum allahtan bende. görüntü hep kapalı el,ayak yüzde birde kanala inince iyice görüntü alınmıyormuş öyle dedi doktor.
Evet aynısı sanırım çok teşekkür ederim, şık ve sade içime çok sindi
Allah razı olsun canımOh maşallah ne güzel büyümüş; e bize daha çok var o zaman 35. Haftada olanlar olarak
Doğum haberleri gelirken ben iş için şehir dışına geldim sodamı yudumluyorum resmen
Heyecanlandın mı?
Bende de sıfır çıkacak muhtemelen çünkü ufak bir ağrı sızım bile yok maşallah diyeyim kendime nazar değmeyeyim de.
Suyum gelmedi canım. 36.haftada bugün için planlandı. Sancım da yoktu ama ikizleri 37 den sonraya bırakmıyoruz dedi doktorum. O yüzden 36+4 olunca almak istediYaaa ikinci ikizlerimiz geliyor demek sağlıkla gelsinler İnşallah canım kolaylıkla atlat suyun falan mı geldi yoksa doktorun gün mü vermişti
Amin Allah razı olsun. Darısı sağlıcakla sizlere ve tüm isteyenlere olsun inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok sevindimmm kız hadi hayirlısı insallah2850 olmuşuz teyzeleri ama cimcime malesef gene yüzünü göstermediçatı muayenesi yaptı korktum ama acısı sinek ıssırıgı gibiydi ooo çatın cok güzel dediklerimi yap cok güzel normal dogum yaparsın dedi..nstdeyim şuan sıfır sancı
36+ 6 da dogurdum o yüzden 35 cokta erken degil benceOh maşallah ne güzel büyümüş; e bize daha çok var o zaman 35. Haftada olanlar olarak
Heyecanlandın mı?
Canım hep alıntılıyorum bazı mesajlarını cevap vermeyi unutuyorumKızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Bende başladım yürüyüşe 38 gibi gelsin minnakim çok bekletmesinEvett acele etti benim kızannesi de yerinde durmadı ki hiç ya yürüdü ya yüzdü hep 3 agustosts dogurdum daha 1 agustosa kadar günde 1 saat yüzüyordum
Yok canım girmemiş girince göstermez iyice demek istediKanala girmiş mi yani?
Baş aşağı duruyor benim de hep ama kanala girmiş demek değil bu korkma demişti bir kaç önceki kontrolde doktorum.
Bu ara hamileliği de çok sevmeye başladım ben o bitince de üzülür müyüm acaba diyorum:)
Hamileye herkes ayrı bir müsamaha gösteriyor sanki, geldim hemen işimi hallettim mesela
Allah razi olsun kuzum darisi hayirlisiyla basinaGozun aydin canim masllah saglikla buyusunler
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun bebişlerin, sezeryan doğum mu oldu?
kuzum cok sukur biz ilerliyoruz yavas yavas@pecan nasıl oldun, bebiş nasıl umarım herşey yolundadır
Magnifiaque nedir son durumlar minik prens ve prenses nasıl, umarım herşey çok güzeldir
@Paranoya_6616 nasılsın, doktorlar ne diyor, düzeldi mi tansiyonun vs, son gelişmeleri kaçırmış olabilirim ama merak ettim hepinizi umarım hepiniz iyisinizdir
Ahhh kıyamam sana, heyecanını seveyimkuzum cok sukur biz ilerliyoruz yavas yavas
oglum iyi sukur kilosuda 1900 de 50 gram kaybetmis
kizim cok kilo kaybetmis 1740 gram dusmus o biraz zorlaniyor nefes alirken yaz diye aldigim tum hazirliklarim bosa gitti oyle bir giydiriyorlar ki zibin ustune kazak ustune pijama yakinda elbise giydirceklermis hala kuvozdeler yanima gelsinler diye bekliyorumcok cabuk enerji kaybediyorlar o yuzden gogsume felan cok koydurmuyorlar arada bezlerini degistiriyorum
gozleriini bazen aciyorlar inanilmaz mutlu oluyorum valla ama daha cok yavas ilerliyor hersey hayirlisi
3500 e yakın dogar dedi seninde ona yakın dogar benceBöyle giderse vaktinde güzel kg ile doğacaklar sanırım
TeşekkürlerMaşaallah gayet güzel kilosu her şeyin yolunda olmasına sevindimÇatı muayenesini acısız olmasına da sevindim rahatladım biraz
Doğum sonrası doktora danışıp almanız daha iyi olur bence. Kimisi önermiyor kimiside direk şu markayı alın falan diyorDoğumdan sonrasi için korse takmayı düşünüyorum herhangi bi normal korse olurmu özel bı korsesi mi var kızlar
Ayy inşallah azıcık ele avuca gelsinler ya3500 e yakın dogar dedi seninde ona yakın dogar bence
TeşekkürlerKorktugum gibi degilmiş içim rahatladı
Her hafta 200 gram alıyorÇok sevindimmm kız hadi hayirlısı insallah
Ne diyorrr da yapicaksin bizede anlat
Poncikte iyi tosbişlesmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?