2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde daha koyulasti umarım enfeksiyon yoktur canım

Her hafta 200 gram alıyor perine masajı 45 dk yürüyüş sabah aksam hurma günde 5 adet adacayı ilişki normal wc kullan dedi birde bu videoyu yapıyorum
Ohh guzel taktikler vermişş
Bu sıcakta nasil yuricen ama
Bide ben dizlerimi bukunce cok agriyor ödemden sanada oluyor muuu

Ohh guzel taktikler vermişş
Bu sıcakta nasil yuricen ama
Bide ben dizlerimi bukunce cok agriyor ödemden sanada oluyor muuu
Evet olmazmı birde bnm bacagımda yıetık var cok zorlanıyorum yavas yavas bişeyler yapmaya calısıyorum.yüeüyüşüde gğndüz evde sürekli hareket ediyorum aksam yürüyorum

Evet olmazmı birde bnm bacagımda yıetık var cok zorlanıyorum yavas yavas bişeyler yapmaya calısıyorum.yüeüyüşüde gğndüz evde sürekli hareket ediyorum aksam yürüyorum
Aman dizlerine dikkat et canim ters hareket etmeee
Agrılarım yoktu karın agrılarım birde alt tarafta agrılarım meydana cıktı
Dr dönmedimi hala cikis saati gelcek

Daha on onbes gun burdayiz sanirim buyurler de atlatirlar bu sureci Aynen dedigin gibi beklemeye raziyim insallah iyi olurlar da gerisi gelir
rabbim sizlerinde gunu gelince sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Agrılarım yoktu karın agrılarım birde alt tarafta agrılarım meydana cıktı
Kız noluyoooo bebiş mi geliyo yoksaaaa kaçtır yapıyorlar bana bu muayeneyi benim neden biseyler olmuyo acaba. Yarın inşallah biseyler olur buarada kanal da olup olması bence çok önemli değil.ilk doğumumda 36. Haftada kanalda dedi ihh desen çıkar dedi çıkması ama. 2. De 38. Haftada daha kanala girmemis dedi 6 gün sonra ih diyemeden doğdu ama senin normaldir zaten canım inşallah endiselenme

Hiç bilmiyorumki neden böyle 9 aydır olmado bi parmakladı ben iptal sabahtan beri dışardayım yorgunluktanmı agrılsrım var diyecegim ama öyle yorgunluk agrısıda degil bi değişik

Hiç bilmiyorumki neden böyle 9 aydır olmado bi parmakladı ben iptal sabahtan beri dışardayım yorgunluktanmı agrılsrım var diyecegim ama öyle yorgunluk agrısıda degil bi değişik
Ağrılar benim.hosuma gidiyo başına olmuyordur herhalde diyorum.belki açılmaya faydası vardır diye seninde belki muayene tetiklemiştir öyle biseyler olur hem haftanda iyi 36 da doğum evine gidenler oluyo. Ben bekliyorum gelmiyo. Doktorum normal olduğunu söyler bence senin doktorun maşallah gayet iyi doğum konusunda biraz dinlen geçer belki.

Adam cok rahat sayesinde bnde rahatım yoksa panik yapardım bnce eylül bebeklerinin hepsi inat ugrastıracaklar bizi

Ne rahat olması bence şanslısın. Sana güven veriyo destek oluyo. O rahat olmasaydı semde olamazdın sonra yapamazsin sen derdi
Çok dogru.benm için önemliydi bu süreçte doktor cnki
hemen umutsuzluga kapılan bi yapım var 9 ay boyunca hiç yaşatmadı bunu bana

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…