2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
3 kiloya ne kaldı şurda. İnsan duygulanıyor. Ben de haftalık kontrole düşerim galiba artık, düşmezsem de ben gideceğim her hafta kafaya koydum :)

Çok şükür ilk nstyi atlattın.

3 kiloya ne kaldı şurda. İnsan duygulanıyor. Ben de haftalık kontrole düşerim galiba artık, düşmezsem de ben gideceğim her hafta kafaya koydum :)

Çok şükür ilk nstyi atlattın.
Ağrı sızı çıkmayınca sevindim ya daha vaktimiz var demekki içeride büyüyecek ne kadar çok kalırsa o kadar iyi Heyecan ilk defa olunca oldu tabii ama mutlaka tok gidilmesi gerekliymiş toktum allahtan bende. görüntü hep kapalı el,ayak yüzde birde kanala inince iyice görüntü alınmıyormuş öyle dedi doktor.

Kanala girmiş mi yani?
Baş aşağı duruyor benim de hep ama kanala girmiş demek değil bu korkma demişti bir kaç önceki kontrolde doktorum.

Bu ara hamileliği de çok sevmeye başladım ben o bitince de üzülür müyüm acaba diyorum:)
Hamileye herkes ayrı bir müsamaha gösteriyor sanki, geldim hemen işimi hallettim mesela

Allah razı olsun canım

Yaaa ikinci ikizlerimiz geliyor demek sağlıkla gelsinler İnşallah canım kolaylıkla atlat suyun falan mı geldi yoksa doktorun gün mü vermişti
Suyum gelmedi canım. 36.haftada bugün için planlandı. Sancım da yoktu ama ikizleri 37 den sonraya bırakmıyoruz dedi doktorum. O yüzden 36+4 olunca almak istedi

Çok sevindimmm kız hadi hayirlısı insallah
Ne diyorrr da yapicaksin bizede anlat
Poncikte iyi tosbişlesmissss

36+ 6 da dogurdum o yüzden 35 cokta erken degil bence

Kızlar topikte çok aktif değilsiniz o sebeple sormak istedim nasılsınız doğum yapan var mı bebislerin isimleri belli mi son günleriniz nasıl geçiyor
Canım hep alıntılıyorum bazı mesajlarını cevap vermeyi unutuyorum Ben çalışıyordum izne ayrıldım erkenden sıcakta işe gitmek zor geldi o yüzden son günlerde daha sık bakabiliyorum buralara.Bugün itibariyle 34+1 oldum bende cumartesi kontrolümüz var 2.nst ye gireceğim. En son 32.haftada 1970 gram 44 cm civarındaydı bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz. İsmi Ada Doğum şekli 37.haftada çatı muayenesinden sonra belirleyecek doktorum.

Yok canım girmemiş girince göstermez iyice demek istedi

kuzum cok sukur biz ilerliyoruz yavas yavas
oglum iyi sukur kilosuda 1900 de 50 gram kaybetmis
kizim cok kilo kaybetmis 1740 gram dusmus o biraz zorlaniyor nefes alirken yaz diye aldigim tum hazirliklarim bosa gitti oyle bir giydiriyorlar ki zibin ustune kazak ustune pijama yakinda elbise giydirceklermis hala kuvozdeler yanima gelsinler diye bekliyorum cok cabuk enerji kaybediyorlar o yuzden gogsume felan cok koydurmuyorlar arada bezlerini degistiriyorum
gozleriini bazen aciyorlar inanilmaz mutlu oluyorum valla ama daha cok yavas ilerliyor hersey hayirlisi

Ahhh kıyamam sana, heyecanını seveyim maşallah ne güzel bebeklerin iyiler, kilo alır elbet kızın da hiç merak etme, yaptığın hazırlıkları hastaneden çıkıp evinize gidince kullanırsınız doya doya yavaş olsun ama sonu güzel olsun inşallah, çok sevindim herseyin iyi ve yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…