Benım ilk 3 ayımdan sonrası hergün düzenli 1 saat yürüyüş ile gecmisti. Yazında hep 1 saat yüzdüm. Muhtemelen bu ikisinin etkisi var Vakti zamanını onlar iyi biliyorlar biz ne desek boş. Dogumun baslayacagını anlayıp tırnak randevumu erkene cekmiştim ona bile yetişemedim uzun kırmızı tırnaklarla dogurdum valla
Suyum gelmedi canım. 36.haftada bugün için planlandı. Sancım da yoktu ama ikizleri 37 den sonraya bırakmıyoruz dedi doktorum. O yüzden 36+4 olunca almak istedi
Canım hep alıntılıyorum bazı mesajlarını cevap vermeyi unutuyorum Ben çalışıyordum izne ayrıldım erkenden sıcakta işe gitmek zor geldi o yüzden son günlerde daha sık bakabiliyorum buralara.Bugün itibariyle 34+1 oldum bende cumartesi kontrolümüz var 2.nst ye gireceğim. En son 32.haftada 1970 gram 44 cm civarındaydı bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz. İsmi Ada Doğum şekli 37.haftada çatı muayenesinden sonra belirleyecek doktorum.
Kızlar kontrolden çıktım şimdi nst deyim 20 leri geçmiyor valla suanlik herşey normal 3 kg 49 cm olmuşuz şaşkınım bı hafta da nasıl bu kadar arttı diye bı yanlışlık olduğunu düşünüyorum hala iki hafta sonra son kontrolüm sonrasında doğuma gelecekmişim hala inanamıyorum bu kadar az kaldığına bende haberler böyle bugün babası da geldi diye yüzünü gösterdi birazdan onu da paylaşacağım
Kızlar kontrolden çıktım şimdi nst deyim 20 leri geçmiyor valla suanlik herşey normal 3 kg 49 cm olmuşuz şaşkınım bı hafta da nasıl bu kadar arttı diye bı yanlışlık olduğunu düşünüyorum hala iki hafta sonra son kontrolüm sonrasında doğuma gelecekmişim hala inanamıyorum bu kadar az kaldığına bende haberler böyle bugün babası da geldi diye yüzünü gösterdi birazdan onu da paylaşacağım
ay maşallah
yalnız videoyu resmen ne yapmamalıyım diyerek izledim :d
bağdaş kurarak oturunca rahatsız oluyordum yapmayayım en iyisi :)) eşten uzak durmaya devam
ay maşallah
bağdaş kurarak oturunca rahatsız oluyordum yapmayayım en iyisi :)) eşten uzak durmaya devam
ay maşallah
Benım ilk 3 ayımdan sonrası hergün düzenli 1 saat yürüyüş ile gecmisti. Yazında hep 1 saat yüzdüm. Muhtemelen bu ikisinin etkisi var Vakti zamanını onlar iyi biliyorlar biz ne desek boş. Dogumun baslayacagını anlayıp tırnak randevumu erkene cekmiştim ona bile yetişemedim uzun kırmızı tırnaklarla dogurdum valla
2850 olmuşuz teyzeleri ama cimcime malesef gene yüzünü göstermedi çatı muayenesi yaptı korktum ama acısı sinek ıssırıgı gibiydiooo çatın cok güzel dediklerimi yap cok güzel normal dogum yaparsın dedi..nstdeyim şuan sıfır sancı
Biz de 49 cm 3200 olmuşuz yalnız tansiyonum yüksek çıktı 13 9 bu yüzden doktorum kan ve idrar tahlili istedi karaciğer değerlerime bakacak temiz çıkmazsa bu hafta içi alırız dedi