2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende başladım yürüyüşe 38 gibi gelsin minnakim çok bekletmesinekime sarkacak gibide hissetmiyor değilim
Benım ilk 3 ayımdan sonrası hergün düzenli 1 saat yürüyüş ile gecmisti. Yazında hep 1 saat yüzdüm. Muhtemelen bu ikisinin etkisi var Vakti zamanını onlar iyi biliyorlar biz ne desek boş. Dogumun baslayacagını anlayıp tırnak randevumu erkene cekmiştim ona bile yetişemedim uzun kırmızı tırnaklarla dogurdum valla

Suyum gelmedi canım. 36.haftada bugün için planlandı. Sancım da yoktu ama ikizleri 37 den sonraya bırakmıyoruz dedi doktorum. O yüzden 36+4 olunca almak istedi
Spinal mi oldu canim muhtemelen şuan sezeryandasin hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz
Maşallah canım bizide haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz isminizi ekliyorum listeye

Kızlar kontrolden çıktım şimdi nst deyim 20 leri geçmiyor valla suanlik herşey normal 3 kg 49 cm olmuşuz şaşkınım bı hafta da nasıl bu kadar arttı diye bı yanlışlık olduğunu düşünüyorum hala iki hafta sonra son kontrolüm sonrasında doğuma gelecekmişim hala inanamıyorum bu kadar az kaldığına bende haberler böyle bugün babası da geldi diye yüzünü gösterdi birazdan onu da paylaşacağım

Oh ohh maşallah canım seninki tosun doğacak gibi

Maşallah küçük erkek işte nolcak bakalm yakışıklıya paylaşşlekelenme için internette o geldiyse nişanda gelir yazıyorda o beni biraz heyecanlandırdı

Maşallah küçük erkek işte nolcak bakalm yakışıklıya paylaşşlekelenme için internette o geldiyse nişanda gelir yazıyorda o beni biraz heyecanlandırdı
Canım kanaldamıydı bebiş senin kanalda değilse korkma bence nişan gelsede birkaç haftayı bulabilir doğum

Her hafta 200 gram alıyor perine masajı 45 dk yürüyüş sabah aksam hurma günde 5 adet adacayı ilişki normal wc kullan dedi birde bu videoyu yapıyorum
ay maşallah
yalnız videoyu resmen ne yapmamalıyım diyerek izledim :d
bağdaş kurarak oturunca rahatsız oluyordum yapmayayım en iyisi :)) eşten uzak durmaya devam

ay maşallah
bağdaş kurarak oturunca rahatsız oluyordum yapmayayım en iyisi :)) eşten uzak durmaya devam
İlişki zaten bu dönemde en eziyet verici sey bu kafayla cok gereksiz geliyor 1 aya kadar sen rahatsın
ay maşallah

Canım kanaldamıydı bebiş senin kanalda değilse korkma bence nişan gelsede birkaç haftayı bulabilir doğum
Hiç demediki doktor bnce daha kanalda degil.Şükürki hareketlerini hissediyoruz yoksa koşarak hastaneye gitmiştim coktan

Benimki baktı bugün kanala girmemiş daha yolum uzun sanırım

Evet ya Ağustos annelerini de okuyorum öyle nasip sağlıklı olsunlarda bekleriz

Biz de 49 cm 3200 olmuşuz yalnız tansiyonum yüksek çıktı 13 9 bu yüzden doktorum kan ve idrar tahlili istedi karaciğer değerlerime bakacak temiz çıkmazsa bu hafta içi alırız dedi

Teyzoslar buda fotomuz
Ay pek güzel

Resmen doğum tarihleri alınmaya başladı ya ağlayacağım şimdi
ne kadar kilo almış o öyle maşallah benim bebeğim ne kadar kilo aldı acaba meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…