2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok az kalmış canım iyi olmanıza cok sevindimbugn bel agrısıyla uyandım sonra oda gitti yalancı agrılarla ugrasıyorum sadece

Bacak gerçekten zor anlayabiliyorum seni.yumuşatacak bişeyler dene diz kapagı için egzersizlere bakabilirsin hafifler belki

Ağrılar bende de var özellikle sol tarafa yatarken kaburgam bir yere baskı yapıyor ve acıyla uyanıyorum çok uykum olsa da uyuyamıyorum, arada karın kasılmalarım da oluyor ama sancı hissetmiyorum, bir de bebek için kilo aldırmak ve protein açısından yeşil mercimeğin ben faydasını gördüm onu önerebilirim kızlar

bebek çikolatalarını ne kadar önce yaptırmayı düşünüyosunuz ve internettenmi alcaksınız yoksa bulunduğunuz yerde bi çikolatacıdanmı birde fiyat bilgisi olan varmı?

bebek çikolatalarını ne kadar önce yaptırmayı düşünüyosunuz ve internettenmi alcaksınız yoksa bulunduğunuz yerde bi çikolatacıdanmı birde fiyat bilgisi olan varmı?
Ben yaptırdım geçen hafta geldi tatları gayet iyi pelit madlen koydular. 280tl tuttu 100lüsü. Ama fiyatı kutu tasarımları belirliyor çikolata değil

Bn internetten yaptırıyordum ama hava şartlarından dolayı iptal oldu erime olablr diye.burdan bi yerden yaptırdım 50 tane 110 verdim canım

Yaptırdıgım yerde daha alamadım ama dolapta saklayacagım artk beyazlama olursada şansıma burda gölge yerde tutsamda nafile
işte bende kötü olut diye korkuyorum nereyle görüştüysemde 3 gün önceden haber verin diyo doğumun ne zaman olcağı belli değil bi yandanda fiyorumki normal çikolata al dağıt

işte bende kötü olut diye korkuyorum nereyle görüştüysemde 3 gün önceden haber verin diyo doğumun ne zaman olcağı belli değil bi yandanda fiyorumki normal çikolata al dağıt
Normal ülkerin çikolatalarını dolaba koyuyorum erimesin diye dısarı cıkırınca eski haline geri geliyor ama bu nasıl olur bilmem.ülker çikolatalı gofret dagıtmak olabilir cılgınca fikir

Of
İyice psikolojm bozuldu otururken afedersin azıcık bi akıntı hissediyorum suyum geliyor doguruyorum diyorum lavaboya gidiyorum sonu hüsran deliricem artk inşallh kuzum
offf o surekli tuvalet hissi berbat bisey ya valla anliyorum seni en son suyun gelince zaten hic durmuyor
bazi seyleri dogumlz biraktigi icin insan mutlu oluyor Kuzum ya insallah gecer

Normal ülkerin çikolatalarını dolaba koyuyorum erimesin diye dısarı cıkırınca eski haline geri geliyor ama bu nasıl olur bilmem.ülker çikolatalı gofret dagıtmak olabilir cılgınca fikir
aynen ülkerin çikolataları dolapta hiçbişi olmuyohaha madlendense ben çikolata gofreti daha çok yiyebilirdim

Rabbim eşinin mekanını cennet eylesin. Yavrularını da sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli salih olsunlar. En azından onlar var yanında acını azaltmaz ama yadigar sana eşinden. Rabbim sabırlar versin gönlüne ferahlık versin. Acı azalmıyor ama alışmaya başladığın zamanlar gelecek. Hep güzellikler çıkarsın karşına Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…